PBC 359: Puolivälin Pökäleet 2019 Edition

PBC:n perinteinen kesätauko on jälleen ohi eikä juhannus onnistunut tänäkään vuonna kukistamaan koko kaartia, joten Dyna, Hazuki ja Cerker kaahasivat Boys Are Back In Townin soidessa takaisin studiolle nauhoittamaan uutta jaksoa. Keskustelua irtosi mm. Crash Team Racingin uudesta tulemisesta, Zeldasta, eräästä alkuperäisen Xboxin kulttiklassikosta (ei Tao Feng: Fist of the Lotus) ja vaikka mistä muusta. Pääaiheosiossa ei vielä täysin palauduttu rutiiniin, vaan käytiin läpi kuluneen vuoden pelitarjontaa kronologisesti ja hyvinkin analyyttisesti. No? Vieläkö tähän pitäisi kirjoittaa jotain? Nyt se podcast soimaan ja sassiin!!

01:03:02 Uutiset:
Konami julkisti arkistojensa kätköistä uuden minikonsolin
Stadiasta saatiin lisäinfoa; RIP jo ennalta
Segalta tulee Acraiserin henkinen jatkaja jo ihan pikapikaa

01:27:05 Viikon pääaihe:
Puolivälin pökäleet 2019

03:00:26 Edellisen viikon kysymys:
Mikä oli vuoden 2019 E3-messujen paras peli?

Musiikit:
R4: Ridge Racer Type 4 – Garage Talk 
Gunblade NY – GUN BLADE
Metropolis Street Racer – Low Lights
Puppeteer – Bullfight
Project Sylpheed – Sneak To The Frontline
Kula World – Hiro
Crash Team Racing Nitro-Fueled – Menu Theme
RollerCoaster Tycoon 3 – Summer Air
Sonic Rush – Raisin’ Me Up

Viikon kysymys:
Onko striimaaminen pelaamisen tulevaisuus?

3 thoughts on “PBC 359: Puolivälin Pökäleet 2019 Edition

  1. Hienoa että pitkästä aikaa tuli ihan normaali jakso normaalilla julmalla läpällä (RIP Etika). Etenkin kevyitä aaltoja sai aikaan spontaanin repeämisen.

    Viikon kysymykseen vastaan samaa mitä VR:äänkin eli kyllä on pelaamisen tulevaisuus mutta ei vielä pitkään aikaan. Nykyiselläänkin joku PS Now’n kautta striimaus on aivan yhtä helvettiä, enkä usko että Microsoft tai Google saa hommaa toimimaan siten miten he ovat visioineet.

    P.S. Nyt kun Vulpes on tehnyt pitkään odotetun paluun videoiden maailmaan niin onko miestä kenties luvassa lähiaikoina myös PBC:n puolella?

  2. Joo totta vitussa. Nyt kun mobiilipelit on ohittaneet käsikonsolipelaamisen ja ehkä jopa koko konsolipelaamisen, ja kaikki jotka ovat sekunninkaan kokeilleet VR:ää ja eivät enää voi pelata perinteiseen tyyliin videopelejä, on seuraavaksi vuorossa striimaaminen. Uskon kaikkea mitä Google ja kumppanit sanoaa asiaan liittyen. Omistan myös 20 megaisen netin joka kotona jakaantuu neljään eri laitteeseen joten 8K 10000fps täältä tullaan!!!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *