PBC 447: Duplot perseessä

Jos kaipaat elämääsi valoa, iloa, suuria tunteita, aurinkoa ja romantiikkaa, et tule löytämään mitään niitä tästä uusimmasta PBC-jaksosta. Tällä kertaa kokoonpanoon saatiin pitkän tauon jälkeen paluumuuttaja, sekä fintendo.fi-sivustoa luotsaava päätoimittaja, mutta juttujen taso pystyttiin silti pitämään totutun ala-arvoisena. Keskustelua riitti mm. Exoprimalin betasta, Apex Legendsistä, Marion jalkapalloiluista, Wave Race 64:stä, PS5:n hintapolitikoinnista ja monesta muusta mielenkiintoisesta. Jaksossa myös kaivettiin pitkästä aikaa visailu naftaliinista, ja tällä kertaa ihan uudella formaatilla joten rullaile alemmas niin näet lisää.

01:46:22 Uutiset:
PS5 sai osakseen hinnanalen… ei kun hinnanylennyksen
Pikainen Gamescom-läpikäynti

02:11:37
Visailu:
AI kuvavisa
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

02:45:40 Edellinen kahden viikon kysymys:
Mikä on paras Lego-sarja? Ei siis telkkarisarja vaan ritari-Legot, kaupunki-Legot, merirosvo-Legot jne.

Musiikit:
Tekken 7 – I’m Here Now Remix
TMNT: Shredder’s Revenge – The Wrecking Crew
Mario Kart 8 Deluxe – Tour Sydney Sprint
Ice Climber – Main Theme
Miami Vice –  Theme
Ghost Trick – Complication
Wave Race 64 – Sunset Bay
Street Fighter 6 – Theme of Chun-Li
LISA – PAINFUL

Kahden viikon kysymys:
Mikä on paras videopelimiekka?

3 thoughts on “PBC 447: Duplot perseessä

  1. Heitterit heittaa, mutta paras videopelimiekka on Gunblade kaikkien rakastamasta Final Fantasy 8:sta. Jos kukaan muu ei ole samaa mieltä, niin ainakin Tootsin pitää asefanaatikkona vähän kompata sieltä maga-lippiksen suojasta. Ensinnäkin miekka näyttää mahtavalta 15-vuotiaan teinin mielestä. Toiseksi, liipaisimen painallukset toivat peliin jotain muutakin tekemistä kuin hyökkäysanimaatioiden katsomista. Toki välillä tämä myös ärsytti, kun yritti multitaskata ja tehdä toisella kädellä toisenlaista vatulointia.

  2. Ehdottomasti Master Sword joka on Zelda-sarjassa yhtä ikoninen ja tärkeä osa mitä Triforce ja ne kolme päähahmoakin. Kyseisen miekan syntytarinalle on jumalauta pyhitetty ihan kokonainen pelikin joten eihän tässä ole kuin yksi oikea vastaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *