PBC 337: Takapölkky X Machina

Nyt on luvassa jotain aivan ainutlaatuista.
Nimittäin PBC jaksossa on kerrankin järkeä mukana meiningeissä koska linjoille on eksynyt myös Takapölkky-podcastin jantterit Deogin sekä Qlaos.
Luvassa on siis varsin pitkä ja syväluotaava katsaus Deus Ex -pelin maailmaan.
Jaksossa puhutaan myös Name of the Game -videopelidokkarista, mutantti Xcom-kloonista nimeltä Mutant Year Zero: Road to Eden, Dynan Xbox One S -kokemuksista sekä Hazukin Segailusta.

Takapölkyn kotisivut löydät täältä

00:43:51 Uutiset:
Epic pistää oman kaupan pystyyn
Fallout more like Farssi

00:57:52 Juhlapäivän juhlistus crossover special:
Deus Ex

03:20:55 
Edellisen viikon kysymys:
Mitä sinä toivot joululahjaksi?

6 thoughts on “PBC 337: Takapölkky X Machina

 1. Hyvää settiä oli. Itsekin olen sen verran Deus Ex-nyyppä että kokemusta on vain näistä tämän vuosikymmenen peleistä sarjan osalta. Tämän setin kuunneltuani ehdottomasti kiinnostaa tuo eka peli enemmän ja selvisi myös että miksi peliä pidetään niin korkeassa arvossa.

  Viikon kysymykseen vastaan sen mitä netissä moni muukin tuntuu sanovan eli Metroidin puuttuminen. Ei Prime-trilogiaa, ei Prime nelosta, ei uutta 2D-Metroidia. Ei mitään.

 2. Väsymystä, mainostusta, vapetusta. Vieläkin hävettää että tollasen takia tuli valvottua, kuten myös keskustelun taso muuan discord-ryhmässä, joka ei ollut mikään inhimillisyyden riemuvoitto. CTR remasteri oli ihan jepa vaikkakin jo vihjailtu julkistus, parasta ehkä se Crash-puvussa ollut dude joka vaikutti olevan vähän pihalla siitä mitä tapahtuu.
  Nii joo ja julkistuksissa nähty Animal Cross… Ha! halpaan menitte, Smässiä sieltä vaan taas tursusi joka reijästä!

 3. Vuodatus

  hakala paluu podcastiin oli jotai jumalan selän takaa vedettyy mä itte laitoin ihan mahloiks tääl bases. Tykänny muute muuteskella Tuiran mestoilt enemmänä tamperelle päin nyt. LISÄKS alkanu töit tekee päiväsin nii jääny sellaset juominkijutut unholaa! tänää on poikkeus
  lottipose viel missä menos? ei olla nähty ikäsyyteen vai kuttuko sää mua ees sinne bileisii koskaa? oli joskus pelaaja sivulla juttua oulumiitistä mutta ei kutsuu visiii mulle tullu ni jääny sellaset fappaukset tuonemmaks. hanurimunakas onks se homo muute viel maltal?? kuuluuki sinne veropetturi sabienss ottaa bloody maryy ja miettii henkevii. tais olla hippi viel näin muistelen
  Sit oli kans se mikä vader fani onjs sitä näkyny? se joku siittäjä ainesta vissiin oli ja jotai omi kastii itellee vaik kaikki saa tulla
  peleist pannu mielee mennä takas vanhaa kasariin itel amigat tulilla atm myös. en pelaa enää udempaa sukupolvee ja mikä gay wars ohjelma kysees??

  TOIVEET ‘
  ois saada kulli joskus kastii mukaan ja sit se fanipoju faltteri ottaa matsii. sais jopa video matskua xb vs. ps4 niin tällee kuuntelija toivee na

  haha paneli taneli siel vielki kommentoimas juttui vaa itel enemmän tuttui tääl. ollut Milfon mukana jällee tehny mieli olla mukana kuin ponitohtorilla elämä kuppana. sytän sykkii mololle vai onks siel sittenki tilaa moromopolle? Perse hies edittaa hazune liemii tähä saittiin eikä pääse mies koskaa maistiin

 4. Miten se vanha sananlasku meneekään: Ei se pituus vaan se miten sitä käyttää.

  En katsonut edes koko showta mutta jos paska kestää melkein 4 tuntia tai jopa vähän yli niin ei kiitos. Eihän siellä muutenkaan juuri mitään erikoista ollutkaan.

  Esim. E3 presseissä on aina jonkin näkönen tauko ennen seuraavaa niin niitä sentään jaksaa katsella ja muutenkin ehkä vähän enemmän näytettävää niissä kun tässä gaalassa.

  (Jos joku ei tajunnut niin pituus siis jäi mieleen. Sekään ei niin hyvällä tavalla)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.