PBC 341: Ukot hirvi(ö)mettällä

Suomen 121. suosituin podcast palaa jälleen kehiin uuden jakson voimin. Tällä kertaa ärripurrit puhuvat mm. uudesta No More Heroes -pelistä, uusvanhasta Resident Evil 2:sta, Blaster Masterista, Metroid Prime 4:n myöhästymisestä ja monesta muusta mukavasta aiheesta. Pääosiossa vietetään jälleen vuosipäivää, ja tällä kerralla kutsulistalla on ainakin nimet Rathalos, Plesioth, Monoblos, Kirin jne. Mistä on kyse? Se selviää jakson kuuntelemalla.

5 thoughts on “PBC 341: Ukot hirvi(ö)mettällä

  1. Omasta mielestä Witcher sopii erittäin hyvin Monster Hunteriin. Varsinkin kun ottaa huomioon Wild Huntin tapahtumat niin olisi ollut aika ihme että Geralt ei jollain tavoin tulisi metsästämään hirviöitä myös Capcomin maailmaan. Jos pitäisi toivoa niin olisi kiva saada Soul Caliburin poppoota mukaan hirviöitä metsästämään. Siellä olisi jo valmiina useampi Monster Hunterin aselaji joten ei muuta kuin hahmot tai niitä muistuttavat armorit mukaan ja se olisi siinä.

  2. Ratchet & Clank olisi kiva saada mukaan monhuun. Ratchet olisi päähahmo ja Clank olisi Palicon virkaa toimittava apuri.

    Siihen päälle vielä Captain Qwark heittämään onelinereita niin menisi ostoon saman tien.

  3. Bubble Bobblen Bub ja Bob – lohikäärmemuodossaan tietysti, ei siis ihmisinä. Eihän niin sympaattisia otuksia tosin edes kehtaisi kurmoottaakaan, vaan tyytyväisenä jäisi kuplan vangiksi. Sehän olisi suorastaan symboliikkaa modernista somesta.

  4. Uufh, koska kiinnostukseni Monhua kohtaan on mitä on, tuottaa pientä pohdiskelua saada aikaiseksi vastaus, joka ei toimita Kirahviharjaa(nimi muutettu) suljetulle osastolle.
    Mutta eihän vastausta tarvitse kaukaa hakea: parhaimman 3D mäiskeen eli Power Stonen kanssa tehtävä crossover muuttaisi möllien metsästyksen omiin sfääreihin kun itse voimakivet toimisivat poweruppeina, joita voisivat hyödyntää sekä monsterit että metsästäjät! Pelin hahmot mukaan jne. niin ja tietty lakitekniset seikat tekevät tästä jopa mahdollisen toteuttaa. Eli se on joko tämä tai Megis Legends 3 kiitos, muuten suolaisuuteni on ja pysyy.

  5. Kyllähän se PBC olisi paras valinta crossoverille. Voin jo sieluni silmin nähdä luchadore-maskisen Hazuki-metsästäjän leikkimässä animehahmoa dual bladien kanssa, hipsteriasuisen Dyna-metsästäjän hyppimässä insect glaivellä (koska se on lähimpänä Rain Worldia), Norsukampa-metsästäjän joka saa hunter artit auki mutta asetta ei enää ikinä kykene vaihtamaan, sekä tietysti Oselot-metsästäjän jonka nimikko ase on hunting horn jota soittaessa ei kuulu musiikkia vaan kirosanoja, sekä saa auki keskarin gesturena. Muidenkin PBC:n jäsenten tavaroita pelistä löytyisi mutta kukaan ei näillä haluaisi pelata koska näiden neljän tavarat ovat parhaimpia. Lionheadin tavaroita ei pelistä kuitenkaan crossoverista löydy koska mies kieltäisi nimensä käyttämisen hyvissä peleissä. Ehkä sitten jonkin paskan itäeurooppalaisen pelin kanssa hänkin saa nimikko crossoverinsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.