PBC 465: Game Master


Kesä, lämpö ja valo lähestyvät pikkuhiljaa uhkaavasti kohti pelaavaa kansaa, mutta onneksi PBC on täällä taas tuomassa tasapainoa tällaisiin hullutuksiin.
Luvassa onkin varsin eriskummallinnen jakso kun pääosiossa visaillaan täysin eri podcastin väen kanssa, mutta kyllä jaksosta sitä perinteistäkin menoa piisaa.
Tootsi tuli kertomaan tuoreimmat kuulumiset formulapelien maailmasta, Tema päivitti työtilannettaan ja kertoi myös kokemuksistaan SWAT-ryhmässä toimimisesta Ready or Not -pelissä ja Hazuki taas oli pelanut vähän kaikkea sekä sieltä ja täältä (Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon, Lil gator game, Mr Prepper yms.).
Ota siis jakso kuunteluun ja ihmettele.

(01:08:06) Uutiset:
Britit tyrmäsi Activision X Mikkis kaupan; Syy mitä ihmeellisin
Finnish Game Awards 2022 kuulumiset
Armored Core 6 ulos elokuun lopussa

(01:34:26) Visailu:
Pelimestarivisa 99-00 Takapölkky edition

(02:50:39) Edellinen kahden viikon kysymys:
Minkä pelin pitäisi ehdottomasti saada uusioversio?

Musiikit:
Psychonauts – Whispering Rock
Command & Conquer – Act on Instinct
Mario Kart 8 Deluxe – Tour Sydney Sprint
Rad Mobile (Arcade) – Gang Bang
Atelier Totori – A Suspicious Elephant
Sonic Frontiers – 1st Island
Okage Shadow King – Theme of Tenell
Street Fighter Alpha 3 – Performance (Dan’s Theme)
Xenogears – Stars of Tears

Kahden viikon kysymys:
Mikä jo PBCssä käsitelty aihe pitäisi ottaa uudelleen käsittelyyn ja miksi? 

3 thoughts on “PBC 465: Game Master

  1. Suomalaiset videopeliaiheiset-podcastit. Tiedätte kyllä itse miksi. Tosin jos kenttää oikein tutkitaan todenteolla on niitä Suomessa vain 2.

    Edellisen veeko kysymykseen Shadow man 2nd coming. Ykkösen remasteri Oli vuotensa GotY.

  2. En oo mitään jeesuksen aikaisia jaksoja edes kuunnellut mutta voisitte tehdä samanlaisen jakson PSVR:stä mitä teitte joskus Vitasta missä kävikin ilmi että Vita oli ihan hyvä konsoli loppujen lopuksi.

  3. Pukamacast ja muut Hakalan eroottiset tarinat! Ainoa syy, miksi kuuntelen PBC:tä on toivon pilkahdus, että jonain päivänä vielä linjat käyvät kuumina.

    Offtopic, mutta kiinnitin huomiota, kuinka Tootsi esitteli itsensä kuulijoiden vihaamana Tootsina. Tämähän ei ole ihan koko totuus, koska kuten modernit tieteilijät hyvin tietävät, niin vihan takana on pelko. Nykytieteilijät tietävät myös kertoa, että osa hameväestä pelkää miestä, jolla on mielipiteitä ja siksi saattavat välillä soveltaa ulos vihakommentteja. Oikeasti Tootsi on kuitenkin kuulijoiden pelkäämä Tootsi, josta pitää olla ylpeä. Minäkin pelkään Tootsia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *