PBC 419: Elämä jatkuu

Aurinko senkun vaan porottaa ja vettä ei näy mailla eikä halmeilla, mutta niin vaan PBC kangastuksen lailla porskuttaa kohti vääjämätöntä tuhoaan jälleen kerran uuden jakson muodossa.
Tässä jaksossa Cerker on vuorostaan pelannut demoja (Severed steel, Dread templar, They Always run, Terra Nil, Death Trash) sekä lukuisia kokonaisia pelejä (Metroid Zero Mission, Metroid: Samus Returns, Yakuza 7, Ninja Gaiden Black, Mario + Rabbids Kingdom Battle, Ultrakill) kun taas Hazuki on pelannut silkkaa pas…keskinkertaisuutta (Mom Hid My Game! 2, Old School Musical, Sackboy: A Big Adventure) sekä yhtä erinomaista UFO duunisimulaattoria.
Uutisissa vuorostaan käytiin läpi upouusi Sonyn State of Play sekä pohdittiin Switch Oledin markkinoita kun taas pääosiossa muisteltiin märimpiä videopelisateita.
Ota siis jakso kuunteluun ja tyrehdytä PBC-janosi.

01:34:45 Uutiset:
Switch Pro more like Switch Prööt
Konami Blooper reel
Pelastakaa Titanfall
State of Play minipressicast

02:34:04 Top 3:
Videopelisade

02:58:47 Edellinen kahden viikon kysymys:
Mistä pelistä löytyy paras sade?

Musiikit:
Mario Party 3 – Waluigi’s Island
The Morning Adventure: Mananitos Bollycao – Stages Theme
Kid Icarus Uprising – Dark Pit s Theme
Super Adventure Island II – Hiya-Hiya Island
Advance Wars – Nell’s Theme
Ni No Kuni: Wrath of the White Witch – World Map
Ys IX: Monstrum NOX – Desert After Tears
Super Smash Bros. Ultimate – Lament of Innocence (Leon’s Theme)
Hollow Knight – Dirtmouth

Kahden viikon kysymys:
Kuka oli tämän viimeisimmän lämpöaallon takana?

2 thoughts on “PBC 419: Elämä jatkuu

  1. PBC:n suojeluspyhimys Tony Halme siellä pilven päältä rankaisee kansaa siitä että mestari Halla-Aho erosi maan suosituimman puolueen johdosta. Toivottavasti tämä helle ja kuivuus sytyttää sellaiset metsäpalot että koko maa palaa poroksi.

  2. Oletko syyllistynyt murhaan, jos palkkaat palkkamurhaajan hoitamaan homman puolestasi? Olemme samanlaisen kysymyksen äärellä, kun pohdimme syyllistä helleaaltoon. Empiirinen todistusaineisto osoittaa kiistatta, että hikisten nörttien tunnepuuskat ovat olleet erittäin voimakkaita koko maanlaajuisesti, mikä on kumuloitunut pitkään jatkuneeksi helleaalloksi. Mutta mikä on syynä nörttien tunnepuuskiin?

    Mennään ajassa taaksepäin ja tarkastellaan Ilmatieteenlaitoksen keräämää hellehuippudataa. Kesäkuun alussa on luonnollisesti ollut E3:n odotuksesta johtuvia tunnepuuskia, jotka ovat toki kuumia, mutta täynnä optimistista odotusta. Sitten tapahtuu jotain poikkeavaa: PBC 417 julkaistaan 7.6. ja samana päivänä mitataan hellehuippu Espoossa, joka on kuuma ja täynnä erittäin voimakkaita tunteita.

    Ei ole suinkaan sattumaa, että Suomen paras kaupunki Espoo reagoi ensimmäisenä, koska ovathan espoolaiset aina tunneaallon harjalla ja nopeita liikkeissään. Seuraavana päivänä Suomen paskimmassa kaupungissa Turussa mitataan hellehuippu. Tämän luulisi olevan yllättävää zombimaisilta ja aallonpohjiin hukkuneilta turkulaisilta, mutta koko Turku on NK:n fanikunta, joten PBC kuunnellaan siellä ajoissa. 11.6. hellepiikki mitataan Oulussa, kun pitkät piuhat ovat vihdoin vieneet oululaisten hitaat neuronit oikeisiin paikkoihin. Juhannusviikolla taas Parikkala on tulessa. Kokeneemmalle etsivälle kaava alkaa olla selkeä.

    Kaikki lähti liikkeelle PBC 417:stä, jossa vieraili kaikkien nörttien jumalana pitämä mika.hakala. Herran Sana on painava ja seuraajat kuuntelevat tarkkaan jokaisen äänenpainon ja pihahduksen. Normaalisti Sana herättää sellaista euforian tunnetta, joka on linjassa uskonparantajien tai suviseurojen aiheuttaman luonnollisen euforiapiikin kanssa. Tällä kertaa mika.hakala otti kuitenkin vahvan kannanoton kutsumalla Craigia apinamieheksi. Tämä syöksi xbox-fanipojat kriisiin, joista osa vajosi niin pahaan henkiseen konkurssiin, että he alkoivat tootsinpalvojiksi. Vastavuoroisesti pleikka-fanipojat menivät niin kovaan ekstaasiin, että alkoivat vegaaneiksi, pukivat hippikaavut ylleen, unohtivat hygienian ja alkoivat hoilottaa Hare Hakalaa kaduilla. Tämä sai jopa ihan normaalit ihmiset raivon partaalle. Nintendo-fanipojilta meni taas vaipat vaihtoon, mutta se liity asiaan, koska vauvat eivät ymmärrä koko ilmiöstä, saati PBC:stä tai ylipäätään mistään, yhtään mitään.

    Kymmennen vuotta sitten meillä oli arabikevät. Nyt meillä on arabi-hakalakesä, joka ei ole vieläkään loppunut. Polttava kysymys onkin nyt, kuinka tämä saadaan loppumaan? Vasemmistoliitto, SDP ja Vihreät ovat ehdottaneet uutta vihapuhelainsäädäntöä, joka tekisi kaikenlaisesta konsolisotimiseen viittavasta puheesta laitonta. Kristillisdemokraatit ovat taas ehdottaneet Mooseksen toisen käskyn kirjaimellista tulkintaa, jossa kielletään muiden jumalien palvonta. Teuvo Hakkarainen taas ehdotti, että kaikki rakentavat oman sahan ja ryyppäävät niin kauan, kunnes unohtavat koko kesän. Nämä ovat kuitenkin äärimmäisiä keinoja moraalipaniikkiin, joka ei ole todellisuudessa kestänyt vielä edes kahta kuukautta. Tiedän: se on tuntunut ikuisuudelta, niin kuin tämä vastauskin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *