PBC 278: Nega Man X

Tässä jaksossa NK kertoo pelanneensa PC:llä ja nauttineensa siitä, Dyna mehuilee PS Vitan visual novel -pelistä ja Lionhead ei ole pelannut pelkkää paskaa.
Mitä täällä oikein tapahtuu?!?
Kuuntele jakso, niin saat vastauksen… ehkä.
Lisää kummallisuuksia kauan odotetussa(?!) pääaiheosiossa.

00:50:55 Uutiset:
PBC:n anti-nega happy mega joy-joy TGS-katsaus
Resident Evil 7 saa joulukuussa kellertävää kiiltoa kaikenkattavan Gold Editionin muodossa
Minecraftin uusi päivitys yhdistää autistit alustoista riippumatta

01:13:48 Viikon pääaihe:
Oddworld

02:39:52 Edellisen viikon kysymys:
Onko Knack 2 kaikkien aikojen paras peli?

Musiikit:
Danganronpa: Trigger Happy Havoc – Beautiful Dead
Raw Danger – Disaster
Chroma Squad – Lights, Camera, Chromatize
Shatter – Granular Extractor
Oddworld: Abe’s Oddysee – Scrabania
Oddworld: Stranger’s Wrath – Attract
Inner World – The Bar
Deep Fear – Visitation  

Viikon kysymys:
Kummassa paikassa tehdään paremmat videopelit; lännessä vai Japanissa?

PBC 278: Nega Man X
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 03:05:23
 
1X
 

8 thoughts on “PBC 278: Nega Man X

  1. Kyllä ne japanistilaiset vaan osaa paremmin ja luovemmin. Jotenkin tuntuu että etenkin ison luokan peleissä meillä länkkäreillä on alati sitä samaa harmaata mielikuvituksetonta synkistelyä kun taas japanissa tehdään pelit juurikin ideat edellä ja sitten vasta tekniikkapuoli.

  2. Paha kysymys. Vaikka PC-veteraanina olenkin pelannut enimmäkseen länkkärien tekemiä pelejä niin japanista on silti tullut niin paljon alaa muokkaavia mestariteoksia että sinne päin pitää olla paljosta myös kiitollinen. Vastataan siis jakson ohjeiden mukaisesti pelkällä posilla molemmat. Jee jee jee ja united smile vaan kaikille.

  3. Suomessa totta kai sieltähä ne kaikki parhaat max payne alan wake ja tootsin ja muidenkin pbc jäsenten suosikki sakarin villapaitapeli

  4. Miksi nämä kysymykset ovat… aivan mahtavia! Pidetään positiivinen energia ympärillämme. Mutta asiaan, kyllä se vaakakuppi kallistuu länsipelien suuntaan vaikka timanttisia tekeleitä on tuotettu kummallakin markkina-alueella. Ja vähän paha sitä on pistää jotain Grim Fandangoa ja Panzer Dragoon Sagaa vastakkain.

  5. Vaikea kysymys tällä kertaa ja pitkästä aikaa hyvä. Kyllä Japanista tulee pelejä joissa on paljon enemmän mielikuvitusta, tarinoissa etenki. Ite kumminkin tykkään peleistä joissa on juoni ja hyvä tarina. Vaikkakin on pakko myöntää että joskus menevät tosi tosi yli ja tuovat oselotin tykkäämää insesti kuvioita mukaan. Kyllä lännessä jotkut osaa tehdä kunnon tarinoita ja muutakin kun ”kova niggah” tapan kaikki pelejä. Joten kyllä vaakaa kääntyy Japanin suuntaan.

  6. Kysymyshän on aseteltu oikeastaan toteamukseksi ja vastaa itse itseensä: kummassa paikassa tehdään paremmat videopelit. Tuo ”kumma paikka” on tietysti Japani.

    Salakavala subliminaalinen vaikutusyrityksenne silti epäonnistui, sillä oma vaakani aavistuksen kippaa länteen päin. Molempi parempi silti. Ei jiniä ilman jangia, ei iloa ilman surua, eikä öööh… pihaa ilman sadettajaa.

  7. Suhdanteista kiinni. Omalla kohdalla NES-PS2 -aikakaudella japani on dominoinut pelimarkkinoita, jonka jälkeen taas länsimaat ovat myllyttäneet. Vuosi 2017 on selkeästi ollut japanin comeback, joskin edelleen omalla kohdalla länkkärit ovat vieneet suurimman osan pelikellosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.