PBC 209: Rätshet & Crank

209! Tuo siman, visvan ja munkin hajuinen tuotos. Rasvainen duo Oselot ja Andzerx keskustelivat tällä kertaa mm. meloneista, Nintendon perseilystä ja Ratchet & Clankista.

00:49:44 Uutiset
Klassiset Sega Mega Drive -pelit ovat nyt virallisesti modattavissa pc:llä
Pohjoismaiden parhaat pelit palkitaan jälleen ensi kuussa – Suomi vaihteeksi taas vahvasti edustettuna

01:09:31 Viikon pääaihe
Nintendon NX-konsoli kauppoihin maaliskuussa – Zelda messukesän tähti

01:37:00 Edellisen viikon kysymys
Mitä toivot FromSoftwaren tekevän seuraavaksi?

Musiikit:
Street Fighter V – Hillside Plaza Brazil
Battle Garegga – Fly to the Leaden Sky
Final Fantasy XIII – The Sunleth Waterscape
Michael Jackson’s Moonwalker – Billie Jean (Caverns)
Megadimension Neptunia VII – WILL BE VENUS
Cadillacs and Dinosaurs – Track 4
Marvel Vs Capcom 3: Spiderman’s Theme
Phalanx – Staff Roll

Viikon kysymys:
Mikä on PS3:n paras peli?

PBC 209: Rätshet & Crank
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 02:09:00
 
1X
 

26 thoughts on “PBC 209: Rätshet & Crank

 1. Kolosplegen paras peli pitää varmaan olla exclu joten valitaan sellainen pikkuluokan tekele kuin God Of War 3. Erittäin isolla hypellä odotettu huippupelisarjan osa joka ei pettänyt odotuksia millään lailla vaan jopa joiltain osin ylitti ne. Loistava peli.

  P.S. Ei oikein toimi nää kahden osallistujan jaksot joten toivottavasti saatte jatkossa enemmän porukkaa jaksoihin

 2. Täältäkin ääni mahtavalle God Of War 3:lle. Loistavan pelisarjan paras osa. Tutun eeppistä ja viihdyttävää mäiskettä. Tosin The Last of Us on hyvinkin lähellä, ellei jopa aivan samalla viivalla ja toisena päivänä parempikin.

 3. Nyt kun asiaa alkoi miettimään niin PS3 omaa viime genin laitteista (360, PS3 ja Wii) ehdottomasti heikkotasoisimman yksinoikeuskattauksen. Fanipojat jaksaa huudella joidenkin vitun MAG:ien ja Heavy Rainien perään mutta eiköhän jokainen edes minuutin muilla konsoleilla pelannut ymmärrä että nämä roskat ei oikeasti ole muuta kuin saatanan kalliita Blu-ray-koteloita joissa on joku paskalevy sisällä?

  Sen takia valintani on Last Of Us joka onnistuu olemaan Uncharted 2 (se PS3:n toiseksi paras peli) ilman Nolan Northin aivokasvaimen aikaansaavaa ”läppää” ja hitusen överiksi meneviä toimintakohtauksia. Poskettoman hyvä stoori ja hienosti tehty peli noin muutenkin.

 4. Länkkäripeli Red Dead Redemption pelin mailma on todella hieno siksi toivoinkin että ne huhut jatko osasta on totta eikä photoshop jekkuja

 5. Työl ei hutsaa heru ja näin sitä ollaan vielä viidettää päivää pilven tuol puole. Sekavis sigiksi viiko kysymyssä tässä luen ja mietin nii mulle ps3 siis on ollut yks kova juttu muttei nii kova ku se aiempi. Oisko pleikka 2 ollut? Ja no hate, no hate, en käyttäny weedin kuljetukseen, mä tuos kato vuos pari sit alottelin vasta tän harrastuksen. Peleis peleist öäh must varmaa tuo vice city. siin sai mennö miten huvitti niinku oikeeski elämäs kadulla kun dallannu niinä hyvinä aikoona. Eli Vice City ja miami vice in ma haart all inna yar.

 6. Damnation yks plegen kovimmista mutta menköön ykkössija nyt Alone In The Dark: Infernolle joka kaikessa hyytävyydessään oli jotain mitä ei muut pelit voineet millään tarjota. Kova oli myös vanhan koulukunnan Too Human. Tosin sitä pelattiin vaan xboxilla.

