PBC 183: Alle kuuden euron podcast

Uutta pörinää on taas taltioitu talteen kun PBC:n iltapojat Zale ja Haze astuivat studioon Elefanttihiusharjan (nimi muutettu) kanssa. Keskustelua ja kaikenmoista muuta täysin sopimatonta tuuban soittoa kuultiin mm. videopeliaiheisesta muodista, kilpailutilanteiden täydellisestä munimisesta sekä huonoista ostoksista niin itse videopelien, ylihalpojen pizzojen kuin myös DLC:n parista.

01:11:02 Uutiset:
Pukeutuisitko CS:GO -vaatteisiin? Kohta se on mahdollista
Xbox-pomo rehellisenä: “En tiedä, pystymmekö peittoamaan PlayStationin”
Black Ops III:n hyperrealistisella vaikeustasolla yksikin luoti tappaa

01:45:13 Boardit:
Peliaiheiset ostokset
The Legend Of Zelda (Pelisarja)

02:10:15 Edellisen viikon kysymys:
Mikä on paskin DLC, jonka olet ostanut?

Musiikit:
Virtua Tennis 4 – Australian Open
Rayman – Moskito
Metroid Prime 3: Corruption – Skytown
Legend of Mana – The Wind Sings A Journey
Blue Shadow – Stage 2
Splatoon – 1 Minute Left
Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story – Peach’s Castle
TMNT 2 The Arcade Game – Ending

Viikon kysymys:
Kuka on parhaiten pukeutuva pelihahmo?

9 thoughts on “PBC 183: Alle kuuden euron podcast

 1. Tyylikkäin pelihahmo ikinä on ehdottomasti Soul Caliburien Voldo. Erittäin tykoistuvassa gimppiasusteessa sitä tahtoisi itsekin aina liikkua natsisaksan suurveitset käsissään mutta kun Suomi nyt sattuu olemaan tällainen kieltovaltio niin ei valitettavasti onnistu.

 2. Tyylikkäitä videopelihahmoja löytyy kyllä yllättävänkin monia mutta oma valintani ikuisena spaghetti western fanina on ehdottomasti Red Dead Redemptionin keskushahmo John Marston. Vaikka mies oli hieman heittopussi luonteeltaan läpi pelin, osasi hän kyllä pukeutua tilanteen vaatimalla tavalla.

 3. Eiköhän se ole niin että kaikki vitun hinuripojat japsiropeista tai tappelupelien perseille läiskijät on aika paperia jos verrataan siihen kovimpaan eli Sega Saturnin Die Hard Arcade-pelin päähahmo John McLaneen. Vanha kunnon vaimari+farkut-kombo ei ikinä petä eikä se pettänyt tässäkään pelissä vaikka nimi vaihtui eurooppaan tultaessa kuin Thaimaasta hommatun postimyyntivaimon passissa olevat tiedot konsanaan.

  Fiilistelin muuten aika kympillä kun tootsia ei ollut jaksossa ollenkaan mutta eiköhän se saatanan nulikka jollain konstilla taas vikan musakappaleen jälkeen sieltä ääneen päässyt. Eikö sitä voisi heittää johonkin kaappiin pelaamaan Haloa tai kynäriä loppuelämäkseen?

 4. Snake voittaa käytännöllisellä ja samalla tyylikkäällä maastopuvulla, joista oma suosikki lienee peace walkerin versio. Otsanauha ja silmälappu tuovat olemukseen vielä reilusti karismaa

 5. Hyvä jakso. Mukavaa kun sekoilujaksojen välissä on tällaisia vähän rauhallisempia jaksoja joukossa.

  Tyylikkäin pelihahmo on ehdottomasti Donkey Kong. Solmio on aina tyylikkään miehen asuvalinta ja DK:n punainen kraka ei ole hahmon kaulalta lähtenyt sitten 90-luvun puolivälin

 6. Paras vastaus voisi olla agentti 47, koska hän pukeutuu tilanteen mukaan. Kuitenkin äkkiseltään mieleen tulee seuraavat huomattavasti paremmat ja loogisemmat vaihtoehdot:

  Quiet (MGSV), koska fotosynteesi
  Lulu (FFX), koska optimaalinen määrä remmejä
  Barbaari (Golden Axe), koska itsekin käytän sinisiä speedoja
  Nooj (FFX-2), koska mitä vittua nyt oikeesti?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.