PBC 172: Marvellous shit

Kelat on nyt kelattu ja uusi PBC jakso on valmis kuunneltavaksi.
Peleistä näissä hommissa yleensä puhutaan mutta nyt mentiin johonkin aivan muualle. Tappelupeliturnaukset, speedrun-streamit, vapaapainirasismi, Marvel-leffat ja muut herkät puheenaiheet kiteyttävät jakson sisällön.

01:14:27 Uutiset
EA-pomo vahvistaa: Battlefield palaa ensi vuonna
Terminaattori marssii loppuvuoden WWE-peliin – katso höveli mainosvideo
Capcom-tuottaja vihjaa: Resident Evil 2:n uusioversio saattaa olla tapahtumassa

01:53:55 Boardit
Elokuvat
Viimeksi pelatut pelit

02:29:22 Edellisen viikon kysymys
Mikä on suosikki videopeli soundtrackisi?

Musiikit:
Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong-Quest – Forest Interlude
Final Fantasy VI – Setzer’s Theme
Super Mario World 2: Yoshi’s Island – Flower Garden
The Legend of Zelda: Ocarina of Time – Sheik
Deus Ex Human Revolution – Icarus
Chrono Trigger – Robo’s Theme
Hotline Miami – Miami Disco
Warcraft 3 – Credits

Viikon kysymys:
Mikä on mielestäsi paras Raren tekemä peli?

8 thoughts on “PBC 172: Marvellous shit

  1. Nyt tulee varmasti kunnon harhaoppinen vastaus, mutta minkäs teet, kun en näemmä ole mitään Nintendo- tai Sega-vehkeille julkaistua Raren omaa tekelettä pelannut, joitain porttauksia kyllä. Wikipedian listaa piti silmäillessä vasta Xbox 360 -peleistä löytyi tekeleitä, jotka omassakin pelikokoelmassa ovat, mutta niistäkään en ole kaikkia pelannut. Esimerkiksi ensimmäistä Viiiva-Pinaattia (sic) meidän perheessä on pelannut vain vaimo, ja jatko-osa on vieläkin muoveissa. Kameoa taikka Perfect Dark Zeroa en ole viitsinyt edes hommata, joten parhaan tittelin vie joko Kinect Sports tai Kinect Sports 2. Vastaan siis Kinect Sports koska keihäänheitto, Tero Pitkämäki ja Suomi!

  2. Ööö…Vastataan vaikka Battletoads, sillä se on ainut Raren peli mitä tullut edes pikkaisen pelailtua aikoinaan. No, jotain DK Countryakin pelaillu pari kenttää mikä kans oli ihan pätevää loikintaa. Onneksi Rape replay pelastaa edes hieman tilannetta.

  3. Kovia pelejä on Rarella paljon mutta Donkey Kong Country-trilogiaa SNES:llä ei ole voittanutta. Mahdotona valita vain yhtä parasta joten valitsen koko sarjan joka on tasoloikkafanin taivas ja paratiisi.

  4. Olen vielä valitettavasti sen verran nuorta polvea että en ole ehtinyt pelaamaan näistä peleistä useaakaan mutta se mitä olen pelannut on kuitenkin niin hyvä peli että uskallan nostaa sen Raren parhaaksi. Xbox 360:n Kameo on erittäin hyvä peli ja osoitus siitä että 360 ei ole vain räiskintäpeleihin keskittyvä konsoli.

  5. Hi Hou! Vastausta pukkaa ja se on tällä kertaa Battletoads. Se on ainut jota näistä muistan joskus edes pelanneeni joten sen vastaan kyllä :)

  6. Conker: Live and reloaded. South parkin kaltainen törkyhuumori on meikäläisen sydäntä sen verta lähellä että tän pelin parissa sai nauraa oikein urakalla. En ole vielä pelannut alkuperäistä versiota, mutta veikkaan että kun tätä luette, olen pelannut senkin jo pitkälle, kiitos tämän hienon rareboksin.

  7. Mitään en ole pelannut koska pelit ovat pääpiirteittäin silkkaa paskaa. Tälläkin ajalla voisi tehdä paljonkin kehittäviä asioita esim. istua paskalla ja runkata ilman käsiä. Jos jotakin joskus pelaisin niin se olisi peli joka silloisella hetkellä pyörisi koneessa, ja aiheuttaisi luultavasti erektioni putoamisen lattialle. Kerran tosin pelasin nipakuusnepalla blast corpsia, mutta liiallisen kari tapion kuuntelemisen tuloksena elämäni ajautui siihen tilanteeseen etten tiennyt olenko homo vai hetero, ja että kulkeeko juna vai ei. Vastaukseni on siis Donkey Kong Country.

  8. Rappe on rappiolla senhän me jo tiedämme, mutta mutta parasta peliä kun tältä huumefirmalta haetaan, niin vanhat tonkki konkit ovat etusijalla valinnassa. Samaten nuo taistelevat rupisammakot niittävät kilpailijoitaan lattialle melkoisella tahdilla. Parhaaksi voisin nostaa DKC 1:n, mutta näitä kolmea on tullut pelattua usvaisessa lapsuudessa vain keharin kaverin luona, joten en mene vannomaan että juuri tämä oli se kovin kaikista. #kurjalapsuus #pelit&vehkeet #Rape #Replay

    Kiitos ja kättä lippalakkiin täältä suunnalta Norscampin kirjoitukselle kokoelmasta, muutama täysin itselle uusikin nimike sieltä löytyi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.