PBC 444: Ekspänssön päk

PBC ei lähde pois edes Thermacellillä ja siitä todisteena upouusi jakso keskellä kesää. Tällä kertaa pääosiossa pohdiskeltiin videopelien parhaita lisäosia, ja rupateltiin muutenkin mukavia esim. uudesta F1-pelistä, Spidersaursista, Uncharted: Golden Abyssista ja parista suurimmasta julkaisupäivän saaneesta pelistä. Jaksossa myös palkitaan palkintoskaban voittaja, joten yksinään se on jo syy kuunnella tämä jakso ajatuksella läpi.

00:42:11 Uutiset:
Unohda noituri sillä noita on kohta täällä
Ehkä se suurin Sony-nimike sai vihdoin julkaisupäivänsä
Pelaajia kohtaan todellinen ”sucker punch”

01:04:02 TOP 3:
Lisäosat

01:52:42 Edellinen kahden viikon kysymys:
Jos Elden Ringiä ei lasketa, mikä aikavälillä 1.1.-30.6.2022 ilmestynyt videopeli on se kaikkein paras?

Musiikit:
Tekken 6 – Karma
Spidersaurs – Title Screen
Wario Land 4 – Crescent Moon Village
Live a Live – Cry a Live
Reinikainen
MHR: Sunbreak – Elgado
Sega Bass Fishing – Feel The Heat
Fall Guys – Fall’n’Roll
Blazing Chrome – Credits

Kahden viikon kysymys:
Jos vain yhden saa valita niin mikä loppuvuoden päivämäärän saaneista pelijulkaisuista lähtee 110% varmuudella ostoon päivänä yksi?

3 thoughts on “PBC 444: Ekspänssön päk

  1. Sen verta mitäänsanomatonta paskaa on loppuvuodesta tulossa joka konsolille että eipä tarvitse pelin peliä ostaa. Suosittelen samaa muillekin.

  2. Kyllä se God Of Warin suuntaan menee vaikka pelisarja onkin nykyisin vain pelkät nahat siitä lihaisasta nautinnosta mitä se silloin alkuperäisen trilogian aikana oli

  3. Kyllä se on aivan murskavoitolla God of War, vaikka sille on turha odottaa siunausta PBC:n kovilta jätkiltä. On ihan ymmärrettävää, että tämä tuleva tunteikas mestariteos menee PBC:n tutkan ohi, koska kova ulkokuori hylkii kaiken, mikä liipaisee edes hiukan herkkää romaania suklaakonvehdin kera. Tai no kaikilla paitsi Tootsilla, joka on suurien tunteiden mies. Hyvä Tootsi, pidä meidän tuhnujen poikien puolia siellä daddyjen jatkuvassa ristitulituksessa.

    Syyt pelin odotukselle ovat itsestäänselvät, mutta mainittakoon erikseen, että odotusarvoa lisää se, että peli tulee päättämään God of Warin viikinkisaagan. Olisi ollut latistavaa, jos tämä olisi ollut väliosa ja lopetusta olisi saanut odottaa seuraavat 4-5 vuotta. Muistelisin myös, että PBC:ssä huolta herätti, että ohjaaja on eri kuin edellisessä osassa. No, siitä on turha kantaa huolta, koska sehän on ollut koko sarjan traditio, eli samaa ohjaajaa ei ole koskaan ollut peräkkäisissä peleissä. Eli pessimismi pyllyyn ja odotukset erektioon.

    P.S. Ja jos kuulen sanaakaan isojen miehien hekumoivan jonkun pokemonin perään, niin sitten suutun toden teolla. Ja silloin kuin minä suutun, niin minua ei pelkää kukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *