PBC 470: Final Train

On aika pysäyttää kesälomalaisten hyvä fiilis julkaisemalla uusi PBC-jakso eetteriin. Tässä jaksossa tulevaa poliittista uraa sanomisillaan pilaavat tampiot juttelevat mukavia mm. Wizard of Oz -pelistä, Pikmin 4:stä, Exoprimalista, Gollumista ja Pokémon Sleepistä. Melkoinen kattaus kruunataan aivan uudenlaisella visailulla, josta ei tuomarisekoilua ja tyhmiä vastauksia puutu.

01:26:37 Uutiset:
Suomalainen mökkilook ei ole jatkossa enää cool
Pelipassiydin on Microsoftin uusi tuote
“Never stop the madness ja taas mennään” sanoi Netflix

01:57:55 Visailu

02:52:00 Edellinen kahden viikon kysymys:
Mitä genreä seuraavan Final Fantasyn pitäisi olla?

Musiikit:
Everybody’s Golf – Main Menu
Castlevania III – Vampire Killer
MK8D – Squeaky Clean Sprint
TOTK – Link’s House
Pikmin 4 – Main Theme
Crash Team Rumble – Main Theme
DQ IX – Our Dreaming Town
Shatterhand – Ending

Kahden viikon kysymys:
Mikä on paras apinapeli?

5 thoughts on “PBC 470: Final Train

  1. onpas helppo kysymys vastaus on tietysti afrikan tähti koska apinat ovat afrikkalaisia ja iso apina kongon lähellä on toiseksi suosikki elimeni afrikan tähti laudalla. norsu tietysti paras kari manerla oli hyvä piirtäjä ja visiönäärii joten kysynkin podgast jäseniltä mikä on teidän suosikki eläin afrikassa. lisäksi tieto isku kaikille: valitetavasti afrikan tähden mobiili versio poistui kauppa paikasta enkä tiedä miksi

  2. paras apina peli on aarne heljakan suomeen tuoma kimble pikku serkun kanssa. kimblen peli laudalla ei ole apinoita mutta pikku serkku päästi apina ääniä kerran kun pelattiin kimbleä mökillä. se ärsytti minua tosi paljon

  3. Piti vastata Donkki Konkki mutta se olisi ihan liian helppo vastaus niin teen niin sanotusti PBC:t ja vedän jonkun vanhan retropelin hihasta josta kukaan ei ole ikinä kuullutkaan. Primal Rage on vastaukseni. Siinä on parikin apinaeläintä tappelijoiden joukossa.

  4. Ensin tulee mieleen Funky Kong pelit tai sitten Super Monkey Ball, mutta kärkeen kiilaa Eka Tomb Raider kun siinä on Gorilla. Näin loppukesästä alkaa helposti vähän hiukoa joten mikäpä olisi passeli välipala kuin tuoreet ja maukkaat Dole-banaanit, tunnistat ne iloisesta Dole-logosta markettisi hedelmäosastolta, nami!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *