PBC 272: Ansakortti aktivoitu

PBC ei voittanut Tubeconin awardseissa Vuoden Meikkikanavan palkintoa mutta siitä viis ja uutta jaksoa tulille. Tällä viikolla  parrasvaloihin pääsee Hearthstonen uusi päivitys, Megamiehen uudet kokoelmat, Splatoonia useilta eri konsolisukupolvilta, For Honorin uudet soturit ja vaikkapa ARMA:n sivarimoodit. Kuuntele jakso niin tiedät mistä ei kannata työpaikan taukohuoneessa puhua.

01:12:00 Uutiset:
Armsiin luvassa hurja joukko uusia tappelijoita
Arma 3 laajennus hylkää sodan
For honorin taival jatkuu

01:37:50 Viikon pääaihe:
Korttipelit peleissä

02:20:50 Edellisen viikon kysymys:
Kuka on paras suomitubettaja?

Musiikit:
Pokemon: Super Mystery Dungeon- Dungeon 24
Splatoon 2 – Off the Hook “Ebb & Flow”
Megaman 8 – Frost Man
Gradius III (SNES) – Lucky Zone
Super Mario Odyssey – New Donk City
International Track And Field – Results Music 2
Neo Bomberman Music – Stage 1-X 
Contra (NES) – Ending Theme

Viikon kysymys:
Mikä on paras korttipeli?

PBC 272: Ansakortti aktivoitu
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 03:03:15
 
1X
 

8 thoughts on “PBC 272: Ansakortti aktivoitu

 1. Vai että paras korttipeli? Varmaa joku Hakala tai Lionhead vastaa että Velehopokeri, mutta meikä nokittaa että kaikki offline-korttipelit on se oikea tapa pelata noita Hearthstonen tyyppisiä pelejä. Itelle sydäntä lähinnä on ollut anime- ja visual novel -hahmoilla ryyditetty Weiss Schwarz, yllättävän hauskaa pelata tapahtumissa kavereiden kanssa, kun muistaa ottaa pakat matkaan.

 2. Perinteisistä korttipeleistä se on ehdottomasti räsypokka. Miinuksena, että vastapelurit ovat aina karvaisia miehiä.

  Virtuaalisista lähinnä sydäntä on FF8:n Triple Triad. Korttipeli sellaisenaan on ihan ok, mutta sen ympärille rakennetut sivutehtävät ja korttien hyödyllisyys tekivät pelistä todella koukuttavan. Kortit saattoivat olla paras tapa kerätä tiettyjä itemejä.

 3. Ovelasti jätitte kysymyksessä takaportin auki myös ihan normaaleille oikean elämän korttipeleille joten vastataan tähän että Pokémon-korttipeli sekä legendaarinen Musta-Pekka.

 4. Yksi exä halusi aina pelata Uno-korttipeliä, ja vaikka kyseessä aika köpö peli onkin, enkä sitä edes silloin tykännyt pelata, nostalgialaseilla katsottuna se oli silti aika kivaa.

  Vaan tuo ei ollut se oikea vastaukseni, vaan paras korttipelihän on tietysti Alias. C’mon, kyllä sen täytyy kelvata vastaukseksi, kun kyllähän sitä tavallaan korteilla pelataan. Se lauta on vain hämäystä!

  Hyvä Alias-sessio syntyy siitä, kun on verbalistisesti lahjautuneita pareja, jotka tuntevat hyvin toisensa ja voivat antaa vihjeiksi aivan käsittämättömiä insideläppiä.

  Eikö kelpaa? Suolasta porukkaa. Hmph.

 5. Kiinari keskelle lehmän paskaa, liian lyhyellä sytytyslangalla ja Paskat naamalle! T: kokemusta on. sanoi:

  Muistan kun lapsena Venetsialaisten aikaan, herättiin aamulla varhain jotta kerettäisiin hakea kiinareita ja papatteja paikallisilta markkinoilta joita joku torikauppias tiskinalta ovelasti möi. Räjähteet saatuamme kauppias vielä vinkkasi että “kiinnostaisiko poikia Poke-kortit?”. Vastasin, että taidetaan ollaan isoina poikina (n.12v) kasvettu jo Pokemoneista ohi. Vastauksen jälkeen myyjän naama venähti erittäin perverssiin virneeseen. “Oottakaas” ukko sanoi ja pian hän lämäsi tiskin alta esiin aitoja pakoissaan olevia PORNOKORTTEJA!!!”. “Onks pojat tämmösiä pokemoneja nähny, Kjeh heh?” Partasuu hörisi.

  Neljä pakkaa ostettuamme (jokaiselle oma), poljimme suoraan kaverille “pelaamaan”. Hauskinta pelissä oli tietysti kuvien katselu. Siinä meni melkeen puoli päivää niitä pläräillessä, ja vuorotellen vessassa käymässä. Moni korteista jäi myös hassulla tavoilla erityisesti mieleen. Muistan, että suurin osa korttien naisista olivat “ihan pantavia”, paitsi pahamaineinen PATA NELONEN! Hyi vittu mikä mummo ja ne perkeleen hiekkasäkki roikkutissit! Karseeta katottavaa.

  Jonkun ajan kuluttua kun kädet väsyi korttien selailuun, lähdettiin sitten vielä illalla ampumaan markkinoilta hommattuja kiinareita ja papatteja pihalle. Oli kyl yks parhaista Venetsialaisista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.