PBC 485: Eläinten vallankumous

Mikä onkaan parempi tapa aloittaa maaliskuu ja terminen kevät, kuin uunituoreen PBC-jakson haju sieraimissa asti? Tässä jaksossa pohditaan tuttuun tapaan taas syvällisiä ja keskustellaan siinä samassa ihan pikkiriikkisen verran videopeleistä. Juttuihin otetaan mukaan mm. Balatro, The Finals, Pocket Card Jockey: Ride On, Unicorn Overlordin lihaisa demo, Ubisoftin Avatar-peli ja kaikki parin viime viikon peliaiheiset julkistuspressit. Pääosiossa havahdutaan seitsemän vuoden jälkeen siihen tosiseikkaan, että Switchissäkin on jotain vikoja, ja fintendo.fi -sivuston päätoimittajan kanssa käydään nämä kehitysehdotukset läpi juuri sopivaan aikaan että ne ehtivät vielä Nintendolle asti nykyistä Switchiä korjailemaan.

(01:18:07) Uutiset:
Microsoft ei ollutkaan uusi Sega
Pokémon-päivän suuret julkistukset
Switchin ei-Nintendo -tarjontaa esiteltiin

(02:04:31) Top 3:
Switchin virheet

(03:11:06) Edellinen kahden viikon kysymys:
Mikä on paras Tekken hahmo?

Musiikit
Battletoads – Surf City
Palworld – Fur-st Contact
Splatoon 3 – Order Sector
Golden Sun – The Sanctum of Sol
Batman The Animated series – Opening
Wii Party – Main Menu
Blast Corps – World Map
Unicorn Overlord – Menu Music
Ys II – Ending

Kahden viikon kysymys:
Ovatko Pokémonit eläimiä?

3 thoughts on “PBC 485: Eläinten vallankumous

  1. Ensimmäistä kertaa kun kuulin mitään Pokemonista oli Maikkarin ohjelma mainoksesta missä kyseisen animaatiosarjan alkamista mainostettiin. Muistan että tässä nimenomaan viitattiin Pokemoneihin eläiminä, joten olkoot eläimiä, vaikkakin virtuaalisia sellaisia.
    Onnea Oselle valitsemallaan tiellä.

  2. paras pokimon on gabumon koska se muistuttaa sinistä kimble peli nappulaa joka on astunut keltaisen kimble peli nappulan päälle. sininen on myös lempi värini ja pelaan aina sinisellä vaikka pikku serkku yrittää joskus valita sinisen tahallaan. keltainen on myös ihan hyvä väri koska se on auringon ja kanan munakkaan väri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *