PBC 439: Topit Alennuksessa

Pääsiäisen kärsimysnäytelmä on pientä jos verrokkina on tämän uuden PBC-jakson kuunteleminen. Tällä kertaa kristillistä juhlaa vietetään löpisemällä mm. Gleylancerista, Earthworm Jim 2:sta, Dysmantlesta, Turtles-peleistä, Max Paynen paluusta ja vaikka Kingdom Hearts IV:stä. Pääosiossa pyöritellään taas Top 3 -listoja kielen päällä, ja tällä kertaa kuulijoiden lähettämiä sellaisia. Kiitos että luit tänne asti. Mene nyt kuuntelemaan jakso tai tulee dunkkuun!

00:53:25 Uutiset:
Maksimaalista kipua kohta myös nykykonsoleilla
Nintendon ja Bandai-Namcon bromance jatkuu
Smash Bros -hahmo palaa kehiin omassa pelissään

01:15:15 Top 3:
Kaikkien aikojen Top 3

02:32:20 Edellinen kahden viikon kysymys:
Mikä on sinulle se paras ns. hyvän mielen peli?

Musiikit:
Tenchu: Stealth Assassins – Cure The Princess
Wings – V_FIGHT
Triangle Strategy – Combat (Destiny)
Tunic – Ocean Glaze
Pacific
Kirby and the Forgotten Land – Downtown Grassland
Super Mario Bros 3 – World 4
Nintendo Switch Sports – Main Theme
Mega Man IV – Ending

Kahden viikon kysymys:
Kuka on videopelien kuumin husbando?

5 thoughts on “PBC 439: Topit Alennuksessa

 1. Onko Ose löytänyt Jeesuksen ja alkanut olemaan selvinpäin kun ei enää casteissa miestä kuulu? Olisin muuten vastannut miehen tähän vitun pervoilukysymykseen mutta vastataan nyt sitten Birdo (tietäjät tietää)

 2. King Dedede heiluttelee isoa lekaansa sen verran antaumuksella että sen edessä Kirbynkin täytyy vaan avata suu ammoisen auki ja imeä kuin viimeistä päivää

 3. Vedän tähän castilaisten tapaan top3:n, koska vain yhtä ei pysty valitsemaan. In no particular order:

  -Adam Jensen (Deus Sex -sarja)
  Adam Jensen on niin HOT, että hän voi antaa muille tasoitusta fabiomaisella parrallaan ja silti voittaa mennen tullen. Adam tarjoaa silmänkarkkia etenkin LBTQ:n Trans-osastolle, eli transhumanisteille. Koko olemus on sliikki lateksin lailla kiiltäviä bionisia käsiä myöten, ja käheä ääni kruunaa kokonaisuuden. Oh, suits you sir!

  -Leon S. Kennedy (R-esinahka-dent Evil -sarja (myynyt 20 miljoonaa))
  Täydellinen kroppa ja kasvot kuin poikabändin keulakuvalla. Leon, toisin kuin Chris, tietää että punttia pitää sen verran, että saa monta leukaa. Ei siten, että niska lakkaa olemasta ja happi loppuu ensimmäisten portaiden aikana. Leonilla, toisin kuin Chrisillä, on myös hyvät repliikit. Siinä missä Chris töksäyttelee vihaisesti ”He is a terrorist, end of story”, Leon sutkauttaa tunteikkaasti: ”Ada, Adaaaaaaa!”. Ah, olisinpa Ada.

  -Solid Snake (Metal Gei Solid -sarja)
  Obviously! Lienee turha edes mainita, mistä Snaken nimi tulee. Mainittakoon kuitenkin, että jälleen valinta osuu täydellisen sopusuhtaisen kropan omaavaan jyrmyyn eikä mihinkään lihamyllyyn. Mainittakoon myös se, että Käärmeenpesä-pelissä ei takuulla ole parempaa pelaajaa kuin Snake. Kukaan ei kiemurtele yhtä niljakkaasti ja väkeävästi kuin käärme itse. Huoh, pääsisipä jo pelamaan Käärmeenpesää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *