PBC 436: Kunnia Ukrainalle!

Napoleon-kompleksista, ja liiallisesta naamavärkin botoxista, kärsivä idän judokääpiökään ei estä uuden PBC-jakson julkaisua. Tässä hieman ytimekkäämmässä fillerijaksossa käydään läpi mm. uuden Kirby-pelin demoa, League of Legends -sivuosaa, Majora’s Maskia, uusia Pokémon-julkistuksia, kotimaista pelistudiokauppaa ja parhaita FPS-pelejä. Jos haluat kuulla normaalia asiallisemman PBC-jakson sekä runsaasti vittuilua Putlerin suuntaan, ota kuunteluun!

00:34:35 Uutiset:
Pokémonin juhlavuosi huipentuu uuteen geniin
Netflix päivittyy nextille levelille

00:47:12 Top 3:
FPS pelit

01:21:43 Edellinen kahden viikon kysymys:
Mikä on kaikkien aikojen paras spin-off videopelien saralla?

Musiikit:
TLoZ: Majora’s Mask – Romani Ranch
Turok 2 – Land of Oblivion
Ristar – 5-1
Pac-Man World Rally – Winding Wetlands
MacGyver
Goldeneye – Temple
Duke Nukem Forever – Loading Screen
Pokémon Unite – Remoat Stadium
Victory Boxing: Champion Edition – Credits

Kahden viikon kysymys:
Mikä olisi seuraava From Softwaren tekemien soulslike-pelien kehitysaskel?

2 thoughts on “PBC 436: Kunnia Ukrainalle!

  1. Tappelusysteemiin ei toivottavasti ikinä kosketa mutta toi liikkuminen ja vapaus pitäis tuoda jo pikkuhiljaa botwin tasolle kaikissa avoimen maailman peleissä. Tosi naurettavaa olla maailman kovin miekkasankari ja ei kuitenkaan pysty kiipeämään vyötärönkorkuisen esteen yli.

  2. Rippistä vaan NK:lle ja Lionheadille kun menivät tolleen Putlerista puhumaan pahaa. Ei yllättäisi jos miehille osuisi joku vähän pilaantuneempi juoma tai ruoka lähipäivinä kohdille. Rippiksistä tuli mieleen että onko Hazuki nyt lopullisesti kuollut ja kuopattu vai huilaako mies vaan tän kiireisimmän vapaapainiajan yli?

    Viikon kysymykseen en osaa vastata kun en ole yhdestäkään soulssista ikinä kiinnostunut. Ehkä siinä olis hyvä kehitysidea. Tekisivät Fromin tyypit jatkossa kiinnostavampia pelejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *