PBC 226: Deus Sex

Monissa liemissä keitetty castikolmikko otti jälleen suunnaksi törkypuheet ja mielipiteiden lyttäämisen. Verbaalitykityksessä juoksuhaudan suojiin joutuivat mm. Deus Ex-uutukainen, uutuusräiskintöjen betat, nurinkurinen Zelda, juhlapäiväänsä viettänyt Final Fantasy VII sekä Nintendon persiilleen menneet lupaukset. Jaksossa kuullaan myös kuulijoiden SNES-suosikkeja ja käynnistetään kilpailu jonka palkintona uunituore NHL17. Kuuntele jos uskallat!

01:07:12 Uutiset
Kirja matolaatikon sisällön tutkijoille
Reggie varmistelee ”Ei enää koskaan samoja virheitä kuin Wii U:n kanssa”
Square enix esittelee TGS valikoimansa

01:32:35 Viikon pääaihe
Legacy of Final Fantasy VII

02:03:18 Edellisen viikon kysymys
Mikä on paras Super Nintendon peli?

Musiikit:
Ducktales: Remastered – Transylvania
Deus Ex: Mankind Divided – Palisades Property Bank
Golden Sun – Venus Lighthouse
WWF Super WrestleMania – Hulk Hogan
Nintendo eShop Music – May 2016
Commander Keen 5 – Security Center
The Legend of Zelda: A Link To The Past – The Dark World
Streets Of Rage 2 – Good Ending 

Viikon kysymys:
Mikä on paras jalkapallopeli?

PBC 226: Deus Sex
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 02:32:06
 
1X
 

20 thoughts on “PBC 226: Deus Sex

 1. Kiitos Hazuki_Exelle Niohin suositteluista. Omastakin mielestä yksi tän vuoden kovimpia yllättäjiä jo pelkän betan perusteella ja valmista peliä kohtaan on hirveä hype.

  Viikon kysymykseen vastaan Head Soccer. Ei ole potkupallo kauhean lähellä sydäntä joten tämä koukuttava mobiilipeli saa oman äänen parhaana futispelinä. Hattujakin on enemmän kuin Team Fortressissa.

 2. Eiköhän paras futispeli ole joko PES 5 tai PES 2016. Mutta koska PES5:n pelaamisesta on vierähänyt sen verran monta vuotta niin päädyn vastaamaan Pro Evolution Soccer 2016. Viimeisin PES viimeistään nosti kyseisen sarjan futispelisarjojen kuninkaaksi. Parasta virtuaalifutista koskaan, piste.

  Paras FIFA onkin sitten niinkin vanha kuin FIFA 98. Tämä lähinnä huikeiden nostalgia-arvojen takia. Kyseistä peliä tuli todella paljon hakattua PC:llä. Parasta ikinä oli pelata vaikeimmalla vaikeusasteella Fidzillä ja tähdätä MM-mestariksi karsinnoista lähtien. Hankalaahan se oli kun joukkueessa oli lähinnä tunareita.

  Pientä TOPpailua vielä omista suosikkifutispeleistä.

  1. PES 2016
  2. PES 5
  3. FIFA 98
  4. FIFA 2014
  5. FIFA 99

 3. Red Card Soccer on futispeli omaan makuun. Tööttejä saa jakaa ja matseissa ei maaleissa pihistellä. Eikä sovi unohtaa sitä että pelissä pääsee pelaamaan joukkueellisella delfiinejä.

 4. En ole kovin montaa futispeliä pelannut, mutta kuitenkin selvänä vastauksena on kuitenkin Super Mario strikers. Sitä tuli pentuna hakattua miltei päivittäin kaverilla koulun jälkeen. Hauskimpia ja silti haastavimpia pelejä mitä muistan pelanneeni.

 5. Suosittelen jokaista Mighty No. 9 -fiaskoon pettynyttä kokeilemaan emulaattorilla Mega Man Soccer -nimistä SNES-peliä. Tämä Fifan sukurutsainen Japanin-serkku saa arvostamaan Inafunen viimeisintä kikkaretta jopa ihan kohtalaisena Mega Man -kokemuksena.

 6. Itselle rakkain fudispeli on pes 4. Sitä tuli aikanaan tahkottua satoja tunteja. Uudet Fifat on myös hyviä, mut pes 4:stä on parhaimmat muistot, joten se pysyy kuningaslajin parhaana osana.

 7. Päivitysilmoitus: PBC – PBC 226: Deus Sex 4.9.2016 | Jakso.fi

 8. Tähän on helppo vastata, sillä mulla on kokemusta vain yhdestä. Pikkupoikana pleikkarin mukana toimitettu FIFA: Road to World Cup 98 on siis vastaukseni. Toimiva fudiskikkailu, joka ei nykyajan lapselle maistuisi.

 9. Jalkapallo on ihan tyhäm laji, mutta Rocket League on yksi viime vuoden parhaita pelejä. Mitään muita jalkapallopelejä en olekkaan sitten pelannut, eikä sinällään kiinnostakaan. Paras jalkapallopeli on siis Rocket League.

 10. Pitkiä aikoja ollut siitä, kun viimeksi viikon kysymykseen muistin/jaksoin/osasin vastata…

  Vaikka teknologia on mennyt hurjasti eteenpäin, rakkaimmat nahkakuulamuistot eivät liity Oselotin ja Lord Zalorin nykyiseen kotikaupunkiin Joensuuhun vaan Amiga 500:n Kick Off: Extra Timeen sekä siitä siinneeseen pelaajamanagerointipeliin, jonka nimi oli nerokkaan yksinkertaisesti Player Manager.

  Kick Off: Extra Timessa ei pelaajilla muistaakseni ollut edes nimiä, lisensoiduista joukkeista puhumattakaan. Player Managerissa mukaan tuli myös nimet, mutta ne taisivat olla vain sattumanvaraisesti luotuja. Silti eräs numerolla 10 pelannut D. Thomas on jäänyt pysyvästi mieleen. Tuo muutaman pikselin kokoinen pikkufutari oli jotenkin vaan niin paljon parempi kuin kukaan siinä luotsaamassani joukkueessa. Ja koska kyseessä oli tosiaan Amiga, oli ilotikussa vain kahdeksan suuntaa ja yksi ainoa nappi. Silti noilla kontrolleilla saatiin aikamoisia kikkoja virtuaalinurmen pinnalla.

  Vanhojen syntien sovittamiseksi täytyisi varmaankin ostaa PS4:lle julkaistu Kick Off Revival, vaikka se arvostelujen mukaan onkin aivan keskeneräistä kuraa. On silti hauskaa seurata, kuinka pelisarjan alkuperäinen isä Dino Dini jaksaa luomustaan Twitterissä tiukasti puolustaa.

 11. Tontsaa kompaten Kick Off sekä Kick Off 2 Amigalla. TAC-2-ohjaimella kaverin kera huikeaa myllytystä, voi sitä vaikeutta kun pallo ei olekaan liimattuna nappiksen kärjessä. Pinnan alla kuplii New star soccer, paskasta nimestään huolimatta erittäin pelattavaa ja koukuttavaa uramuotoista futista.

 12. Paras ja ainoa futispeli minkä omistan fifa 95 megadrivelle, muita en ole pelannut enkä tiedä haluaisinko välttämättä.

 13. Itse olen hulluna jalkapalloon ja videopelien muodossa ensimmäiset kokemukset kyseisestä lajista on 90-luvun alusta tv-pelistä(ne palikka pelit). Tällä onkin jo paljon hyviä mainintoja, muistot tulevat esiin.

  Absoluuttisesti paras jalkapallopeli aivan heittämällä on demon perusteella PES 2017. Se kuitenkin jätetään tulevaisuuteen, kun ei sen kokoversio ole vielä edes ilmestynyt.

  PES 1-6 on ”sarjana” ansainnut oman ison merkkipaalunsa videopelien historiassa. Sillä on lähes Half-Lifen kaltaista statusta, jopa ei jalkapallopelejä pelaavien keskuudessa. Ajanjakso joka ei unohdu koskaan omasta elämästäni.

  FIFA 98 France World Cup-kisapeli (ei FIFA 98:RTWC) on itselleni ensimmäinen sellainen futispeli johon hurahdin ihan mielettömästi ja sieltä ajoista alkoi oma kiinnostukseni kääntyä kohti jalkapallohulluutta. Se onnistui saavuttamaan erinomaisen fiiliksen yhdistettynä loistavaan pelattavuuteen.

  Ehkö on kuitenkin aika palata vielä vähän kauemmaksi sinne 90-luvun alkupuolelle, kun oli kaikenmaailman futispelejä Amigalla ja PC:llä. Niitä oli iso liuta joita on tullut kokeiltua mm. FIFA International Soccer ja Sensible Soccer. Se ensimmäinen kunnon rakkaus on kuitenkin Amiga 500:n ManU Soccer Europe, joka tarjosi jo siihen aikaan ihmeellisen hyvän kokemuksen niinkin vaativasta lajista kuin jalkapallo. Sen ”realismi” sekä fiilis oli paljon edellä muita jalkapallopelejä ja kaikenlisäksi se oli täynnä joukkueita mm. Suomesta oli useampi seura mukana.

  Vastaukseni siis on ManU Soccer Europe se kaikista rakkain, joka opetti minulle paljon enemmän jalkapallosta kuin siihen aikaan vielä itse ymmärsin televisiosta tai itse potkimalla palloa ulkona.

 14. Sensible soccer pc:llä joskus vuonna 386, sellasta vauhdin tuntua ei ole fifoissa ja pesseissä saanut enään kokea. Ja Sound Blaster Pro tuuttasia autenttista yleisön mökää, ai että. Kunniamaininta football manager 97/98:lle sitä tuli runkattua vuosia.

 15. Näistä joku:

  – Sensible Soccer
  – ISS64
  – PES 6
  – FIFA 2013

  Manageripelit menee sellaiseen autistilokeroon että hävettää niiden puolesta jotka jaksaa kyseisillä Excel-taulukoilla ”pelata”. Tänään tuli vastaan uutinen jossa sanottiin Microsoftin palkkaavan autisteja töihin (Xbox Suomi oli varmaan testiryhmä) joten toivoa näilläkin ihmisillä varmaan on.

  P.S. Jos tai kun voitto napsahtaa niin älkää vittu lähettäkö sitä peliä ainakaan tänne. Joku helvetin muodostelmaluistelusimulaattorin vuosittainen kokoonpanopäivitys kiinnostaa kuin Marion freerunner-pelit.

 16. Futista, jalkkista miksi ei sitä helevatan jenkkifutista.
  Paras(ei se pokemon) mitä jalkapallopeleillä on tarjota footballmanager joka vuosi sieltä tulee uusi heksa pohjainen simulaattori jota muistaa pelailla sen pari kuukautta julkaisun jälkeen ja aletaan odottaa seuraavaa kikkelit hiessä.Ja kuitenkaan managerissa ei tarvi joka pelaajaa ostaa kuin jossain fifassa. ja pes automaattisesti paskaa koska fuck konami VIVALA REVOLUCION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 17. Ketään ei kiinnosta pelata virtuaalifutista vaan sellaisenaan. Hommassa pitää olla jotain pientä lihaa luiden ympärillä ja sen takia Inazuma Eleven-sarjan pelit on niin jumalaista kamaa. Nostan parhaaksi sarjan ekan pelin koska se esitteli minut tämän loistavan japsiropeurheilupelisarjan pariin. Ja kuten Drifu tietää (miksi ei mies ole jaksoissa pitkään aikaan ollut?) on dubbaamaton versio aina se paras.

 18. Kuuleeko PBC-talo?
  Tämä on Hazuki.exe, teille myös Big Poppa Pump.
  Nyt kun casti alkaa olemaan pikkuhiljaa finito,loppu,kuollut ja kuopattu tältä illalta, niin onkin hyvä aika kysyä:
  Mistä saa Homocityn parasta pizzaa lounasaikaan ilman pelkoa että saa puukosta tai että joutuu terrorismin uhriksi?
  Tässä saattaa nimittäin käydä niin että joudun kohta töihin (rahaa pakko saada koska 4K,HDR,Pro,1080,NX,mikroaaltouuni ja videonauhuri)(ei mitään likaista helvetin amatöörikoomikot)
  kyseiseen tuppukylään ja tarttis tietää ne kovimmat
  menomestat jossa voisi välttää kaikki sen miljoonakaupungin psykiatrisen puolen avohoitopotilaat.
  Sivujuontavana kysymyksenä on myös pakko kysyä:
  Kannattiko? Olisiko sittenkin pitänyt vain jättää casti tekemättä vai oliko tämä nyt sen väärti?
  Jos kyllä, niin perustelut
  Jos ei, niin jatkakaa

  Ainiin joku viikon kysymyskin. Munkin puolesta paljon kiitoksia monipuolisista ja varsin kattavista vastauksista.
  Toki yksikään niistä vastauksista EI ollut Nintendo World Cup joten kukaan teistä ei ansaitse huikean mahtavan ällistyttävän upeaa uutta änäriä.
  Joten lähettäkää peli vaikka Hirviniemelle. Mieluiten se PS4-versio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.