PBC 198: Michael Schumacher Downhill Racer 16

Komea kolmikkomme jutusteli tällä kertaa mm. Gametrailers.comin kuolemasta, Unravelista ja erittäin muodikkaasti Digimonista sekä Runescapesta.

00:39:28 Uutiset
Massamurharäiskintä Hatredin kehittäjät paljastivat seuraavan pelinsä – nyt saa kyytiä ISIS
Räppäritähti Kanye Westin kuollut äiti matkaa taivaan porteille uudella mobiilipelitrailerilla
Quantum Break vahvistettiin pc:lle – Xbox One -version mukana Alan Wake lisäosineen

01:04:05 GameTrailersin loppu ja UUSI KOTIMAINEN PELIOHJELMA

01:27:15 Edellisen viikon kysymys:
Minkä tappelupelisarjan haluaisit nousevan ylös haudasta?

Musiikit:
Unravel – Yarny’s Theme
Kirby Super Star – Candy Mountain
Street Fighter V – Ryu’s Theme
The Lost Vikings – Egyptian Groove
The Legend of Zelda: Skyward Sword – The Sky
XCOM 2 – Ready For Battle
Final Fantasy VIII – Galbadia Garden
Little Samson – Ending Theme

Viikon kysymys:
Mitä kansanryhmää et ikinä ampuisi pelissä?

PBC 198: Michael Schumacher Downhill Racer 16
Ganon Era

 
 
00:00 / 02:08:09
 
1X
 

13 thoughts on “PBC 198: Michael Schumacher Downhill Racer 16

 1. Lapsia jos pelissä kun pelissä pääsee rei’ittämään niin fiilis ei ole mikään maailman huipuin. Elukat menee ja naiset varsinkin mutta sitten kun lämää annetaan tenaville niin meikäläinen vetää siihen hyvän maun rajat.

 2. hmmhmm ja hmm tätä täytyykin miettiä. ensinnäki miksi tämmöinen kysymys? sanotaan vaikka että jotain posliinia tai sellasta särkyvää mistä vois itteen osua sirpaleita.

  Toiseen kyssäriinne vastaus (en ehtiny viime viikol). haluaisin todella että plegen battle-royale saisi vihdoin kauan odotettua jatkoa. Miksi? No siksi että smash brossi on jees mutta siihen tulee jo nyt ihan tarpeeks usein osia. battle royaleen taas ei tule. tai oo tullut sen ekan jälkeen. toinen minkä vois myös mainita 1v1 peleistä niin wwe pelit sais tulle jo kunnol takasin.

  kysymys teille:
  missä melttaatte ja smittaatte addya? Itse faladorin ja maining guildin välillä.

 3. älkää ihmetelkö (en polta pilveä) että aamuyöstä näin viestiä tulloo linjoille.
  olen nimittäin PSN-pelailuja vetänyt tässä tovin ja aika kuluu nopsaan kun on kivaa :)

  viime päivien viat PSN-networkissa ovat olleet sunnuntaina 3h, ja ma-ti välillä oli 4,5h epävakaaa. Muuten on toiminut taas vähän paremmin ja hyvä niin.
  Vastataan nyt samalla viiikon kyssäriin (jakso 105 menossa itsellä siis tällä hetkellä) ei nyt yöllä toki kuuntelin sen tuossa illalla 22.30-00:30 välisenä aikana.
  Eli vastauksena kyllähän sitä tulee youtubessa käytyä ja joitain peliaiheisiakin pätkiä katsottua. Ennen katoin erilaisia tapoja ja ”tipsejä” millä trophyja voi metsästää. Sen jälkeen mm. vikapalvelin juttuja katsoin paljon kunnes kyllästyin.

