PBC 344: Silent Hank Hill

Kuin koiranpaska keväthankien alta, niin paljastuu esiin myös uusin PBC-jakso. Tällä kertaa miekkoset turisivat mukavia mm. Crackdown 3:sta, Kingdom Hearts 3:sta, Tetris 99:stä, Sonyn paskapuheista, viime viikon Directistä ja sen jälkeen ilmestyneistä ekskludemoista, tuhoutuvista kouluista ja useasta muusta mukavasta asiasta. Pääosiossa juhlitaan jälleen vuosipäiväänsä juhlivaa peliä tai pelisarjaa, ja tällä kertaa vuorossa on ihkaensimmäinen Silent Hill. Jaksossa piilee myös kevätflunssan tartuntavaara, joten kuuntele varoen.

00:44:45 Uutiset:
Nintendo Direct paljasteli taas ihan uusia asioita
Sonylla tuntuu taas sattuvan ja tapahtuvan
Onton ritarin silkkilaulu

01:16:15 Juhlapäivän juhlistus
Silent Hill

01:57:45 Edellisen viikon kysymys:
Mikä on sinun mielestäsi pelaamisen/peliharrastuksen pahin haittapuoli?

Musiikit:
Ori and the Blind Forest – The Waters Cleansed
Sonic Rush – Back 2 Back
10,000 Bullets – D.O.L.L.
E.X. Troopers – Heavily Loaded
Silent Hill 2 – Dog Ending
Silent Hill – Tears Of…
Silent Hill – Silent Hill
Driv3r – Main Theme
Silent Hill – She

Viikon kysymys:
Kumpi on parempi: Resident Evil vai Silent Hill?

PBC 344: Silent Hank Hill
Pacman Era

 
 
00:00 / 02:16:43
 
1X
 

4 thoughts on “PBC 344: Silent Hank Hill

  1. Resident Evil voittaa ihan vaan määrän voimalla. Pelejä on pääsarjassa kuin tähtiä otavassa ja sivupelejäkin on enemmän kuin laki sallii. Leffoja on myös enemmän mitä Silent Hillillä vaikkakin eka Silent Hill elokuva on yksinään parempi kuin koko RE leffasaaga.

  2. Resident Evil toimii kaltaiselleni arkajalalle paremmin. Ihan kuten NK jaksossa sanoi niin on Silent Hill-pelit oikeasti vähän pelottavampia niin ei niitä tällainen vellihousu uskalla ihan tosissaan pelata.

  3. Kummallakaan pelisarjalla ei ole mitään erityisasemaa elämässäni. Määrällisesti olen pelannut Resident Evileitä ihan kevyesti enemmän kuin Silent Hillejä, mutta Silent Hill 3 on silti tuon ”kauhukaksikon” ainut ihan läpi pelattu osa. Eikä se ollutkaan ihan mikä tahansa läpipeluttelu, koska välillä mukana jännittämässä oli vaimon silloinen paras ystävätär, johon olin ollut kovasti ihastunut. (Tuossa vaiheessa – eli joulukuussa 2003 – en vielä edes seurustellut vaimon kanssa, joten homma oli silleen ihan kosher. Ettäs tiiätte.)

    Juuri mitään en pelistä enää muista, mutta irkkilogien perusteella olen kehunut sen grafiikkaa paremmaksi kuin mitä SH2:ssa olin ensimmäisen puolen tunnin perusteella nähnyt. Lisäksi kolmosen äänimaailmaa olin kommentoinut näin: ”… siinä pelissä asiat _kuulostaa_ paljon pahemmilta kuin ne onkaan. Siellä kun oli se tuuletin niin se piti sellaista ihmemöykkää, että kuvittelin siellä olevan jotain paljon ’yliluonnollisempaa’.”

    Vähemmän miellyttäviä elementtejäkin oli: ”Ärsyttää vaan joka paikan koluaminen ja se, että tyypin terveydentilasta ei ole mitään merkkiä ruudulla. Se yhtäkkiä vaan kuolee.”

    Kaikkinensa Silent Hill 3 oli ”erittäin tyylikäs peli” – siitäkin huolimatta, että siinä oli loppupuolella hitusen turhauttavia äkkikuolemakohtauksia, ja verta valuvat seinät sun muut kauheat, kieroutuneet visiot jäivät pyörimään uniini useampana yönä.

  4. Monessa suhteessa on vähän hölmöä yrittää laittaa näitä samalle viivalle, mutta ääni annettakoon Resident Evilille kun uusimmistakin peleistä näemmä on johonkin. Kumpienkin valopyssypelit nyt on vähän mitä sattuu, mikä harmittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.