PBC 361: Peliturismia

PBC on taas häiritsemässä kesääsi. Tällä kertaa rytmiryhmä (Dyna, NK, Lionhead sekä menestyksekkään paluun kotimaiseen pelitubeen tehnyt Vulpes) kävi läpi paikkoja joissa pelaajien pitäisi ehdottomasti käydä visiitillä. Eikä siinä todellakaan kaikki! Oman osuutensa törkyjutuista saivat Sea Of Solitude, Switch Lite, upouusi maaseutupeli, Devil Engine, Psychonauts 2:n myöhästyminen, ja moni muu asia josta olisi varmaan parempi puhua mahdollisimman vähän. Kuuntele nyt kuitenkin jakso!

00:39:30 Uutiset:
Yli 10 miljoonaa ihmistä maksaa ikivanhoista NES-peleistä
Kuppipää ja Mukimies kohta myös suoratoistopalvelussa
Yllättyneet jonoon! Psychonauts 2 myöhästyy… taas
Coka-Cola Lightille kilpailija Switch Liten muodossa

01:11:49 Top 3:
Peliturismi

02:04:47 Edellisen viikon kysymys:
Miten päätät, mistä ostat pelisi?

Musiikit:
DQ XI – Sylvano’s Theme
TLoZ: Link’s Awakening (2019) – Tal Tal Heights
Super Mario Maker 2 – Snow SMB3
C&C Tiberian Sun – Link Up
DKC soundchip -Africa
Chrono Trigger – Time’s Square
Devil Engine – Stage 3
Monster Hunter World – Hoarfrost
Street Fighter 2010 – Ending

Viikon kysymys:
Mistä pelistä pitäisi tehdä animaatio ja millä tyylillä?

4 thoughts on “PBC 361: Peliturismia

  1. Jostain David Cagen pelistä olisi kiva saada sellainen tosi överiksi vetävä anime. Olisi hienoa nähdä kun Ethan parkuu kuolleen poikansa Jasonin kohtaloa siten että kyyneleet lentävät taivaalle suihkulähteenä. Hups sori spoilereista.

  2. toivottavasti näemme päivän jolloin shen,mmuen anime teaser tulee youtubeen ja shenmue sankari hazukin naama ottaamallia eräst PBC kaartiin jäsenestä ja han saa unelmiensa työn ja 1000€ jokaisesta myydystä hazuki figurista shenmue animen menestyksen jälkeen hänesta tulee uuden transfotrmes animen suomidubin Optimmuss prime ja norsukampa on tietysti megatron

  3. Olipa hienoa kuunnella Vulpesia myös podcastin puolella pitkästä aikaa. Sai taas huolella hajoilla läpälle. Lisää vaan jatkossa tätä samaa! Jos joku videopeli pitäisi tehdä animaation muotoon niin Ratchet&Clank ehdottomasti sen 90-luvulla tulleen Rebootin tyylillä. Pelit on jo kuin animaatioelokuvaa pelaisi niin olisi mielenkiintoista nähdä nuo animaatiomaiset hahmot rumana vanhanaikaisena animaationa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *