PBC 257: Vain Paskaa Diilaamista

Vihaajat vihaa, trokaajat trokaa mutta PBC vaan mennä porskuttaa.
Uusin paskakaivon tyhjennykseen verrattava jakso on nyt täällä ja taas on kyllä päräyttää settiä luvassa.
Jaksossa Hazuki saa seuraansa pienen tauon jälkeen paluun tekevän Tootsin sekä psykoosia lähestyvän Oselotin ja mopo lähti taas niin nopeasti hanskoista ettei kuolleilta aivosoluilta juurikaan säästytty.
Keskustelua käytiin mm. Dark Souls 3:n lisäsisällöstä, Mikki hiirestä, pikkuautoista, Project Scorpiosta sekä vaikka mistä muusta.

01:12:19 Uutiset:
Starcraft on nyt ilmainen ja kohta myös ehostettu
Battlefront 2 tulee jouluksi
MicroMachines tekee paluun

01:30:09 Viikon pääaihe:
Tapaus Scorpio

02:14:32 Edellisen viikon kysymys:
Paljonko olisit valmis maksamaan Nes Classic mini -konsolista?

Musiikit:
Tatsunoko vs. Capcom – Morrigan’s Theme [Darkstalkers]
Mighty Switch Force – Love You Love You Love
Knights and Merchants – Busy
Master Spy – Mission 2 (Mansion)
Sonic Adventure – Welcome to Station Square (S.A.M.E Version)
Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time Arcade – Track 2
A Rose in the Twilight – battle to ascertain
Battlefield 1 – Dawn of a New Time

Viikon kysymys:
Mikä tulee olemaan Project Scorpion virallinen nimi?

PBC 257: Vain Paskaa Diilaamista
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 02:37:29
 
1X
 

15 thoughts on “PBC 257: Vain Paskaa Diilaamista

 1. Täähän oli mielenkiintoista kuultavaa. hei ootteko alottamassa jotain sivuhaaraa kun pelaajaboardcast.com on avattu ja siellä oli jotain uhkapelijuttuja? meinaatteko laajentaa ns. rahavirtamarkkinoille ja pestä kuuntelijanne vähäiset äidiltä lainatut fyffet? masokistinen minäni näkee tässä kuitenkin jonkun aivan muun reiän kuin rahareiän hehheh. sanomattakin selvää että tekee mieli

  mä olisin valmis maksamaan 399 euroa mutta en sen päälle. se on hyvä kone soli jolla voi pelata niitä vanhoja klassikko pelejä klassikkoa alusta:lle. silti halvempaa kuin ostaa alkuperäinen ja sitten kaikki nuo pelin sille joten hinta on minusta täysin perusteltua.

  en tiedä mikä on scorpiooni, voitteko avata tarkemmin? Kuuntelin jaksoanne joo mutta en ymmärtänyt. onko se uusi pelivehje, ohjain, pelikotelo vai mikä hitsi?? vastaan nyt kuitenkin että virallisuudesta en tiedä mutta laitetaan nyt nimeksi ”sihteeriopisto advanced”.

 2. Jakson kuunneltuani tulin siihen lopputulokseen että tulevan laitteen nimi on Xbox Vittumäenjaksakuunnellatootsiaenääikinä. Myös nimet Xbox Ranteetaukitämänpaskantakia ja Xbox Huoraperse kävivät mielessä.

 3. Otsikosta odotin että siinä viitattu firma olisi saanut kuulla kunniansa, mikä osoittautui vain klikkiotsikoinniksi perinteiseen tyyliin(pl. Pukamacast). Pikainen guugletus osoitti NES minin hinnoittelun olevan sielläkin kohdillaan, saldon näyttäen tietenkin eioota.

  Jakson sisällön analysoinnin sijaan tiivistän koko roskan toteamalla että Epsanian aurinko sai Osen näkemään maailman taas kerran uudessa valossa.

  Olin jo unohtanut että Scorpio on vain projektinimi, taino melkein olin unohtanut jo koko konsolin. Mutta joo, Scorpio olisi sinänsä looginen kun ne mainostavatkin vehkeen suoritinta Scorpiona. Ehkä joku juustoinen XBOX MasterBox sopisi kohdeyleisölle passelisti?

  • Editz. Pikkulinnut lauleli notta hinnoittelu tuon tuotannon lopettamisuutisen aikaan oli tasoa juutalainen, eli ruoskaa eri ruumiinosilleen ansaitsisivat.

 4. Repeämiset Oselotin raivareille. Oikeaoppista ränttiä sen olla pittää. Uuden Xboxin nimi on varmaankin Xbox PC

 5. Haluaisin sano sille Obossumille, että kokeilee Assetto corsaa ja rFactor 2:sta kun sillä on ne vr-lasit ja ratti ja polkimet.

  Kysymykseen vastaisin, että Xbonen tapaan microsoft kehittää taas jonkun vitsiksi väännettävän nimen, jolla saadaan laite paremmin ihmisten mieliin. esim. Xbox Super Extreme eli Xbox SE eli SEXbox.

 6. Uskon että pitävän Scorpion laitteen nimenä mutta jos on pakko joku arvaus heittää niin Xbox Elite tulee laitteen nimeksi ja Elite-ohjaimesta tulee vakio-ohjain jota myydään laitteen mukana.

 7. Kun Xbox 360 sai kiinnostavien pelien tekijät kääntymään haudassaan 360 astetta ja Xbox Onella oli nimensä mukaisesti tasan yksi kiinnostava peli niin uuden Xboxin nimi voisi olla Xbox Wehavenothinginterestingtoplay

 8. Itehän veikkaan että Scorpion uudeksi nimeksi tulee Xbox One Lite (loogista ajattelua koska pitäähän niiden SLIM-malli saada) tai Xbox One Combine koska he ovat tehneet jo jonkinverran yhteensopivia pelejä PC:lle. T. Sunset Overdriveä vieläkin PC:lle haikailemassa ANTAKAASEMEILLEHETISAATANANMIKKISOFTA!!!!1111!!!!111!11111111!!!.

 9. Tämäkin juttu delegoidaan jollekkin pomon lapselle joka on siellä harjottelemassa koska ei muualta saanu paikkaa. Sitten se nohevana unohtaa koko homman ja ku kaverilta tullaan kysyy että mikäs se nimi ois joka vetois pelaajiin ja kertois uudesta laitteesta ni kaveri sit vetää ässän hihasta ja sanoo että se on New Xbox (NX wink wink)! Toisaalta nimellä ei ole niin väliä meikäläiselle. Kuhan ei laita mitää 51-koodia nimee tai muuta typerää.

 10. Xbox One 4K tai lyhyesti vain Xbox 4K – lausutaan ”Xbox for gays”.

  Vakavammin – hah – veikkaan nimeksi Xbox One Extreme Editionia. Xbox Wonder(ful) ois kans kiva. Tajuuttex? Xbox One-Der. Hätätapauksessa Xbox One Ultimate, joka tosin lyhenisi Xbox One U:ksi, ja nimi voisi enteillä Wii U:n kaltaista menestystä. Tai siis sen puutetta. (Sen puutettahan tässä on itse kullillakin eikun kullakin, mutta se on toinen tarina. Okei, terveisiä äidille. Ihan selvinpäin olen.)

 11. Vitsi mikä feikki-Tontsa tossa yllä! Ei ole edes aitoa Raptori-avataria. Aijai pojat, elkää uskoko kaikkea, mitä netistä luette. Siellä voi olla mörkö!

 12. Viime vuoden E3-pressin mainospuheiden perusteella veikkaan Xbox Beyond, koska ”beyond console generations.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.