PBC 466: Podcast simulator 2023


Keväisen raikas uusi PBC-jakso, maistuu mansikkaisen tanniiniselle, omaten kuitenkin häivähdyksen purppuraa ja kainon sitruunamaisen sekä suolaisen sivumaun. Ainesosinaan se käyttää mm. Lovecraft-henkistä kalastelupeliä, USA-junttien hihhulointiin keskittyvää peliä, hirviömetsästyspeliä, lineaarista metroidvaniaa ja monen montaa muuta mielenkiintoista asiaa. Makukokonaisuuden kruunaa pääaihe, jossa valitaan suosikit tosimiesten simulaattori-/managerointigenrestä.
Jaksossa starttaa myös palkintoskaba joten jo siitä syystä yksinään kannattaa tämä helmi ottaa kuunteluun.

(00:51:43) Uutiset:
Blizzard ei teekään asiaan millä markkinoi tuotettaan
Sony-Directiä pukkaa jo ihan kohta

(01:06:37) Top 3:
Simulaattoripelit

(01:52:13) Edellinen kahden viikon kysymys:
Mikä jo PBCssä käsitelty aihe pitäisi ottaa uudelleen käsittelyyn ja miksi? 

Musiikit:
Street Fighter VI – Guile
Duke Nukem II – Neverend
Side Pocket (SNES) – Lounge
Splatoon 3 – Fins In The Air
Muumit 8bit
Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp – Sensei’s CO Power
Dredge – Her Theme (Drowned)
Super Mario 64 – Bowser’s Road
Ninja Gaiden 2 – Ending

Kahden viikon kysymys:
Kumpi on parempi? Tears of the Kingdom vai Elden Ring?

HUOM!!!!
Nasevimman/osuvimman vastaajan lähettäneelle on luvassa palkinto!
Palkinnoksi lähtee ”Nintendo-pläjäys” jonka sisältö on mysteeri.

6 thoughts on “PBC 466: Podcast simulator 2023

 1. Elden Ring voittaa tuplahyppäävän hevosen mitalla. Molemmat on loistavia pelejä mutta ”rinkula” teki isomman harppauksen tekijänsä viime pelistä mitä TOTK verrattuna BOTW.

  Vastakysymys castin suuntaan. Onko Ose vihdoin joutunut vieroitukseen tai wokettunut sen verran että ei enää jaksoissa kuulu? On jo iso ikävä legendan jorinoita ja Sony-vihaa.

 2. Onko pakko valita? Toinen on snobipelielitistien ryhmärunkkauskohde ja toinen on 70€ hintalapulla varusteltu stand-alone DLC yliarvostettuun peliin. Ylläolevan kirjoittajan kanssa samaa mieltä että Osea jaksoihin niinku olis jo. Liian pitkä aika on hyvistä ja oikeista mielipiteistä.

 3. TOTK vie ja ihan puhtaasti. Elden Ring oli loistava peli mutta jos sulle annetaan avoin (ja ihan jäätävän iso sekä monipuolinen) pelimaailma ja saat käytännössä ite keksiä tavat miten edetä ja mihin edetä niin onhan se nyt hienoa.

 4. Paskantaako paavi metsään? Lisääntyikö lionhead äitinsä vai siskonsa kanssa? Kaikkien aikojen paras videopeli vai päiväkotikonsolin tusinajulkaisi?

 5. Siinä vaiheessa kun Elden Ringissä ei mahtava talon kokoisia lohikäärmeitä alituiseen tappava supersoturi jää jumiin navan korkeudella olevaan esteeseen niin kattellaan sitten uusiksi. TOTK voittaa tämän kilpailun ennen kaikkea monipuolisuudellaan. Pelkkä monipuolinen combatti ei riitä jos edessä on kiehtova pelimaailma ja yksi monipuolisimmin pelattavista peleistä mitä on ikinä tehty

  PS. Missä on Ose?? Alkaa vähän menemään pliisun puolelle nää jaksot kun ei tule niitä oikeita mielipiteitä kuuluviin

 6. TOTKia olen pelannut vasta pintaraapaisun mutta vaikuttaa jo edeltäjänsä tavoin digitaaliselta heroiinilta. Toi toinen peli on Soulssi joten ei kiinnosta, sori siitä.

  Eli Zelda vie tämän, ja mieluusti olisin kuuluttanut tätä ilosanomaa kästissä mutta nimeltä mainitsematon pelikauppa pisti pelin lähetykseen pari päivää ennen julkaisua, ja nimeltä mainitsematon kirjeitä ja paketteja kuskaavalla puljulla toimituksessa kesti puolitoista viikkoa.
  Piratismiin en sorru, me kaikki tiedämme seuraukset. https://www.youtube.com/watch?v=UtmEINs5OIo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *