PBC 228: Vulpes Arctos on tässä jaksossa mukana

Tällä kertaa luvassa on juttua uunituoreesta Recoresta, Ratchet & Clank elokuvasta, PlayStation TV:stä, TGS-messuista ja lisäksi ennakkomaistiaisia tulevasta Forza Horizon 3:sta. Toteutimme myös kuulijoiden toiveita tuomalla kaivatun henkilön takaisin podcastiimme. Kuka hän on? Mitkä pelit siirtyivät ensi vuodelle? Kuka oikeasti tappoi Tony Halmeen?

01:29:15 Uutiset:
Digital Homicide haastaa Steam-käyttäjiä oikeuteen
The Last Guardian julkaisu siirtyy joulukuulle
South Park: The Fractured but Whole julkaisu siirtyy ensi vuodelle
Valitse kultasi! Rapelayn kehittäjien pornahtava VR-kokemus

01:51:30 Viikon pääaihe:
Tokyo Game Show 2016

02:19:45 Edellisen viikon kysymys:
Kuka tappoi Tony Halmeen?

Musiikit:
Transistor – Old Friends
Crash Team Racing – Boss Challenge
Pokémon X & Y – Lumiose City
Tarzan Action Game – Coming of Age
Bayonetta – The Gates of Hell
Earthworm Jim 3D – Happy Pizza
Super Meat Boy – The Battle of Lil’ Slugger
Ni No Kuni – Kokoro no Kakera

Viikon kysymys:
Kenen castilaisen haluaisit tekevän comebackin?

PBC 228: Vulpes Arctos on tässä jaksossa mukana
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 02:39:54
 
1X
 

8 thoughts on “PBC 228: Vulpes Arctos on tässä jaksossa mukana

 1. Aivan loistavaa että yksi PBC:n (ja suomituben) hienoimmista hahmoista on back!! Kunhan ei herra taas ole vuotta karussa niin kaikki on hyvin. Ehdottomasti lisää Vulpesta jaksoihin.

  Comebackin saisi tehdä myös Rotten ja Hakala. Ensiksi mainittu sai Oselotin kanssa aina aikaan todellista podcastkultaa ja jälkimmäinen ansaitsee Sillanpään lailla kultaa ja on muutenkin välillä ”hieman” yli menevien juttujensa kanssa hieno mies.

 2. Kai Mikalla löytyy kaikkien ahdisteluoikeudenkäyntien lomassa edes hieman aikaa turista? Vai onko se urpo taas löytänyt jonkun naikkosen itelleen?

  Mika takas, Mika on paras!

 3. Jee lisää vulppesia. Ja haudasta voisitte manata ylös joko balnazardin tai mikke95, tietysti hakalakin voisi hinuroida ittensä casteihin.

 4. Hyvä jakso vaikka juontajan robottimainen ääni alkoikin ottaa pattiin siinä tunnin kohdalla.

  Hakalan paluu on asia jota odottaa kuin rikkaan perheen lapsi joulua. Liian pitkään on jaksot olleet ilman juttua Call Of Dutysta leppoisalla ulosannilla, lauluintroista puhumattakaan.

 5. Ehdottomasti Moromopoa lisää. Vieläkin muistelen kuinka Kulli-Norsu ja Mopo-Olli löivät Jallu pullosta vetoa, siitä julkaistiinko Unchartedia 1:stä Ps2:lle vaiko ei.
  Erityisesti Moporomon asiantuntevuutta tulee ikävä varsinkin silloin kun Tûûtsi suoltaa nörttijargonia suu vahdoten ja kiihkoten. Mopo ei semmosta kauaa kattois ei, pistäs koko perkeleen BBC:n väen ruotuun.

 6. Demppa tietysti puhumaan tähtien sota episodi seiskasta tunnin monologin verran jolloin taustalla häntä kommentoi Norsukampa josta tulisi loistava yodan ääni star warssien fanisuomidubbeihin jotka aiheuttaisivat Dempalle riemunhuutoja ja George Lucasille korvatulehduksen :D

 7. Alun kummitusläppä oli aika hauska. Hymähdin ainakin 0,4sek ajaksi eli enemmän mitä yhteensä 200 jakson kuuntelemisen aikana. Nerdrage-stooreja on myös aina mukava kuunnella, etenkin kun kohteena on Nintendon viimeisin paskalaite.

  Vaikka Hakalan jutut olikin aika rasittavia aika ajoin ja kaikki rikostyypit täyttäviä, on niitä ikävä näiden viimeaikaisten turhanpäiväisten paskanjauhantojen jälkeen. Lisäksi ukon pelimaku tuntuu olevan omaa sydäntä lähellä. Lisäksi yhden jakson ihmeeksi jäänyt Lionhead takaisin koska maalaismurteita ei koskaan oo podcasteissa liikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.