PBC 312: HYPE3

Tämänkertaisessa PBC-jaksossa on vuorossa debaattijak… eipäs olekaan vaan E3-HYPEILYÄ!!!! Messutarjontaa käydään läpi koko pääosion voimin, ja siinä sivussa käsitellään myös viime viikon megapelijulkistuksia ja puhutaan mm. Mario Tennis Acesista, Snake Passista, Fox n Forestsista ja vaikkapa Vagrant Storysta.

HUOM. Nyt voit kuunnella jakson myös Youtuben puolelta halutessasi.

00:54:52 Uutiset:
Viimeksi oli Fallout 4, seuraava peli on Fallout 76
Sonic dumppaa Segan tähdet uudessa ajopelissään
Let’s mennään Eevee ja Pikachu!

01:20:53 Viikon pääaihe:
E3 2018 hypejuna

03:28:54 Edellisen viikon kysymys:
Mitä yksittäistä peliä, odotat eniten E3-messuilta?

Musiikit:
Elebits Music – Story Mode Menu
ChuChu Rocket – Single player theme
Blood Will Tell: Tezuka Osamu’s Dororo – End Credits/1
Crash Nitro Kart – Main Menu
Spore – Tribe Outfitter
Contact: Caldoaxa – Outdoors
The Denpa Men – Great Demon King
Dark Summit – Chillout 1 (Practice Stage)
PopoloCrois Story – The Flyer Yacht’s Flight

Viikon kysymys:
Mikä oli E3:n kovinta antia?

9 thoughts on “PBC 312: HYPE3

 1. Ei ainakaan mikään Bethesdan tai EA:n tilaisuuksien huutonaurupaskoista. Devil May Cry 5 ja Dying Light 2 sai viisarin edes vähän värähtelemään. Pahoittelut että vastaus tulee näin keskellä messuja mutta nämä kämäiset hentaivaltion pelifirmat ja sen yhden ranskalaisen taistelukääpiön pölinät ei kiinnosta vitun vertaa niin omat messut on nyt finito.

 2. Varovaisa kiinnostusta nosti Ressa kakkosen remaken julkistus. Jäi vähän epäselväksi mitä tuleman pitää sillä ykkösosan kaltainen uudelleenkäsittely olisi aika moinen toiveiden täyttymys, mutta koska Crapcom, antoi julkistus enempi RE4-viboja pelattavuuden suhteen mikä voi olla ohan ok, tai sitten vanhentunutta paskaa.

  Herrarotupressistä silmiin tarttui Sable jonka visuaalinen anti kuin Moebiuksen sarjakuvataiteesta repäisty. Ja ne visuaalit onkin sitten sellaiset että ostoskoriin lähtee (kohtuuhintaan) vaikka peli olisi jotain kävelysimulaatiota.

  Kysymyksessä kysyttiin vain sitä kovinta antia, jonka tulkitsen positiivisessa mielessä. Säästääkseni aikaa elämästäni jätän avautumatta niistä ei-niin-hienoista hetkistä ko. häppeningin ajalta. Pidetään mieluummin nämä positiivisen energian vibat.

 3. Vaikka ähky iskikin ja pieni turhautuminen Directin aikana myös niin kyllä se Smash, tai siis Super Smash Bros Ultimate, sai itelleni sitä kovinta hypeä aikaan.

 4. Yllättävää kyllä mutta Sonyn pressissä nähty Spider-Man. Mitään oikeaa hypeä ei peliä kohtaan ole taikka tule, mutta oli kiva nähdä pelistä jotain muutakin kuin jonkun vihollisen perässä svingailua reaktio painalluksilla. Saattaa jopa peli jossai kohtaa tulee ostettua.

  Jotenkin messut jäi tänä vuonna kauhean latteaksi. Uusia pelejä julkistettiin ihan pari hassua ja niistä kerrottiin vaan nimi (moro Elder Scrolls, Halo ja Starfield.) Samoja vanhoja pelejä pyöri mitä viime vuonna tai jopa sitä edellisellä.

  Tai sitten ittessä on vaan jotain vialla kun en ymmärrä.

  Ps. Vitun Smash…

 5. Taivas varjele, mikä sieltä tulee! Sieltä tulee zomppari!

  Kyse ei ole Dying Light 2:sta, kyse ei ole todellakaan Days Gone:sta. Kyse on tietysti Ressu kagosesta.

  Alkuperäinen peli kuuluu omaan all time nostalgia -top3:een ja nyt siitä tehdään ihanne-remake like no other. Pelin essenssi on säilytetty, mutta samalla peliin on tuotu paljon muutoksia ja nykyaikaistettu ulkoasusta pelimekaanikoihin. Minulla ja vihervassareilla on unelma, joskaan ei yhteinen. Siinä missä vihervassarit kävelevät paljasjaloillaan lasisiruihin, niin omani pääsi juuri tämän pelin myötä lähemmäs toteutumistaan.

 6. Hieman ehkä yllättäenkin kovin peli oli Resident Evil 2 remake. Alkuperäinen on yksi omista suosikeista PSOnen aikakaudelta ja vaikuttaa ainakin, että tämä uudelleenversiointi on saanut Capcomilta rakkautta ja huolenpitoa. Traileri ja gameplay poliisiasemalla vaikutti hyvältä ja ahdistavalta, mitä nyt ehkä paikoitellen vähän liiankin pimeältä.

  Toinen kova oli odotetusti Last of Us 2. Tämän enempää en oikeastaan halua tietääkään pelistä, pelaan sen joka tapauksessa heti julkaisussa sitten joskus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.