PBC 461: Ääniä päässämme Part 2

Taas kuullaan ääniä, mutta valitettevasti vaan omia.
Tässä jaksossa Tootsi,Dyna ja Hazuki_exe katsastavat taas julkaisuvuotensa tuoreimmat pelitapaukset eivätkä missään nimessä eksy tästä kaavasta missään vaiheessa.
Dyna oli pelannut Dead Spacen remakea sekä RE4 remaken demoa.
Tootsi oli vuorostaan kiukkunen Halolle ja pelannut sen vuoksi BattleBit Remasteredia sekä loogisesti myös Divinity: Original Sin kakkosta. Hazuki veti taas täysin ränttäliksi ja kehui Pepsimania, oli pelannut Kunio-kun sarjan kauniimpaa versiota sekä leikkinyt etsivää BROK the InvestiGator -beat ’em up/point &click hybridissä.
Jaksossa myös visailtiin jo toistamiseen putkeen joten laita kuulokkeet päähän, laita jakso rullaamaan ja mieti mitä tekisitkään ilman PBC:tä

(01:36:46) Uutiset:
Warner möläytti uuden Mortal Kombatin ilmoille
Huhu: Warner laittoi Itsarikoplan takaisin telakalle.
Starfield myöhästyy jälleen

(02:04:13) Visailu:
Peliäänivisa part 2

(02:39:41) Edellinen kahden viikon kysymys:
Mikä on lempi loitsusi videopeleissä?

Musiikit:
Marvel vs. Capcom 3 Fate of Two Worlds – SpiderMan’s Theme
Hotel Dusk Room 215 – Dead Stare
NieR – This Dream
V-Rally (Game Boy) – Car Selection
Jokeripokeri – Tuplaus
Famicom Detective Club: The Missing Heir (Switch) – Investigation
Rockman Battle & Chase – Kick About
Skullgirls – Streets Of New Meridian
The House Of The Dead 2 – Ending Theme

Kahden viikon kysymys:
Mikä tulee olemaan vuoden 2023 suurin floppi?

8 thoughts on “PBC 461: Ääniä päässämme Part 2

  1. Jos otetaan huomioon, että sarjan ensimmäinen ja viimeinen hyvä peli tuli vuonna 2014 ja se oli niin arvostelu, kuin myös myynti floppi. Eikä toista vai kolmatta tusinaa kikkaretta sisältävä yliarvostettu pikkuhousujen haistelu sarja ole 36 vuodessa saanut sen enempää kelvollisia pelejä ulos on turha odottaa kuudenneltatoistakaan pääsarjan osalta mitään sen suurempaa, kuin vuoden surkeimmat pelin statuksen. Vastaus on siis Final Fantasy 16.

    Otatteko yleensä pikkuhousut pyykkinarulta vai pyykkikorilta?

    • Tarkoitin varmaankin pyykkikorista. Itse kun heitän aina omani korista ohi ja ne lepäävät siinä pyykkikorilla kunnes äiti käy pyykkäämässä ja pesemässä takapuoleni.

  2. Suurin floppi on tietysti Antti Petteri Orpo, joka kaiken ”Suomi kuntoon ja köyhät kyykkyyn”-uhoamisen jälkeen joutuu syömään kaikki sanansa ja tyytymään Marin II:n tai Purran valtionvarainministeriksi. Joko velkaannutaan vitusti lisää, siinä samalla verotusta vitusti kiristämällä ja miksei vaikka samalla laitettaisiin 3 miljardia Afrikkaan, kun hoitajat hautautuvat suurten ikäluokkien ruumiisiin ja peukalopyörittäjät rahaan. Toinen vaihtoehto on, että otetaan hallitusohjelmassa 50 vuotta takapakkia ilmastonmuutoksen torjunnassa, luvataan viedä yritystuet ja heittää maahantunkeutukat niskaperseotteella takaisin sinne mistä ovat tulleet. Kuitenkin saamatta mitään näistä aikaan ja silti selitellään, kakat housussa, miksi seistii PM-puolueen lausuntojentakana.

  3. Zeldahan se ois. Tulee saamaan huonommat pisteet metacriticissä mitä BOTW, eli vain 95, ja tulee myymään vähemmän mitä BOTW, eli vain 18 miljoonaa kappaletta. Superfloppi siis.

  4. Helppoon kysymykseen helppo vastaus eli PSVR2. Pelaajathan tietää että se oli floppi jo syntyessään mutta Sonylla voi vähän jotakuta harmittaa.

  5. Vuoden suurin floppi, minä vuonna se sitten julkaistaankin on tietenkin Starfield. Täytyy olla täysin vajaamielinen jos kuvittelee Bethesdan enää julkaisevan mitään muuta kuin bugista sotkua hieman päivitetyllä Skyrimin moottorilla, varsinkin nyt kun mikkisoftalla on likaiset näppinsä pelissä. Mitä isompi lafka takana, sitä isompi kasa paskaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *