PBC 458: Suuri visailutwisti

PBC, tuo maan ainoa peliaiheinen podcast jossa ei käydä läpi Marvel-leffoja, on jälleen tuuttaamassa ulos uutta jaksoa. Tällä kertaa palataan kirjaimellisesti arkeen muutaman hieman erikoisemman jakson jälkeen, ja visaillaan niin että viikset heiluu. Hieman erikoisemman visailun lisäksi jaksossa juttua Marvel’s Midnight Sunsista, Fire Emblem: Engagesta, uusimmasta Saints Row’sta, Callisto Protocolista ja monesta muusta lämpöisestä ja ihanasta. Kuuntele jakso ja hämmästy!

(01:29:46) Uutiset:
Xbox Direct oli ja meni

(01:55:07) Visailu

(02:59:28) Edellinen kahden viikon kysymys:
Mitä peliä odotat vuodelta 2023 kuin kuuta nousevaa?

Musiikit:
Romance – The Legend of Zelda: Skyward Sword
Virtua Fighter 2 – Jeffry’s Theme Arranged
Harvest moon- town
Emblem Engage! ~ English Opening
Classic WWF Royal Rumble Theme
Quiz Opening – Paper Mario: Color Splash
Main Theme – The Everybody Votes Channel
Rock Rock Mountain – Mario Kart 8 Deluxe
Resident Evil 1 – Ending Theme

Kahden viikon kysymys:
Mikä on sellainen peli jota olet ainoana oman pelikuplasi sisällä pelannut eikä moni muukaan siitä tunnu ikinä puhuvan?

6 thoughts on “PBC 458: Suuri visailutwisti

  1. Fyysisessä kuplassani kukaan ei ole pelannut tai puhu päiväkotikonsolin yksinoikeus peleistä tai pikkuhousujen haistelu peleistä. Mutta jos huomioidaan tämä globaali digitaalinen ”kupla” medioineen ja nyymeineen päivineen, mieleen tulee JTRPG klaasikko Legend of Kartia, sekä edellisessä jaksossakin mainittu Stronghold.

  2. Tuli vielä mieleen kysäistä pikaisesti:
    Kenen pelitin tai pelaajan arvostelijan kanssa oma objektiivinen kykysi arvostella videopelejä eniten poikkeaa hänen tekemiensä arvostelujen perusteella? Entä kenen kanssa osuu useimmiten yksiin? Löytyykö historiasta suomalaisia pelitoimittajia joiden arvosteluihin, et voi laisinkaan luottaa? Entä toimittajia, joiden suosittelemana ostaisit vaikka kasan paskaa.

  3. Videopelit. Jos mainitsen minkään muun videopelin kuin Änärin tai Fifan, niin lätkäpelaajat vetävät turpaan ja futispelaajat pistävät hiuspantojensa kanssa sellaisen filmauksen pystyyn, että heikompaa hirvittää.

    No ei vaan, kyllä sitä videopelikuplaakin löytyy. Menee varmasti näihin japanilaisiin visual novel -meininkeihin, joita kukaan muu ei tunnu pelaavan. Esim. Phoenix Wrightin hassuja hahmoja olen yrittänyt välillä kavereille selittää ilman minkäälaista vastakaikua. Se on sikäli outoa, koska yleensä mielikuvitusystäväni myötäilevät kaikkea, mitä niille sanon.

  4. Pakko vielä lisätä, että oli muuten huikea jakso ja helvetin kova edustus paikalla. Kai näihin jaksoihin saa kommentoida ihan muuten vaan. ei tätä tarvitse lukea jaksossa. siis ihan pakko oli laittaa uudelleen kuunteluun toi edellinen jakso. viimeksi ollu näin kovaa settiä visailu jaksossa, kun ose ja lionhead kisasivat kaksintaistelun norsukamman pikkuhousujen-haisteluvisassa.

  5. Itselleni tulee mieleen simpsons hit & run loistava lisenssipeli ja juuri löytämäni konamin peli joka jäi silent hill ja mgs kakkosen jalkoihin shadow of memories

  6. Laita tähän mikä tahansa Saturn-peli tai sitten joku lapsuuden pc-peli niin hyvä tulee. Nimetään nyt jälkimmäisistä kategoriasta Asghan: The Dragon Slayer. Köpönen fantasia-teemainen wannabe Tomb Raider jonka uudelleen löytämiseen meni aikaa kun pelin nimi oli päässyt unohtumaan. Kunnon eurojankkia sieltä ysärin lopulta mikä opetti ettei edes Voodoo 2 voi pelastaa kaikkea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *