PBC 391: Pokémon Black Lives Matter

Pakopaikkasi tämän hetken masentavasta maailmasta, uusi PBC-jakso, on tässä sinun kuunneltavaksesi. Tällä kertaa saatat korvia höristämällä kuulla juttua mm. Switch Onlinen viimeisimmistä SNES-peleistä, Dota 2:sta, Total Warin uusista tuulista, mikroskooppisen pienistä pelikonsoleista, tai vaikka Call of Dutyn taistelusta rasismia ja syrjintää vastaan. Pääosiossa on jälleen vuorossa Pelikerho-osio, jossa tällä kertaa PBC:n apinoiden avuksi Xenoblade Chroniclesista rupattelemaan rientävät Fintendon päätoimittaja Genkku, sekä videopelaava tubestara ZoneVD.
Kuuntele ja ylläty!

Käy tsekkaamassa vieraidemme setit.

Genkku
www.fintendo.fi
https://twitter.com/FintendoFi

ZoneVD
https://www.twitch.tv/zonev
https://www.youtube.com/user/ZoneVD

00:35:13 Uutiset:
Segalla railakas pikkulauantai
Sega alkaa levittämään pelaajien koneille troijalaisia
Call of Duty muuttuu normaalimmaksi

01
:03:58 Pelikerho:
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

02:25:24 Edellinen kahden viikon kysymys:
Mikä elokuvalisenssipeli on sinun mielestäsi paras?

Musiikit:
Xenoblade Chronicles – Mechonis Field
Xenoblade Chronicles – Time To Fight
Xenoblade Chronicles – Snowy Valak Mountain (Night)
Xenoblade Chronicles DE – You Will Know Our Names
Africa – Synthwave
Xenoblade Chronicles – Colony 9
Xenoblade Chronicles – Title Theme
Xenoblade Chronicles DE – Return To Gaur Plain
Xenoblade Chronicles – Beyond The Sky

Kahden viikon kysymys:
Milloin on PS5-julkistus?

4 thoughts on “PBC 391: Pokémon Black Lives Matter

 1. Mark my words bitches!

  11.6. julkistetaan vasta pelejä, mutta konsolista ei haisuakaan. Seuraavalla viikolla joku random-pedro tuotantolinjalta vuotaa kuvat nettiin ja siitä seuraavana päivänä Sony julkistaa konsolin paniikkipäissään jossain Twitterissä.

  Mark (Cerny) my world… bitches

 2. Oli sen verran rautainen Xenoblade-keskustelu että näin sitä vaan tuli ihan ummikkona ostettua kyseinen peli ja ei kyllä menneet jaksolaisten hehkutukset hukkaan.

  Viikon kysymykseen vastaus on: huomenna

 3. Ajat muuttuvat ja me muutumme niiden mukana. Paljon mahtuu puhetta maailmaan, mutta tekoja sopii aina odottaa. Ahkeruus kovankin onnen voittaa ja pian on uusi konsolisukupolvi saapumassa, mutta harva on nätti kuin sika pienenä. Koska kukaan ei ole seppä syntyessään eikä luojakaan laiskoja elätä on Sony keksinyt olla tarjoamatta makeaa mahantäydeltä ja mystisesti pitänyt PS5 julkaisuajankohdan piilossa ja samalla somessa hypeä konsolin ympärille rakennetaan kuin Iisakin kirkkoa. Kaikki tietävät että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Hyvään pyritään, mutta priimaa tuppaa yleensä tulemahan. Mutta kyllä routa porsaan kotiin ajaa ja julkistuspäivä ilmestyy kuin apteekin hyllyltä. Vaikka luulo ei ole tiedon väärti niin tämän lapsen suusta kuulee totuuden. Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa ja niin metsä vastaan kuin sinne huudetaan. Hädässä ystävä tunnetaan ja tuleva PS5 julkistuspäivä kulkee tulevan Knack 3 -pelin kanssa peräkkäin kuin köyhän talon porsaat.
  Tekevälle sattuu ja tyhjät tynnyrit kolisevat eniten mutta työ tekijäänsä kiittää ja vahingoista viisastuu. Vaikka ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella niin puhuen asiat selkenevät. Se mikä on ollutta, on mennyttä. Vaikka pienillä padoilla on isot korvat eikä suutarin lapsilla ole kenkiä on Sony tajunnut takoa silloin kuin rauta on kuumaa. Vaikka kokenut kaiken tietää ja vaivainen kaiken kokee on moni kotiinsa kuollut. Sony tietää että jokainen on oman onnensa seppä ja jos antaa pahalle pikkusormen se vie koko käden sillä jäljistään jäniskin tunnetaan ja se kelle paljon annetaan siltä paljon vaaditaan.
  Koska kertaus on opintojen äiti niin maasta se pienikin ponnistaa ja loppuu lyhyeen tämäkin teksti niin kuin kanan lento. On aika nostaa kissa pöydälle ennen kuin tämäkin vastaus menee ojasta allikkoon. Koska paistaa se päivä risukasaankin on laiha sopu aina parempi kuin lihava riita. On parempi olla laittamatta kaikkia munia samaan koriin, koska sääliä saa ilmaiseksi mutta kateus pitää ansaita. Sony tietää että vierivä kivi ei sammaloidu joten PS5 konsolin julkistuspäivä on kuu kiurusta kesään, puoli kuuta peipposesta, västäräkistä vähäsen, pääskysestä ei päivääkään. Sitä ei koskaan tiedä missä puussa piru istuu eikä tässäkään vastauksessa voi olla koskaan eksyksissä jos ei kiinnosta mihin ollaan menossa. Sillä hiki laiskan syödessä, vilu töitä tehdessä. Kylmä kahvi kaunistaa tätäkin vastausta, mutta ei sekään ihmeitä tee. PS5 julkaisupäivä, vie mennessäs, tee ollessas, tuo tullessas. Koska vesi vanhin voitehista ja uusi lumi on vanhan surma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *