PBC 282: Kuusijuhla

PBC juhli 6v-synttäreitään eikä tietenkään kukaan saapunut paikalle. Onneksi kuitenkin bileet saatiin aikaiseksi myös ns. omillaan ja juttua piisasikin mm. Earthboundista, Luigi’s Mansion 2:sta, Knackista (kyllä, luitte oikein), Visceralin sulkemisista ja pelisarjojen kuudensista osista. Mukana myös ihan oikeaa asiaa kotimaisen pelialan legendalta tulevaa joukkorahoitteista pelilehteä koskien.

01:00:44 Uutiset:
Nintendo laittoi youtube peliarviohanat kiinni
EA näytti taas kyntensä; Tällä kertaa uhriksi joutui Visceral Games
Retro Rewind pelimakasiini feat. Jukka O. Kauppinen

02:06:08 Viikon pääaihe:
Videopelien kuudennet osat

03:00:50 Edellisen viikon kysymys:
Kumpi on suursuosiota nauttivista peleistä se kovempi? Fortnite vai PUBG?

Musiikit:
Sonic 2 HD: Demo 2.0 – Hill Top Zone – Act 1
PERKELE! – Suomi 100 vuotta – Saimaannorpan kosto – Piikkiluolasto
Warcraft II: Tides of Darkness – Human Battle 1
Sonic Forces – Sunset Heights
SNES Classic Edition – Menu music
A Hat In Time – Your Contract Has Expired
Mario + Rabbids Kingdom Battle – Mid Boss Mayhem
NieR : Automata – A Beautiful Song

Viikon kysymys:
Minkä perjantaisista(27.10) huippujulkaisuista ajattelit ostaa?

9 thoughts on “PBC 282: Kuusijuhla

 1. Super Mario Odyssey on noista kaikista kolmesta laadukkain ja eniten pelattavaa tarjoava peli joten se on superperjantain valintani.

 2. Kyllä Wolfenstein 2 on voittajan valinta, kyseessä kuitenkin potentiaalinen GOTY-voittaja. Myös ac origins menee jossain vaiheessa, koska ac. Super Mara Odyssey jää kauppojen hyllyille Vitsin takia.

 3. Paha valinta Wolfensteinin ja Odysseyn välillä mutta kyl Mario on aina Mario. Rahat siis nipan laariin ja Wolffi sitten aleista joskus.

 4. En osta varsinkaan AAA-pelejä uutena, ellei kannessa lue Hideo Kojima. Ja tästä johtuen en myöskään tiedä, mitä pelejä ko. päivänä edes ilmestyy. Tai ylipäätään juuri minään päivänä. Julkaisupäivät eivät kiinnosta juuri lainkaan.

  Vastaan siis, että Wolfenstein II, mutta vasta kun hinta on pudonnut alemmas kuin vitsieni taso.

 5. Mario menee ostoon heti. Viikko sitten tuumailin vielä, että kyllä tässä Zeldassa ja Shovel Knightissa riittää toviksi hinkattavaa, ei välttämättä heti julkaisussa tartte, mutta paskat, hype heräsi taas yhdessä yössä turhan kovalle tasolle.

  Kyllä se Wolfensteinkin ostoon menee, sitten vähän syssymmällä.

  Assassinit meinaa olla vähän nähtyjä. Ehkä joskus alelaarista.

 6. Kovia pelejä on kyllä tulossa, harmi etten omista mitään laitetta joka näitä pyörittäisi. Unelmissani ostaisin Marion jota sitten pelaisin PBC:n viikon kysymys kilpailusta voittamallani Nintendo Switchillä.

 7. Nyt täytyy parin kuukauden kuuntelun jälkeen äänähtää tänne, koska nyt meni pojilla Megaman faktat pahasti väärin. Capcom piti megaman sarjojen ykkösosien jälkeen piirustus-kilpailuja, joiden avulla he tekivät bossit loppuihin osiin. Ne kaksi mainitsemaanne bossien suunnittelijat olivat Japanin ulkopuolelta.

  Kilpailuun vastaa, että kyllä se Marion harharetki lähti pääle, kun pääsin töistä kotiin. Sitten kun olen päihtynyt pelista (tai ostamistani lime-kaktus siidereistä), minua odottaa tulisen tunnuskuvan sotilaat.

  Eipä muuta, pitäkää laatun korkealla tai keskitasolla, missä se nyt onkaan.

 8. Ni hao! Postaan täältä laskevan auringon maasta ja lähetän terveisiä kaikille paitsi Oselotille, Norsukammalle, Hazukille, Tootsille, Lionheadille ja Andzerxille. Vastataas nyt kysymykseenkin ennen kuin nukahdan juuri hankkimani tuliterän käytetyn Waddle Dee -waifu-tyynyni viereen. Wolfensteinia en ostanut, koska en tykkää susista, Mario Odyssey on selvä kopio suosikkipelistäni eli en voi eettisistä syistä tukea sitä, ja Assassin’s Creed: Originsia en kykene pelaamaan tuntematta suurta syyllisyyttä, sillä pelissä on orjia ja olen valkoihoinen heteromies. Vastaan siis Taiko no Tatsujin: Drum Session! PS4:lle. Peli tosin ilmestyi jo eilen torstaina ja rahani ovat lopussa, joten hyvin vittu meni sekin. Veni, vidi, vici (hyvää yötä japaniksi)!

  PS. Voitteko laittaa meikän tilille parisataa, että pääsen takaisin Suomeen? Sormet alkavat vähenemään pikkuhiljaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *