Pelaajaboardcast Episodi 14: HD-kokoelmat, rahastusta vai sivistystä?

Teräväpiirtoon päivitetty työryhmämme Norsukampa, Moromopo ja Dynamithix saavat seurakseen myös uuden tulokkaan TimoNator85 pelaajaboardeilta joka vastoin kaikkia leffakliseitä, EI kuole heti alussa. Puheenaiheina on tällä kertaa yliopistotason matematiikka, Unchartedin PS2-versio sekä Moromopon kummilapsen seikkailut Afrikassa. Niin ja porukat puhuvat välillä joistakin HD-kokoelmista. Kuuntele uusin jakso tai osta sitten HD-collection kymmenen vuoden päästä.

Koska palaute on meille tärkeää, niin siihen 2 viikkoa sitten ilmoitettuun arvontaan voi nyt osallistua myös perinteisen sähköpostin avulla. Jos vihaat iTunesia tai Applea, mutta tahdot silti kertoa mielipiteesi ja osallistua arvontaan, niin lähetä palautteesi osoitteeseen pelaajaboardcast@gmail.com. Arvonta suoritetaan kaikkien palautetta antaneiden kesken, oli se sitten negatiivista tai positiivista.

Muistakaa käydä tykkäämässä Pelaajaboardcastin facebook sivusta. Joka 50 tykkääjän välein arvomme yhdelle onnekkaalle Microsoft-pisteitä / Nintendo-pisteitä / PSN-valuuttaa. Vihjaa asiasta myös kaverille…eikä siinä vielä kaikki. Pelaajaboardcast on nyt myös twitterissä:https://twitter.com/#!/Pelaajaboard

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *