PBC 203: St. Patrick’s Day Massacre

Editointihelvetin pyörteistä Phoenix linnun lailla nouseva cast numero 203 on nyt täällä.
NK keräsi paikalle pahimmat internetlangoilla roikkuvat oravat (Hazuki, Tootsi ja Ose) ja laatu oli sen mukaista. Puhetta riitti niin Pokkenista, Gameboy advance muistosta, VR-buumista kuin myös Dark Souls -pelistä ja vaikka mistä muusta.

01:37:50 Uutiset
My Nintendo palvelun tietoja paljastettu
Konsolien rajat ylittävä moninpeli on totisinta totta
Vihainen kehittäjä haastoi arvostelijan oikeuteen
Division myy kuin häkä

02:32:27 Viikon pääaiheet
VR – Uhka vai mahdollisuus?
GBA 15 vuotta

03:31:25 Edellisen viikon kysymys:
Mikä on suosikkipelisi Lionhead Studiosilta?

Musiikit:
Astal – The Deep Forest
Goldeneye – Frigate
The Legend of Zelda: Spirit Tracks – Realm Overworld
Tecmo Bowl – Title Music
Mario Kart 8 – Animal Crossing
Brett Hull Hockey ’95 – Main Menu
WWF Smackdown Just Bring It – Character Select
Unravel – End Credits 

Viikon kysymys:
Mikä on paras gba peli?

12 thoughts on “PBC 203: St. Patrick’s Day Massacre

 1. GBA oli PS2:n kanssa eka konsolini ja tuolloin ei vielä tajunnut kuinka hyvä pelilaite onkaan kyseessä kun varhaisjonnena tuli oltua huumassa vaan “aikuisten” peleistä. Vuosien jälkeen oon kuitenkin oppinut arvostamaan Advancea ja sen pelivalikoimaa. Paras laitteelle tullut peli jota oon pelannut on varmaankin joko Mario & Luigi Partners in time tai Golden Sun jotka iskee kaltaiseeni ropehulluun todella lujaa.

  • Mario & Luigi Partners in Time julkaistiin ds konsolille superstar saga oli gba julkaisu jos saan korjata

 2. Oma suosikki gba peli on myös suosikki metroidini eli metroid fusion.

  pelin alussa Samus altistuu Parasiitille joka tunnetaan nimellä X

  kyseinen organismi melkein tappaa samusin mutta hänet pelastetaan metroidin dnalla

  itse muistan kuinka piti juosta omaa kopiotaan karkuun jolla on samuksen kaikki voimat.

 3. Laitetaan tähän Castlevania CotM. Ei ehkä se arvostetuin metroidvania ja pikkuvioista huolimatta tämän parissa on tullut viihdyttyä vaikka genren pelit ei muuten ole iskeneet.
  GBA:n pelit jäi aikoinaan itselle pimentoon vaikka kavereilta laitteita löytyikin. GBA SP vaikutti ensivilkaisulla pieneltä haitek-vehkeeltä clamshell designeineen näin vanhalla Pocketilla Pokemoninsa pelanneelle. SP:ssä harmittaa vaan perus-kuulokeportin puute kun monokaiutin ei ole parasta laatua ja adapterien kanssa pelleily pettää heti kun silmä välttää. Nyt kun kasettien hinnatkin on ehtineet nousta niin Virtual consolen GBA-edustus on osunut oikeaan saumaan.

 4. GBA:n pelikirjasto on yllättävän kova, mutta Mother 3 on niin loistava, että sen on oltava paras. Synkempi ja maanläheisempi kuin Earthbound. Peli tasapainoittelee huumorin ja surullisuuden välillä uskomattoman upeasti. Taisteluiden rythm-hit-systeemi on myös kaivattu parannus pelisarjassa. Shigesato Itoi’n kirjoitus on terävää, lämmintä ja kaunista. Mother 3:n innoittamana hankin jopa pari Itoi’n kirjaa. Vastaava ei ole tapahtunut minkään pelin kohdalla, ja tuskin tulee enää ikinä tapahtumaan.

  • anyway kyssärinä teille, otetaanko naisia koskaan mukaan podcastiin? vai onko kyseessä nk. rinkirunkkaus eli vain miehille on paikka varattuna?

   • Vitun pelle, se lukee tuol ylhäällä:
    “Mikä on suosikkipelisi Lionhead Studiosilta?”

    Omasta puolesta vastataan Fable 2 joka oli aikanaan kova pierusimu. Ja kanoja oli kiva tapattaa. Muttei nyt muuten mitään maata mullistavaa ja onkin sääli, että studio päätyi tekemään miljoona fable-sarjan peliä eikä siirtynyt muihin uusiin sarjoihin ennen kuin japanilainen keittiömestari tuli veitsensä kanssa ja laittoi jellonan hakkelukseksi.

 5. En ole koskaan GBA:lla pelannut, joten vastataan, että GTAV, koska se on vähän niinku GBA. Siis tosi vähän. Kahden kirjaimen verran.

  (Vastauksen asiantuntijuuden taso oli jotakuinkin samaa luokkaa kuin tämän jakson 203 PSVR-osiossa, huh-huh.)

  • Ei oo laitetta koskaan ollut omistuksessa, mutta peliä jos toista on tullut kuitenkin testailtua. Ehkäpä eniten aikaa söi Rayman, joka on sitä samaa laatua kuin PC ja Playstation versiot, mutta söpön pienenä

 6. gba tylsä konsoli, ei hyviä pelejä. omat kysymykseni;

  Mielipiteet siitä että Lakko tienaa yli 55 000 euroa vuodessa, onko teistä läheskään miehen tekemän työn arvoista?

  Osallistutteko Tube haltuun -kurssille?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.