PBC 311: Pudonneet pallot

PBC:n viimeinen rutistus ennen E3-sesonkia, pitää sisällään vaikka ja mitä. Jaksossa kuullaan juttua mm. Battlefield V:stä, Sushi Strikersista, Splatoon 2:sta, R6: Siegestä, pelialan kovimmista kompasteluista, kiillotetuista Yakuzoista ja monesta muusta. Synttärikakkuja kaksivuotiaalle Overwatchille, on mukana puhaltelemassa myös maan johtava Overwatch-mies JayEm.

JayEm:in löydät näistä mestoista:
Twitter
Youtube
Twitch

HUOM. Nyt voit kuunnella jakson myös Youtuben puolelta halutessasi.

00:28:35 Uutiset:
Varokaa sormenpäitänne, Yakuzat tulloo!
Viides taistelukenttä esiteltiin
Overwatch pääsi taaperoikään

01:28:04 Top 3:
Pelialan isoimmat pallonpudotukset

02:33:10 Edellisen viikon kysymys:
Minkä toivoisit olevan pelialan seuraava trendi?

Musiikit:
Sonic Adventure – Welcome to Station Square
Terranigma – Port
New Super Mario Bros. U – Beach Overworld (Full Baby Yoshi)
Quackshot – Duckburg
Mario Paint – What is Love?
Mario Tennis: Ultra Smash – Main Menu
Time Crisis 1 – Stage 1-1
Raystorm – Geometric City
Thunder Force IV – Stand Up Against Myself

Viikon kysymys:
Mitä yksittäistä peliä, odotat eniten E3-messuilta?

PBC 311: Pudonneet pallot
Pacman Era

 
 
00:00 / 03:00:47
 
1X
 

6 thoughts on “PBC 311: Pudonneet pallot

 1. Noh, tämä tekele Segalta jonka tiiserissä näkyi auto, ja logon silhuetti jossa punaisena loistaa tuttu “R”. Siis jonkinlaista jatkoa Sonic&Sega Transformed-mitälie racingeille, mutta tuo pieni yksityiskohta sai nostettua suuria(tai sairaita) spekulaatioita asiantuntevissa piireissä.

  Ja päivittäkääs noita tietoja tuonne paljon mainostetun saitin Parlamentti-osioon, niin vierailijat pääsee nauramaan noille “menomestoille” sun muulle. Toivotan antoisaa castitaukoa Tuutsille! Erittäin rautaisa ost myös tässä jaksossa.

 2. Jakso meni mutella johtuen siitä että osallistujakööristä 2/3 on sen kokoluokan syöpää että Totalbisquitkin kuoli siihen.

  E3:lta en odotan edes yhtä ainoaa peliä josta nähtäisiin oikeaa pelikuvaa ja nimenomaan oikeaa eikä ilmiselvää CG:tä mistä pleikkaripojat repii pöksynsä ja kermailee pitkin nettiä nintendoomedia, vain siksi kun heidän omistamansa konsolin peli on mukamas jotenkin hyvännäköinen.

 3. Jos P-A yllä vastasi nolla, niin minä vastaan kaksi, että keskiarvo pysyy balanssissa. Eniten odotan Death Stranding ja Cyberpunk 2077 gameplay-debyyttia.

  Tekijätiimin tuntien Cyberpunk tulee taatusti olemaan rautaista kamaa. Pelin miljöö sopii itselleni paljon paremmin kuin keskiaikavaikutteinen fantasiamaailma ja kaikki nähty matsku viittaa visuaaliseen tykitykseen. Tämän pitäisi olla ns. varma suoriutuja.

  Death Stranding ei ehkä muuten kiinnostaisi niin paljoa, mutta Kojiman häröily nostaa tämän pelin villin kortin asemaan. Sieltä voi tulla mitä vain ja siksi odotankin tätä normaalia suuremmalla mielenkiinnolla. Toivottavasti sieltä tulee ässä eikä joku ajan puhki kuluttama kolmonen.

 4. Smash. Pressit jätän väliin kun ei kiinnosta ja katson vain Nintendo Treehousen koska Smash.

 5. No en ainakaan enää Pokemonia. Kyllä se Smash Bros kiinnostaa eniten. Julkaisupäivä, WiiU-portti vai uusi peli, hahmot, kehittäjä, tosi monta mielenkiintoista kysymystä peliin liittyen.

 6. Vastataan vaikka Kingdom Hearts 3. On sitä jo odotettu ja nyt alkaa vaikuttaan siltä että julkaisu alkaa olla lähellä. Suuria toiveita ei ole mitä näyttää mutta eiköhän sitä nyt jotain pientä gameplayta ja jutustelua pelistä. Tässä alotin sarjan pelit alusta että loppupeleissä julkasu ajankohdalla ei ole juurikaan merkitystä kun kaikkien pelien pelaamisessa saattaa pieni tovi mennä.

  Myös tieto siitä onko Switchin Smash oikea jatko osa vai pelkkä WiiU portti.

  Muuta en jaksa tähän hätään kirjotella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.