PBC 319: Aikuinen pelipoika

Uusi viikko, uusi PBC-jakso, uudet törkeydet, uudet käräjäkutsut.
Tällä kertaa jaksossa ei säästelty ja se myös kuuluu juttujen laadussa.
Peleistäkin onneksi tarttui jotain äänitteeseen ja jos olet esim. Overcookedin, Garfield Kartin, Donkey Kongin taktiikkaropeilujen, Hat In Timen tai vaikka Game Boyn ystävä, on tämä jakso kuin tehty sinua varten.

(00:48:07) Uutiset:
God Of Sales
Bioware muistaa vielä Mass Effectin ja Dragon Agen
Spyro-trilogia sisältääkin vain yhden pelin… fyysisenä

(01:05:45) Juhlapäivän juhlistus:
Gameboy 29v

(01:58:14) Edellisen viikon kysymys:
Mikä on juuri sinun suosikkisi videopelien gimmickeistä?

Musiikit:
Sonic Unleashed – Apotos Night
de Blob 2 – Paint Party
Space Station Silicon Valley – Penguin Playpen
Battletoads & Double Dragon – Level 3
Hotel Mario – Theme
Tetris (GB) – Type B 
VIRTUA RACING Deluxe – Replay
Pilotwings 64 – Hang Glider
Paper Mario: Color Splash – Prisma Splash

Viikon kysymys:
Mikä on kaikkien aikojen paras käsikonsoli?

9 ajatusta aiheesta “PBC 319: Aikuinen pelipoika”

  1. Kaneli-Taneli

    3DS on aika selkeä valinta tähän. Oma pelivalikoima laitteella on todella hieno ja laaja, mutta siihen päälle vielä kaiken maailman Virtual Consolen klassikot ja DS-pelien tuki. Erittäin loistava konsoli joka jatkaa edelleen matkaansa.

    Onko Vulpesta luvassa tulevaisuuden jaksoihin vai söikö Ähtärin pandat miehen aamupalaksi?

  2. Kyllä potin vie jaksossakin mainittu Game Ge.. Boy, joka kyllä menisi myös sinne all-time pelikoneiden kärkikastiin. Kestävä, yksinkertainen ja ikääntymisestään huolimatta laatusisältöä tarjoava kannettavan pelaamisen uranuurtaja. Jos ette usko niin kuunnelkaa tuo edellinen casti!
    Ensi vuoden 30-vuotisjaksoa odotellessa aika kuluu vaikka Mystic Questin(Seiken Densetsu) tai Dr. Marion parissa.

    Myös Pokemon Pinball GB Colorilla sisälsi tämän patterinsyövän rumble-toiminnon.

  3. Vain neljä käsikonsolia olen vuosikymmenten aikana omistanut, joten valinnanvaraa ei hirveästi ole. Etenkin kun kolme noista on PSP:n eri malleja. Miltei täydellisen PSP-yhteensopivuuden vuoksi parhaaksi nostan kuitenkin siis PlayStation Vitan. Ei, se ei edelleenkään mahdu pyllyyn*, mutta muuten kyseessä on mainio vehjes. AAA-pelikirjasto jäi toki kovin ohueksi, mutta pientä kivaa indiepelattavaa onkin sitten enemmän kuin riittävästi, ja Remote Playn kautta voi pelailla PS4-pelejä. Ja onhan se ainoa käsikonsoli, jonka peleistä saa Trophyja.

    * Ei sillä, että olisin empiirisesti kokeillut.

  4. (Jahas, tuli laitettua väärä sähköpostiosoite, joten hieno Gravatar-kuva jäi näkymättä. Mutta kyllä se minä olen. Ainakin jos tässä viestissä tuo oikea kuvake sattuisi näkymään.)

  5. Perse-Arska

    Kaikki muut paitsi Sonyn paskeet. Jopa Gizmondoa käyttäisin mieluummin kuin PSP:n piratisointiapparaatti tai se pelikonsoli jolle ei ole pelejä.

  6. Haluaisin vastata Game Boy mutta jos olen pelannut vaan Mole Maniaa (klassikko), Dr. Mariota ja Pokemon Goldia niin ei ehkä näillä meriiteillä kannata. Joten 3DS vie voiton.

    Pelivalikoima pirun kattava ja monipuolinen. Helposti pärjäisi ainoanakin konsolina ja vielä kun alkuperäisen DS:n pelit toimii kanssa niin saattaa mennä hetki kun pelattava loppuu kesken. Pienet saappaat siis täytettävänä jatkajalla tai Switchillä. Laitetta helppo kantaa mukana, taskuun menee kun se olisi tehty sinne. ”Hyötyykin” vielä siitä kun on repussa tai taskussa (ihanat Streetpass pelit.)

    Toimii!

  7. 3DS ja sen kaikki sukulaismallit. Pelivalikoima on A-luokkaa ja niitä A-luokan pelejä on laidasta laitaan erilaisia. Lisäksi konsoli on juuri passelin kokoinen käsikonsoliksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top