PBC 176: Mega Powers

Hazuki_exe ja Tootsi666 löivät hynttyyt yhteen ja liittivät taas yhden videopelipodcast -maailmojen kovimmista kaksikoista yhteen.
Luvassa on keskustelua niin lakien rikkojista kuin myös tähtien välisistä sodista sekä lähes paljaan hanurin käyttämisestä tappavana aseena. Välillä turistiin myös DIY-henkisistä tuotoksista sekä superväkivaltaisista piiska-animaatiosarjoista.
Jaksossa paljastettiin myös MGS V -kisan voittaja, joten olethan kuulolla

01:07:51 Uutiset
Maistuisiko vauhdikas areenatoiminta? Tältä näyttää verkkoräiskintä LawBreakers
Katutappelu hoituu myös painien: tässä saapuu uusin Street Fighter V -taistelija
YouTuben pelipalvelu polkaistaan käyntiin tänään
Dredd-hittileffan tuottaja työstää ”superväkivaltaista” Castlevania-minisarjaa

01:51:11 Boardit
Tein itse ja säästin
Iloiset tapahtumat, onnenpotkut ym. yleinen fiilistely

02:11:40 Edellisen viikon kysymys:
Mikä on sinun suosikki Star Wars videopeli?

Musiikit:
Castlevania SOTN – Marble Gallery
Panzer Dragoon – Flight
Final Fantasy IX – Ukulele de Chocobo
Daytona USA – Let’s Go Away
Journey – The Road of Trials
Thunder Force IV – Evil Destroyer
The Legend of Zelda: Ocarina of Time – Zora’s Domain
Chrono Trigger – At the Bottom of Night

Viikon kysymys:
Mikä on paras wrestling -aiheinen videopeli?

5 thoughts on “PBC 176: Mega Powers

  1. Ihan ekaksi pitää kiittää hyvästä podcastista. Voisi jopa sanoa että parasta kotimaista lajissaan. Tootsin kanssa menee välillä hermot mutta eikös hyvä tuote aina herätä isoja tunteita suuntaan jos toiseenkin :)

    Vastaus viikon kysymykseen on ehdottomasti jo legendaarinen HCTP. Paras rosteri, Yukesin painipelien pelimekaniikan lakipiste, sopiva määrä pelimuotoja jne. Painipelien herrarotu.

  2. Paras koskaan tehty wrestling-peli on ehdottomasti Def Jam: Fight For NY jossa lökäpöksyräppärit ottavat yhteen aika lailla vapaapainityylillä. Klassikoiksi sanottuja N64-paineja en ole päässyt ikinä pelaamaan ja viimeaikaiset vuosipäivitykset olen ohittanut suosiolla.

  3. Ainoa pelaamani painipeli on ECW Hardcore Revolution GB Colorilla joka oli aika kankea kokemus niin silmille kuin näpeillenikin. Pakkauksen mukana tullut Acclaimin mainosvihkonenkin pisti miettimään, että miksen pelaisi näitä katalogin parempia pelejä kuten Turokit, Shadowman, jne.

    Mutta jos painipeleihin iskee kiinnostus niin ainakin Aki Corporationin tekeleistä N64:lle lienee hyvä aloittaa.

  4. Miten nää kysymykset aina sattuukin olemaan jostain ihan niche-aiheesta, josta ei ole hirveästi omakohtaista kokemusta? Eniveiskis, osaan nimetä vain kaksi pelaamaani wrestling-aiheista videopeliä; NESin legendaarikseksi väitetty Pro Wrestling sekä PSP:lle joskus kauan sitten hankkimani Smackdown vs. RAW 200X. Ensin mainittu oli jo lapsena melko kökkö, ja hyvää pelissä on vain ”A winner is you!” -engrishmi. Tuota toista jaksoin pelata lähinnä juonipätkien vuoksi. Itse painiminen oli jopa PSP:llä – tai ehkä sen takia – sen sortin sormiakrobatiaa, että napin hakkaamiseksi se lähinnä meni.

    Voittajaksi näistä kahdesta nousee tuo Smackdown vs. RAW kakstuhattajotain. Siinä oli sentään miltei tunnistettavia painihahmoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.