PBC 250: Luonnon henkäys

PBC:n jakso järjestysnumeroltaan 250 on nyt täällä.
Jakso on pelien puolesta täyttä timanttia sillä juttua piisaa mm. Horizon: Zero Dawnista, uudesta Zeldasta, Niohista sekä uunituoreesta Switchistä.
Harmi vaan että muu sisältö kaikessa törkeydessään (Sleeping Dogs-leffa, huonot konsolisukupolvet, Xboxin Netflix-vastine yms.) laskee jakson tasoa.
Kuuntele nyt kuitenkin…

01:46:33 Uutiset:
Ip man tähdittää uutta Sleeping Dogs -elokuvaa
Xboxille tulossa pelien kunnollinen netflix-palvelu
Peter Moore pakkasi kamppeensa ja poistui pelialalta

02:11:48 Viikon pääaihe:
Sukupolvileikkaus Gen.8

03:08:34 Edellisen viikon kysymys:
Nautitko elämästäsi?

Musiikit:
PREY – Everything Is Going to Be Ok
Kuru Kuru Kururin – Training
The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Hyrule Castle
Alex Kidd in Miracle World – Main Theme
Final Fantasy VIII – Fisherman’s Horizon
Nintendo 3DS Music – System Settings
Mother 3 – Mom’s Hometown
Street Fighter Alpha 3 – Daybreak

Viikon kysymys:
Kumpi on kovempi? The Legend of Zelda: Breath of the Wild vai Horizon: Zero Dawn?

PBC 250: Luonnon henkäys
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 03:32:48
 
1X
 

14 thoughts on “PBC 250: Luonnon henkäys

 1. Kaksi tosi kovaa peliä kyllä mutta Zelda vie omissa kirjoissa voiton. Kaikkien aikojen paras avoimen maailman peli.

 2. HAHAHAHAH!!!! Niin että pelkällä hyvällä grafiikalla varustettu unohdettava tekele vaiko Metacriticissä suhteutettuna kaikkien aikojen kovimmat pisteet saanut mestariteos? Eiköhän se Zelda tämän vie aika selvällä erolla.

 3. Ei kumpikaan, ihan täyttä gimmikki kakkaa nykyään pukkaa jota syöpäistä kikkeliä imeskelevät inva vammaset kuolaa perseposket ripulissa ja sit nuoleskelevat toisensa homeiset ruikkivat anaalipallerot kunnes ne puhkeavat. Suussa maistuvaa &lumen.

 4. Breath of the Wild on kiva. Ei kyl yhtä kiva kuin Ocarina of Time, Link to the Past tai Wind Waker joissa kaikissa omaan makuun parempi fiilis pelatessa. Mutta onhan tämä mestarillinen avoimen maailman seikkailu. Vaikea uskoa että Horizon olisi parempi.

  Älkääkä hyvät ihmiset menkö väittämään että uuden Zeldan ääninäyttely olisi jollain tavalla hyvää! Siis ideana kiva, mutta onhan lopputulos aika kaameaa amatööriteatteria. Ehkä yhden tai kahden hahmon ääni sopinut pärstäänsä. Zeldan ja Miphan ulisevat äänet ovat jotain aivan kammottavaa.

  Vajaa 20 tuntia takana, mukavaa olla koukussa taas johonkin peliin. Sanoinko jo että helppoa kun voi töissä pelata?!?

  • Loppu perkele nuolet siinä norsun persiissä taistellessa, oli hieno hetki kun muistin että aseitakin voi heittää. Link urheana tyhjensi reppunsa kahden käden miekoista ja saipahan niinkin bossin niitattua.

 5. Edellinen Zelda jota olen pelannut oli se nessin eka Zelda, jonka lainasin Lasselta. Lasse oli 10, minä kahdeksan vee. Lasse suuttui koska olin julkeasti tehnyt oman saven Lassen saven päälle, vittu mitehän se kuvitteli lainatessaan että sitä voi oikeasti pelata ilman että käyttää saveja? No niin loppui minun, Lassen ja Zeldan ystävyys. Horizon sensijaan on ei ole aiheuttanut draamaa ystävyys suhteille, vaan on osoittautunut loistavaksi peliks, joten Horizon Zero Dawn on paljon parempi peli.

 6. Horizonia en pelaa ku oon Wii U-master race pelaaja joten ei oo muuta vaihtoehtoa kuin Zelda. Mutta jos joku sponssais meikäläiselle pelikonsolit ni Horizon olisi kyllä pelattavien listalla, sen verran posia siitä on kuullu.

 7. Horizonista on noista kahdesta omakohtaista kokemusta mutta kaikki se mitä on Zeldasta tullut nähtyä striimien ja arvosteluiden muodossa saa kyllä nostamaan kädet ylös ja sanomaan että kyllä se on tästä kivikovasta pelikaksikosta se parempi.

 8. Zelda vie kyllä pisteet kotiin. Vaikka avoimen maailman meininki on itselle tuttua lähinnä ylilypestyn Ubi-kaavan kautta, osataan Zeldassa tehdä asioita aivan omalla otteella. Seikkailufiilistä ja tutkimisen iloa on löytynyt joka vuoren ja nyppylän takaa. Plus vielä lisäksi monenmonta muuta pointtia mitkä edellisessä castissa mainittiin. Rehellisyyden nimissä mainittakoon ettei Horizoniin ole muuta kosketuspintaa kuin pari traileria ja mainokset.
  Nauran myös niille jotka itkevät japsiäänien vaihtoehdon puutteelle, hähä.

 9. En pysty arvioimaan oman kokemuksen perusteella, mutta kyllähän MC-battle 98-88 antaa kiistattoman voiton Zeldalle.

  Sivukommenttina vielä castissa mainittuun Horizonin hahmojen ylistykseen: Veikkaanpa että extrapojoja tulee puhtaasti koska strong independent non-sexualized woman. Laita ukko samoin saappaisiIn ja kaikki olis sillee niiq ”meh”.

 10. Joo elikkäs Zeldalle menee ja helposti. Horizon on hyvä peli ja mahdollinen jatko-osa saattaa olla sitten joskus jotain suurta ja mullistavaa mutta tällä hetkellä Zelda on varmaankin paras peli tällä vuosikymmenellä, ehkä jopa vuosituhannella.

 11. Zelda.

  Mielenkiinnolla odotan mikä peli tulee syrjäyttämään Breath of the Wildin vuoden Wii U-pelin paikalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.