PBC 292: Awesome cast done quick

PBC päätti hypätä hypejunaan ja speedrunnata oman lähetyksensä parhaimman taitonsa mukaan purkkiin mahdollisimman nopeasti.
Hazuki_exe (Any%) sai tovereikseen Obossumin (Blindfolded), Dynan (Glitchless 100%) sekä Andzerxin (Orbless) ja yhteisvoimin he kävivät käsiksi viikon polttavimpiin aiheisiin. Luvassa on keskustelua mm. Nintendon Mini Directin sisällöstä, isometrisistä tapposimulaattoreista, tsekkiläisistä seikkailupeleistä, tulevaisuuden VR-innovaatioista  sekä jopa South Parkista.
Ota siis jakso kuunteluun ennemmin kuin myöhemmin.

01:33:10 Uutiset:
Cyberpunk 2077 twiittaus rikkoi neljän vuoden hiljaisuuden
HTC paljasti uuden Vive Pro-mallin
Assassin’s Creed Rogue palaa remasteroituna maaliskuussa
Pikachun salapoliisi seikkailu saapuu myös länteen

02:02:06 Viikon pääaihe:
Nintendo Mini Direct

02:42:00 Edellisen viikon kysymys:
Mitä vuonna 2018 (ehkä?) ilmestyvää peliä odotat kuin kuuta nousevaa?

Musiikit:
Super Mario Odyssey – Seaside Kingdom
Dead or Alive 2 – Vigaku (Theme of Ein)
Hollow Knight – Greenpath
Sonic 3D – Panic Puppet Zone Act 1
Mario & Luigi: Superstar Saga & Bowser’s Minions – The Kingdom Called Beanbean DX
Rapid Reload – Stage 5
Castlevania: Portrait of Ruin – Hail from the Past
Xenoblade Chronicles 2 – Counterattack

Viikon kysymys:
Missä vuonna 2017 julkaistussa pelissä oli paras soundtrack?

PBC 292: Awesome cast done quick

 
 
00:00 / 03:05:15
 
1X
 

6 thoughts on “PBC 292: Awesome cast done quick

 1. Snake Pass vie voiton. David Wise onnistui loihtimaan taas sellaista korvanannaa että ei edes pelin vittumaisen vaikea vaikeustaso harmittanut peliä pelatessa.

 2. Ei tietoa koska pelaan yleensä napit korvilla ja kuuntelen vitun paskoja suomalaisia pelipodcasteja.

 3. oli jotenki aivan paskat musat 2017. en innostunut yhdestäkään uudesta. nuff’ said.

  ps. miks snäpissä ei voi vastaa viikon kysymykseen? se ois nyky aikaista, discord aika boring jo 2018. hyvin te kuitenkin vedätte

  -meisseli

 4. What Remains Of Edith Finchissä oli tunnelmalliset musiikit ja Nex Machinassa kans kovaa tykitystä. Tosin enpä kumpaakaan ole ns. pelin ulkopuolella kuunnellut, joten halvalla menee vuoden parhaan pelisoundtrackin palkinto. Vedetään kuitenkin kotiinpäin ja annetaan kunniaa ja gloriaa Pulkkisen Arille.

 5. Helppoon kysymykseen helppo vastaus. NieR Automatan monipuolinen musavalikoima hipoo täydellisyyttä ja lakaisee muut vuoden peliääniraidat maton alle

 6. Sonic mania yllätti positiivisesti vaikka puolet biisesitä olikin remixejä, tosin hyvistä kipaleista kumminkin. Remixit plus sen toisen viimevuotisen Sonic-pelin ost(nämä Sonic pelit elävät symbioosissa) vievät Sonikilta mahdollisuudet ykköspaikkaan.

  Tylsä ykkösijan valinta on tietysti Zelda BotW, aina on nostettava hattuja kun minimalistinen, ambientimpi äänimaailma osataan valjastaa luomaan tunnelmaa ja seikkailuntuntua.

  Pettymyksiä taas tarjosi Yakuza 0:n soundtrack “mukakasari”-biiseineen, kun tietää miten hyvät mahkut olisi ollut saada GTA Vice Cityn kaltainen kokoelma japsien omaa kasarin syna/popitusparhautta kokoon. Lisensointi yms. paska varmaan tässäkin tukkeena. Tukkisi Sega vaihteeksi pyllynsä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.