PBC 328: Fartza Horizon

Syksyn illat pimenee mutta uusin PBC-jakso valaisee mariaanien haudankin. Tässä jaksossa kuulet juttua mm. Forza Horzion 4:stä, Mega Man 11:sta, Switchin Online-kylkiäisistä, Nokian legendaarisesta pelikonsolipuhelimesta, Ubisoftin seliselistä ja totta kai parhaista videopeliwaifuista (anteeksi jo etukäteen). Kuuntele jakso ja ylläty!

HUOM! OBS!
Kaikkein eroottissävytteisimmän ja kuumimman Viikon Kysymys™ vastauksen lähettänyt saa palkinnoksi 3kk PS+-aikaa.
Revittele kunnolla ja voit säästää selvää rahaa.

01:25:47 Uutiset:
Onko tässä uusi Switch-malli!? Katso kuvat!!!
Vanhoja, hyviä pelejä jo kymmenen vuotta
Ubisoftilla tekee tiukkaa tehdä toivottuja pelejä
Megaluokan elokuva valmisteilla

01:49:07 Top 3:
Waifut

11 thoughts on “PBC 328: Fartza Horizon

 1. Kyllä se on selkeästi tuo Ace Attorneystä tuttu Mia Fey. Aina ku oisi paha olla voisi pään painaa hänen rinnan päälle ja nukahtaa siihen muotoilulle tyynylle. Voitas tutkia toisiamme ja huudella vastalauseita. Jos tämä suhde ei onnistu ni Baldurs gate peleistä ottaisin Viconia DeVir:in. Tämä vähä miehiä alistava nainen osaa varmasti kurittaa ja rankasta kivasti.

 2. Eli viikon kysymys on paskin kysymys ikinä ja palkinto on paskin palkinto ikinä.

  En osallistu enkä vastaa. Tietojani ei saa käyttää suoramarkkinointiin ja yksikin jehovan todistaja tulee ovelle niin vedän pataan.

 3. Kyllä se on niin että kuumista kuumin videopeli waifu on, tai no…ainakin oli, tuo Segan ikioma noitatyttö, Bayonetta! Tämä titteli, siis ennen vuotta 2012 jonka jälkeen Nintendon kätyrit ottivat hänet raakalaismaisesti panttivangikseen, ja väkisin makasivat Kyoton päämajan kellareissaan tyttörukan pilalle. Tämän salatun faktan tietävät vain todelliset HC-Gamerit. Vaikka Bayonetan seikkailujen toista osaa on (maksetuin arvosteluin) paljon kehuttukkin, ei elimeni enää IKINÄ pysty sykkimään hänelle. En tahdo, Herra Miyamoton ja Iwatan Juniorin jälkiliukkaille. En tahdo…

  Lopuksi runo.
  Me oltiin jotain maagista,
  Miks tästä tuli Traagista?

  Huora!

  Sut pitäis tappaa laakista,
  Ei sua voi myydä rahasta

 4. Itseni kovaksi saa tietenkin kaikkien miesten, naisten ja lasten märkä uni Waluigi. Pitkäjalkainen pahapoika saa kiltitkin pojat ja tytöt kosteiksi. Kaiken kruunaa äärinmäisen seksikäs nenä. Oikea smash bro. Vahvana kakkosena tulee tulevassa Mario Odyssey-lisäosassa ensiesiintymisen tekevä Marion uusi elämänlumppani Browsette.

  En viitsi tehdä runoa, koska se veisi katu-uskottavaisuuteni viimeisetkin rippeet. Jos voitan niin voin investoida plussa tilaukseen menevät raheet ihka oikeaan Waluigi halityynyyn. Waaaa!

 5. En omista pleikkaa eli en osallistu mutta sanon että Vaihu veti hyvää settiä. Ngage jutut oli kultaa

 6. En muista, että olisin koskaan yrittänyt mallintaa vaimoani mihinkään peliin. Mutta jos olisin, niin hän.

  Olipas tylsä lässynlää siirappivastaus, joten tässä anonyymin ystäväni näkemys: “Vittu minen semmoisia [videopeliwaifuja] katso. Vihaiseksi (seksi) vain tulee. Pillua ihan livenä tänne, kohta en enää kestä ilman ja sit tulee ruumiita… Vittu pitää kohta ostaa pornolehtiä ja alkaa täyspäiväiseksi runkkariksi… Kun ei elävää naista kumminkaan saa. Ei mua kukaan halua, tällaista vitun mitä lie. Minua. No, joku epätoivoinen ehkä, tai joku muukin, tai aika moni, mutten perkele anna. Vittu vittua pillua perkele!”

 7. Kyllä parasta waifu matskua oli Mass effect kakkosen Jack. Tämä rikkinäinen sielu oli kuin suoraan Suicidegirls.comista. Mitä hullumpi ämmä, niin sitä parempaa jyystöä toimii IRL niin miksei peleissäkin. ME3:ssa ei enää ämmää normandyn kabiinin saanut, joten oma Shepard siirty rakastajasta runkkariksi.

 8. Kuumin videopeliaiheinen husbando on mika.hakala.

  Mika on miesten lahja naisille. Harmi vain, että silloin kun herralla lykästää, niin eipä pääse miehet nauttimaan Mikan hekumallisesta äänestä ja jutuista.

  P.S. missä Tootsi?
  P.P.S Zaloria ei ole varsinaisesti ikävä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.