PBC 173: Playing With The Boys

PBC on täällä taas. Tällä kertaa porukan kollikissa Oselot päätti vetää hostin saappaan päähänsä ja ohjastaa Maltan supertähti Norsukamman sekä Oulun toiseksi vihatuimman ”miehen” Tootsin läpi podcastin salojen.
Keskusteluja oli huhupuheiden mukaan käyty mm. Gamescom -pelimessuista sekä Cruisen Tompasta.
Castissä paljastettiin myös Rare Replay -kisan voittaja.

00:51:18 Uutiset
Pelaamalla tehtiin taas hyvää: SGDQ keräsi miljoona dollaria hyväntekeväisyyteen
Graafisesti lytätty Tony Hawk’s Pro Skater 5 vaihtoi taidetyyliä
Zelda-sarja palaa 3DS:lle lokakuussa

01:30:28 Boardit
Muu musiikki
Hype – uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat

02:19:35 Edellisen viikon kysymys:
Mikä on mielestäsi paras Raren tekemä peli?

Musiikit:
NBA Jam – Sweet Sticky Funk
Turok Rage Wars – Stage 1 (GBC)
Sonic Heroes – Final Fortress Zone
Suikoden II – Reminiscence
TMNT 4- Turtles In Time – Technodrome ~ Let’s Kick Shell!
Code Name S.T.E.A.M. – Deadly Dance II
The Legend of Zelda: Twilight Princess – Fishing Hole
Goonies II – Ending Theme

Viikon kysymys:
Halo wars 2 julkistettiin viime viikolla, mistä muusta pelisarjasta haluisit nähdä RTS- osan?

PBC 173: Playing With The Boys
Ganon Era

 
 
00:00 / 02:42:10
 
1X
 

9 thoughts on “PBC 173: Playing With The Boys

 1. Ei oo oikein RTS omia suosikkigenrejä pahemmi, vaikka warcraft 2 ja aoe 2 onkin loistavia pelei ja mistä jopa diggailen. Joten en osaa vastata muuta kuin, että kaipa Final Fantasysta saisi jonkinlaisen RTS:n väännettyä. Erilaisia pelattavia classeja voisi olla hyvikset, monsterit, robotit, pahikset jne.. tai sitten vain yksinkertaisesti hyvikset vs. pahikset vs. monsterit.

 2. Asiaa oli toi Gamescomin läpikäynti. Varmaan ainoa kotimainen taho joka uskaltaa sanoa vähän kritiikkiä Quantum Breakia (kiinnostaa siis yhtä paljon kuin oman kullin tunkeminen tehosekoittimeen) joten siitä pisteet.

  RTS-pelejä ei tarvis enää tulla C&C:n jälkeen joten vitut viikon kyssäristä. Jos ihan pakko on valita niin Splatoonista vois tehdä RTS-pelin jossa suu kuolassa klikkailtaisi vaan ympäri kenttää jotta joukkiot ampuisi siihen kohtaan maalia.

 3. Jakson nimi 5/5. Top Gun toimii aina.

  Super Marion universumista sais kyllä hyvän ja ainakin värikkään RTS:n. Eri classeja olisi ainakin vastapuolella paljon. Goombat, Koopa Troopat, Paratroopat ja muut hoitaisivat rivisotilaan virkaa ja Monty Molet koneineen olisi tankkiclasseja. Thwompit ja muut hoitaisi oman basen puolustamista ja Lakitut olisi pitkän etäisyyden hyökkäämiseen. Hyvisten puolella sitten Toadit olisi rivisolttuja ja Captain Toadin Star Brigade voisi olla esim. pitkän etäisyyden air strikea varten tehty yksikkö. Tässähän ihan alkoi ideat villiintymään.

 4. Mass effectistä saisi ihan toimivan rts: pelin. Universumihan sisältää pelattavia kansoja kiitettävän määrän, joista voitaisiin tehdä C&C tyylistä naksuttelua.
  Avaruustaistelut voitaisiin toteuttaa Star wars: Empire at war tyylisesti ja moninpeliin age of empires 3:n kaltaista oman pääkaupungin, eli tässä tapauksessa kotiplaneetan kustomointia ja meillä olisi kasassa yksi hienoimpia genrensä edustajia.

 5. Mielestäni World of Warcraftista saisi aikaan tosi hyvän RTS-naksuttelun jossa pelattaisiin eri roduilla omaa kampanjaansa… eiku!

 6. Oddworldista saisi luultavasti kivan RTS-tekeleen. Sellainenhan itseasiassa olikin joskus tekeillä (projekti kulki Oddworld: Hand of Odd-nimellä), mutta eiköhän se ole pistetty jäihin niin kuin kaikki muutkin lupaavat Oddworld-projektit. Nyyh.

 7. Battletoads on niin legendaarinen että se täytyy valita. Muistan yhä kuinka lapsena sen pelin toiminta oli jotain aivan älytöntä ylilyötyine jättinyrkkeineen ja -jalkoineen. Vaikeakin se oli ja en koskaan päässyt sitä läpi vaikka melko lopussa olin kun myöhemmin olen videoita pelistä katsonut.

  • Jaha. Vastasin sitten väärään kysymykseen. Otetaas uusiksi:

   RTS-pelin haluaisin Gears of Warista. Tarpeeksi erilaista asetta ja varustusta sekä hahmoa – erityisesti locusteilta – löytyy että saataisiin ihan toimiva RTS-peli tehtyä.

   Mukana vastauksessani tosin hieman puolueellisuutta, sillä Gearsia on tehnyt jo pitemmän aikaa pelailla mutta ei vain jaksaisi palata vanhojen pariin vaan kaipaisi vähän uutta (joka ei ole Judgmentia).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.