 7. Päivitysilmoitus: PBC – PBC 209: Rätshet & Crank 1.5.2016 | Jakso.fi

 8. Vaikea kysymys! suorastaan haastava. kondidaatteja on vaikka millä +20cm mitalla mitattuna. Ja nyt siis for realz mitat kyseessä ittel btw. yks kullia kovempi oli vihdoin uus final fantsu 13, se ilmestyi viel siinä roolipelien kulta-aikaan niin avot. Mitäs muuta. No plegen alkuajoilta muistan Lairia pelanneeni mutten tohtisi väittää sen olevan top-peleissä lähellä. Resistance 2 oli sarjan kovin teos samoin Motostorm 2. hyvin ilkeää imo että molemmat noi sarjat kivitettiin ja lopetettiin. kuitenki niit hyvii yksinoikeudel tehtyi sarjoi. Muta täytyy yhdyntää Hazukin vastausta eli mgs hd collection täältäkin suunnalta (tammisaari).

  • Hei kesä muute tulee. Onko se näkynyt että jaksoi nauhotellaa naked kokonaan? Mitä mättöö ja juomaa vedätte kesä ajan ja minne museoihin meette kesällä kun kesä koittaa?

 9. Joo eiköhän se kaadu itellä tonne Larry: Box office Bustin suuntaan. Sen tason jyystäjä ite kuitenkin aina ollut että se oma harrastus peleis aikalail 5/5 :)

  btw, kai kaikki PBC:n jäsenet laittoivat vappuna #NHL17Barkovia? sen verran tärkee asia itselle (sekä suomen xboxille) että pakko kysyä! Se oli myös sääntönä vapun ajan

  ”Huhujen mukaan Twitterissä on uusi sääntö; #Vappu hashtagia saa käyttää vain #NHL17Barkov kera. ”

 10. Ei ole mitään viikatemies kolmosta tai aiempia… Mä vaan satun tykkäämään kakkos- ja nelososista eri peli sarjoissa niin siks oon IV. Esim kun ps2 mielessä, niin resident evil 4 kova, toinen kova on kans final fantasy 4 ja tietty ps3 puolel se GTA IV. ygönen on aina ygönen ja siks täytyykin nostaa 3. sijalle sen konsolin spyro 3. kakkoselle sit FF IV kuten totesin ja rumpujen pörinällä ekalle sijalle pääsee resistance 3 tai gta IV. Mut vastaus on kumminkin Playstation ”plege” 3. Legenda imo.

 11. Jotta ressukat saa lisää vastauksia ni vastataan nyt sit.. Hankin PS3:n koska halus pelata Metal Gearia.. tuli siinä pelattua myös Heavy rainia ja jotain MLB showta mut ei niistä ollut Metal Gearin voittanutta.

 12. Itsehän hommailin ps3 vasta ps4:n julkaisun alla, ja parasta mitä kyseiselle laitteelle on tullut hommattua niin Ni No Kuni

  • Miksi muuten se oman elämänsä paras pelaaja(tootsi) räävi kans noita youtube videoita niin nähtäis hänenkin oikea taso, vai onko pelkkää sanojen helinää. Jos hänen kasetti ei kestä niin kait seon ymmärrettävä pojan vaikeaa lapsuutta hiekkalaatikolla kun muilla oli isommat kuorma-autot.

 13. Journey oli melko hermainen teos, mutta kyllä se MGS4 taitaa se kovin olla. Vimpan pääl fan servicee rakkaasta sarjasta.

 14. En MÄ pelannut juurikaan kun ps3 julkaistiin. SIllon oltiin viel siin iässä ettei ollut oikeen pelit mun juttu. Siksi mä vastaan loppupäästä pelin Motorstorm Apalypctica joka on tosi hyvä. Myös pitää mainita CoD:black ops joka oli niin niin hyvä! kysymys sillä lail aika paska kun itekkin oon boksipelaaja. Mielummin jatkossa vaan xbox-asiaa näihin kysmyksiin siis tai sit vaan ps4 kamaa. Sly 4 ok peli (EI niin hyvä kuin motorstormi)

 15. Kyllähän taisto parhaan PS3 pelin tittelistä käydään Last of Usin ja Journeyn välillä. Journey.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.