PBC 286: Robert Mugabe Newell

PBC:tä ei talven pimeys lannista ja siitä on tuloksena jakso järjestysnumeroltaan 286. Jaksossa käydään läpi mm. virtuaalimetsästystä, 50-luvun elokuvateollisuutta videopelimuodossa, taskurakettiliigaa, Super Mario-elokuvaa ja Telltalen tulevaisuutta. Kuuntele niin talvimasis on kuin muisto vain!

(00:58:13) Uutiset:
Telltale kääntää kytkimen ON-asentoon
Luojan tähden paetkaa! Mario palaa valkokankaalle!
Marvelin sankarit kortistoon

(01:29:26) Viikon pääaihe:
VGA ehdokkaat

(02:28:57) Edellisen viikon kysymys:
Oletko maksanut mikromaksuja ja kuinka paljon?

Musiikit:
Snipperclips – Noisy Notebook A
Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon – Team Rocket Battle
Megaman X – Sigma Fortress 1
Shin Megami Tensei – Battle
Super Mario Odyssey – Cascade Kingdom
Wings – MOONFLY
Starcraft 2 – Terran 01
Contra 4 – End Credits

Viikon kysymys:
Saako vielä betassa/early accessissa olevaa peliä äänestää vuoden peliksi?

9 ajatusta aiheesta “PBC 286: Robert Mugabe Newell”

  1. Kuuntelematta castia, vastaan viikon kysymykseen.

    Mielestäni keskeneräistä peliä ei saisi äänestää GOTY:ksi, sillä tilanne pelin suhteen voi muuttua hyvinkin nopeasti laskusuhdanteiseksi. PUBG on ihan OK, mutta ei todellakaan vuoden multiplayerin palkinnon arvoinen peli. Monia samanlaisia pelejä on jo ennen mainittua ja tiedätte mitä niille kävi. Ne kokivat tähtihetkensä, mutta putosivat parempiensa tieltä. PUBG:in haastajaa odotellessa.

  2. Kaneli-Taneli

    Ei pitäisi olla keskeneräisillä peleillä asiaa vuoden parhaiden pelien äänestyksiin. Jatkossa voivat sitten vaikka pelijournalistit alkaa äänestelemään E3-messuilla pelaamiaan ennakkoversioita peleistä vuoden parhaiksi ihan vaan erinomaisen kokeilun perusteella tai sitten voidaan alkaa kaikki äänestämään ensi vuoden parhaita pelejä ennakkotrailerien perusteella.

  3. Paronipekugräm

    ei koska peli ei välttämättä valmistu tai kehiittäjä saa crunchin ja joutuu pakkohoitoon laitokseen joka on täynnä potilaita joilla on kojima syndrooma jossapotilas luulee olevansa pelin kehittäjä jolla on kojiman älynlahjat mutta todellisuudessa luulee kaikkia pelejä ja peräti windows ysikasia mario makerriksi

  4. Homobaarin kanta-asiakas

    Ei tuossa kyllä järkeä ole vaikka PUBG kuinka iso ilmiö onkin. Viestittää jotenkin devaajille sitä että turha niitä pelejä on julkaisussa hioa valmiiksi kun puoliksi valmiillakin saa hyvällä tuurilla tällaista mainetta ja mammonaa.

  5. AnaaliSyöpäGramma

    Ei saa koska kello on juuri 15:26, mutta voi olla mitä tahansa kun sinä tätä luet. Jos myöntää avoimesti pelaavansa pubgia voi samantein ilmoittaa itsensä lataamoon tarkistukseen ja ennen sitä suosittelen pallien kastroimista tylsällä leipäveitsellä sekä lataamaan puhelimeensa Animal Crossing Pocket Campin. Jaksohan oli kuuntelematta paskaa, joten voisitte tekin mennä jonnekkin nurkan taakse miettimään että mitä sitä kannattaa kaiken kansan kuultavaksi tehdäkkään. Hyvää joulun odotusta

  6. Asiantuntevan kyynistä analyysiä tuossa pääaiheen osiossa, vaikka sitä itsekin toivoisi Zeldan kaltaisten oikeiden pelien nousevan valokeilaan tuollaisten keskeneräisten hypeilmiöiden sijaan. Toisaalta hyvä tässä taas on puhua kun Zeldan lisäksi ei kovin montaa muuta uutta peliä ole tullut pelatuksi, mistä olisi jäänyt suurempia fiiliksiä. Eikus hetkinen, onhan tuo uusin AC nyt aika kova tapaus. Enpä muista sitten milloin viimeksi olisin venyttänyt vessataukoja joidenkin perhosten ja koppakuoriaisten pyydystämisen takia. Tähän ollaan tultu.

    Vastaan kysymykseen ettei täältäkään oikein heru ymmärrystä keskeneräisyyksien laskemiseksi goty-listoille.

  7. Mielestäni ehdolle saa laittaa minkä tahansa pelin, joka on julkaistu edellisen äänestyksen aikarajan jälkeen ns. vapaaseen levitykseen (eikä esim. ole jossain suljetussa tai muuten vaan rajatussa betassa). Pelit ovat pohjimmiltaan softaa, ja softakehityksessä versionumerot ja betassa olemiset voivat olla kovin häilyväisiä. Se että pelille jossain kohtaa lätkäisee versionumeron 1.0, ei tee siitä välttämättä todellisuudessa yhtään sen valmiimpaa. Toisaalta aivan kaupallisetkin pelit julkaistaan välillä selkeän keskeneräisinä, jonka jälkeen ne saattavat saada kymmeniä päivityksiä.

    Jos esimerkkiä hakee pelien ulkopuolelta, kaikille tuttu GMail avattiin jo aprillipäivänä 2004, mutta vasta heinäkuussa 2009 se lakkasi olemasta ”beta”. Alkuun sinne pääsi vain kutsulla, mutta reilusti ennen vuotta 2009 GMail oli monelta kantilta täysin avoin ja ”stabiloitunut” palvelu. Silti sitä kutsuttiin betaksi yli viiden vuoden ajan.

  8. Kesken oleva on kesken, ei se ole valmis tuote. Ja kyllä näissä valinnoissa pitää se lopullinen tuote olla arvostelussa. Onha rypäleetki hyviä mut ku niistä tekee viiniä ni iha paskaa. Ja turvat kiinni kaikki vitun hipit, kunnon mies juo kaljaa.

  9. Keskeneräisten pelien ei pitäisi olla ehdolla, mutta silti EA:n ja Activisionin pelit ovat aina ehdolla.

    En tosin olisi yllättynyt PUBG:n voittavan. Muistan vielä VGA 2014, missä GOTY-palkinnon sai noin 3 viikkoa vanha Dragon Age: Inquisition. Eli loppujen lopuksi GOTY-palkinto ei tarkoita mitään.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top