  Ongelma videoissa on se, että jos katson esim. jonkun suositun tuubaajan videota niin en pääse omalta hikiselt penkiltäni a) halaamaan kaveria b) antamaan turpaan. riippuen siis onko kyseessä ns. valtavirran paskakasa kuten
  vai sitten kovan luokan tähti jota fanitan.
  Eli katson mutta vain laatua ja laadullakin on omat rajansa.

  ps. Fable 3:sta sen verran että en aivan allekirjoita Oselotin jakson puolivälin tienoilla antamaa mielipidettä. Ymmärrän hyvin (olen itsekin) fanipoikuuden toisen tekijän suuntaan, mutta xboxillakin on myös hyviä nimikkeitä, eikä etenkään fable-sarja ole niitä paskimpia. Perustelut olivat kohtalaiset, mutta boksin dumaaminen etenkin kun sanottiin/leuhkittiin olevan hieman krapulassa ei kuulu yleissivistykseen.

  • Luin kommentin to 18.2.2016 klo 10.21:09-10.22:15, ja se oli elämäni parasta aikaa. Luin tämän uudestaan samana päivänä klo 14.44:31-15.03:58, ja se oli elämäni paskinta aikaa. No, vielä kolmas kerta klo 16.11:18-17.47:01 ja nyt rasvailen jo köyttä kotonani. En tahdo enää olla täällä, hyvästi paha maailma!

 4. Huomaa PBC:n lisääntyneen suosion kun kommenttiosasto alkaa täyttymään hieman…eksentrisistä vastauksista. Ei sen puoleen, jatkatte mainiolla linjalla kysymystenkin osalta.

  Vastaukseni viime viikon kysymykseen: Clay Fighter. (?!)

  • Pakko vastata kyllä rehellisesti että en Perse-Arskan tavoin itsekään tahtoisi lapsia ampua (jos nämä nyt ryhmäksi hyväksytään). Toisaalta tämäkään ei olisi ollut mikään ongelma 10 vuotta sitten. Homot, mamut, rättipäät, neekerit, vinosilmät, punaniskat, intiaanit, hihhulit, suvakit, kommarit, juutalaiset, femakot ja Oselot sais kyl täyslaidallisen. Sieg h…..eeei, just kidding. Oselotin säästäisin.

 5. En tuhlaisi luoteja paljasjalkahippeihin, vaan mieluimmin nirhaisin nämä esim. haarukalla. No ei sentään, kyllä sinne tähtäimen eteen kelpaa mikä maalitaulu tahansa, myös paljasjalkahipit. Pelejähän tässä kuitenkin pelataan ja hauskaa pidetään.

 6. Olipahan taas kysymys. Ei nyt silleen kauheasti haittaa mikään koska kyseessä on kuitenkin vain peli. Kotieläimiä (kissat ja koirat) ei ole kovin kiva nähdä peleissä kärsivän joten vastataan nyt sitten se.

 7. Riimittelin tossa yks päivä PBC-pelipodcastista. Tämmöinen tuli kyhättyä ja toivon että LordZalor kajauttaa kauniilla naisellisella hennolla äänellään sen

  Kello kädessä, mies kunnossa,
  pelit ja konsolit partavedellä kiiltävät
  jakso jaksolta, Kampaa Hakalaan
  Mitä on totta, onko totta enää mikään.

  Mä olen väsynyt teitä kuuntelee,
  Kun hasuki siellä vaan huutelee
  puhetta puhetta puheen perään
  kuka amiiboille enää tekee mitään?

  Neekereitä ja autistilapsia
  piti kastaajista tulla
  mut tootsi riekaleina
  Ose pasilassa.
  Ei löytynyt pahaa sanaa Dempasta.

  En jaksa enempää kun alkaa ääni kähistä, mutta jos juon vettä niin jatkakaa te palautteiden lukemista.

 8. Viime hetken #PBCuudistuu-ehdotukseni: jos ei ole järkevää viikon kysymystä, älkää kysykö mitään.

  En silti ampuisi tämän viikon kysymyksen keksijöitä edes pelissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.