PBC 364: Silmukan tuolla puolen

PBC:n epävirallinen elvytysosasto on taas täällä. Tirkistelyn ja bimmerpartyjen lisäksi juttua riitti ainakin Apex Legendistä, Yakuzasta, sekä Dragon Quest Buildersista.
Kovaa vauhtia laukattiin myös pääaiheen ohi, jossa käytiin läpi pelimaailmoja joihin voisi muuttaa. Liity siis mukaan äyskäröimään pelastusvenettä joka on jo pohjassa!

00:39:57 Uutiset:
Switchille tulossa ilmaista testipelattavaa
CTR sai mikromaksut; Yleisö mylvii ja Activision nauraa matkalla pankkiin
KarvisKart saa jatko-osan

00:55:43 Top 3:
Pelimaailmat joissa haluaisit elää

01:12:35 Edellisen viikon kysymys:
Mitä peliä ei voi millään pelata helteillä?

Musiikit:
Doom 3 – Main Theme
Anno 1800 – Hush
Metro: Last Light – Main theme
Disney’s Aladdin – Arab Rock
Dragon Quest IV – Town
Hearthstone: Goblins vs. Gnomes – V0LTR0N Entrance
Bubsy Claws Encounters of the Furred Kind – The Maim Event Boss Theme 2
Pathologic – Main Menu
Phelios – Ending Theme

Viikon kysymys:
Mikä on juuri SINUN syysi olla vastaamatta viikonkysymykseen?

7 thoughts on “PBC 364: Silmukan tuolla puolen

 1. Meitsillä on ollut tässä loma pelailuista meneillään, joten saisinko viettää lomani ihan rauhassa jookos? Kunnollisena vastauksena kerron, että välillä sattuu ihan unohtumaan kysymykseen vastaaminen, etenkin jos en osaa antaa mitään järkevää vastausta. Oma lukunsa sitten nämä totaalipaskat kysymykset, mm. missä kysyttiin jostain turkulaisesta räpistä, hyi saatana.

 2. Kun on laivalla töissä niin pääsee kuuntelemaan podcasteja vaan vuoroviikoin niin sen takia ei aina tule vastattua. Myöskään näihin vähän taiteellisimpiin kyssäreihin ei yleensä selkoperäistä vastausta löydy ainakaan ilman tajuntaa laajentavia aineita.

 3. Olipa mukava kuulla pitkästä aikaa Obossuminkin ääntä taas linjoilla vaikka miehen anti olikin melkein pelkkää Apexin hehkutusta. Kuka muka pelaa vielä herramme luojan vuonna 2019 BR paskaa. Sehän on vähän niinkuin pelaisi ruskeita AA-räiskintöjä 2010-luvun alussa.

  Vastatakseni viikon kysymykseen sanon että kaikkeen ei minulta löydy vastauksia, vaikutanko joltain saatanan ennustajalta? Jos kysymys on tasoa Toni Halme niin mitä siihen voi muuta vastata kuin että murhattiin ja murhaajat kuoppaan.

 4. OLEN SYYTÖN!

  Propsit vakuuttavasta Janne Immonen -imitaatiosta! Rock your dayyyy cucks!

 5. Koska saadaan taas jakso missä leijonansydän pääsee tunnin verran latomaan totuuksia videopeleistä?

 6. Arvoisa PBC:n Viikon kysymyksen luojaraati. Esitän tässä nyt kaksi primäärisyytäni.

  Kaikista oleellisin tekijä on aika. Jokaviikkoisen julkaisutahdin vuoksi aikaa vastaamiselle on yleensä erittäin rajatusti. Niinpä tällainen perheellinen, päivätöissä oleva päälle nelikymppinen ei kertakaikkiaan aina ehdi. Ongelma ei ole niinkään siinä, etteikö tekstiä saisi näppäimistöltä ruudulle riittävän rivakasti, vaan kun koko kysymystä ei ehdi prosessoida päässäänkään annetussa aikaraamissa. Se on juu semmoista se elämä.

  Toinen erittäin vahvasti vaikuttava tekijä on itse kysymys, eli kuinka lähelle se liippaa omaa tietämystä aiheesta. Noita kaikenlaisia huumoriukkoja heh-heh-tason vastauksineen näyttää piisaavan muutenkin, joten ei ole aina tarvetta tunkea melaansa sellaiseen järveen, jota ei tunne. (Tämä oli tällainen laajemman mittakaavan vertaus lusikasta sopassa.)

  Ja joskus kysymykset ovat vaan niin luokattomia, ettei niihin tee mieli vastata edes pilkki silmäkulmassa.

 7. se kun pyydeetäänfanifiktiota pbc jäsenistä joille kysyjät naureskelevat kesä,ökkinsä ulkohuussisa voin nähdä mielessäni hakalan mikan naureskelevan vessasssa kuten eräässä PBC jaksossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.