PBC 201: Mikään ei muutu

PBC päätti uudistuksia täynnä olevan viikkonsa uuden jakson nauhoituksiin. Uudessa jaksossa on luvassa ainakin rakenneuudistuksia ja toivon mukaan myös samat vanhat paskavitsit on vaihdettu parempiin?

00:46:01 Uutiset
Quantum Break live-action välipätkät eivät ole levyllä mukana
Huhu: Nintendo on rahoittamassa Beyond Good & Evil 2  -peliä
Phil Spencer haaveilee Xbonen rautapäivitys lisälaitteista

01:11:24 Pääaiheet
Videopelien julkaisumallit
Tube-tähtien oma tv-ohjelma

01:36:46 Edellisen viikon kysymys:
Mikä on kaikkien aikojen paskin PBC jakso?

Musiikit:
Marvel vs Street Fighter – Chun Li’s Theme
Undertale – Boneprocessing (Bonetrousle Megadrive Remix)
Streets of Rage 2 – Dreamer
Super Mario Kart – Battle Mode
SoulCalibur II – Link’s Theme
Ys III: Wanderers From Ys – Caution, Be Careful!
Animal Crossing: Wild World – Main Theme
Street Fighter II – Guile Ending

Viikon kysymys:
Millä pelilaitteella haluaisit Beyond Good & Evil 2 -pelin nähdä?

PBC 201: Mikään ei muutu
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 02:09:25
 
1X
 

13 thoughts on “PBC 201: Mikään ei muutu

 1. En ole ekaa Beyondia alkua pidemmälle pelannut, joten mielenkiinto tähän kovasti odotettuun jatko-osaan on pieni. Joka tapauksessa Nintendo tarvitsee niitä helvetin pelejä (uusimman Directin katsoneena) niin Wii U:lle kuin Nextille, joten mieluiten jommalle kummalle pelin soisi tulevan. Tai sitten ihan vaan Nessille nostalgiapärinänä karttijulkaisuna olisi viis kautta viis.

  • Täytyy olla aika köyhä jos ei ole varaa konsoleihin.. vai mitä oikeen tarkoitat tuolla Nes-laitteella? Beyond two souls on ihan tiedoks pleikkarin peli ja sille kuuluisi myös jatko-osan tulla et en oikeen ymmärrä miksi joku muu alusta vois ees olla ehdolla…

 2. Vita kaipailisi jotain hyvää pelattavaa jota se ei oo saanut sitten julkaisussa ilmestyneen Wipeoutin. Olisi kiva UG-hitti kun Sonyn markkinointi on tunnetusti aika paskaa jos ei pelin nimessä ole sanoja ”Uncharted” tai ”Destiny”

  • Oleppa hyvä. Ei taida viikkoraha riittää oman boksin hommaamiseen. Itse säästän viikkorahasta (30e) peleihin 20e joten hyvin riittää rahat ostaa ITSE ne konsolit…

 3. PSN latauspelit ei oo enää nykyään niin se juttu joten vastataas ps4/5. En ymmärrä kyl kysymystä koska Two souls ei oo mikään sarja joten miks sille tulis jatkoa?? Mutjoo plegelle se tulee

 4. Pelasin alkuperäisen Beyond & Good Evilin PS2:lla joskus, kun peli oli vielä suhteellisen tuore. Eli koska siitä on noin sata vuotta ja muistini pahasti rapautunut, en oikeastaan muista BG&E:stä juuri mitään. Valokuvia siinä otettiin ja välillä hiippailtiin, ja lopussa mentiin spoileripaikkaan. Kait se ihan hyvä peli oli, koska läpi sen vedin. Jatko-osaa en ole kuitenkaan mitenkään intohimoisesti odotellut, ja PS3:lle julkaistu HD-remasterointikin on edelleen peelamati.

  Huhut NX-yksinoikeudesta ovat sinällään ihan järkeenkäypiä, mutta kyllä silti mieluiten varmaan PS4:llä pelailisin – ellei NX sitten ole aivan mullistava SUPERkonsoli.

  PS. Beyond: Two Souls on mielestäni silti parempi kuin Beyond Good & Evil. Ja näihin sanoihin on hyvä lopettaa, koska tunnen kakkamyrskyn jo lähestyvän.

 5. Jaaa-a totanoi aika paha sanoa, kun ei ole tuota ekaa osaakaa tullu pelailtua koskaan enkä ole nähnyt tietääkseni edes pelikuvaa. Sanotaan nyt iha huvin vuoksi kaikki current gen -laitteet sekä tietty PC.

 6. mitä oli toi dissaus? lakko paras pelitubettaja, ohan sil seuraajiiki yli 300k joten wat tää heittaus… plus suosittu sen lisäksi hyvää läppää videoissa
  Herba kans kova tubettaja vaikkei imo niin hyvä kuin lakko.
  Mut fanitan ja te vaan ootte kateellisia sen ettei ole viel 300k vaan alle.

  ps. ensi podcastiin voitteko laittaa musaksi? https://www.youtube.com/watch?v=s90nNV5BRbs

 7. Satuin juuri aloittamaan Beyond Good & Evilin HD-version uudestaan Xbox Onella. Yksi meikäläisen suosikkipeleistä edelleen. En enää lukemattomien pettymysten jälkeen uskalla odotella jatko-osaa, mutta mieluiten pelaisin sellaista Nintendon laitteella. Tai siis, mitä en pelaisi mieluiten Nintendon laitteella?

 8. Itsehän pakanana ostin ja pelailin alkuperäistä peliä ekan kerran PC:llä. Sanomattakin ohjaus oli tosi kivaa hiiri + näppis setillä, tuolloin ei kunnollisia ohjaimiakaan tietokoneelle helpolla löytynyt.
  X360 ostin sitten HD setin ja nautiskelin pelistä kuin markoboy hermastaan.

  Mutta itse vastais viikon persereikään on: Konsolit & PC. Oikeastaan ihan sama mille alustalle peli joskus(?) tulisikaan. Pakkohan se olisi saada. Kuten hermaa aina välillä.

 9. Nintendo varmaan antaisi Ubille eniten vapaat ködet pelin kanssa joten vastataan NX

 10. Jos yksioikeushuhut pitää kutinsa niin hyvä veto Nipalta näin omasta vinkkelistäni. Tai ainakin yksi hyvä syy kiinnostua NX:stä. Mutta omalta osaltani vähän yksi ja sama, olihan edellinenkin monialustajulkaisu, mutta siinäkin tapauksessa ääneni menisi Nintendon suuntaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.