PBC 326: Podcast or Die!

PBC on täällä taas ja hehkeämpänä kuin koskaan.
Jakso purkitettiin kolmen urpon voimin ja puhetta piisasi jälleen vaikka mistä.
Erityismaininnat ansaitsee ehdottomasti jakson 325 tittelin “Spiderman on paska” vääräksi toteaminen, Red Dead Redemption kakkosen poninyytit, Playstation Classic mini sekä Skate-pelisarja.

00:47:16 Uutiset:
RDR2 sai omat karvanopat
DMC V kenties sisältää co-op pelitilan
Sony paketoi ekan Pleikkarinsa pienempään pakettiin

01:07:28 Juhlapäivän juhlistus:
Skate 11v

01:44:54 Edellisen viikon kysymys:
Kummalta vedetään ensin ns. johto seinästä?
PSvitalta vai Michael Schumacherilta?

PBC 326: Podcast or Die!
Pacman Era

 
 
00:00 / 01:59:45
 
1X
 

9 thoughts on “PBC 326: Podcast or Die!

 1. Nyt oli kyllä kova pääosion aihe. Skate on yksi omia ikisuosikkeja viime konsolisukupolvelta joten oli kiva kuunnella kun tuota hienoa peliä muisteltiin oikein lämmöllä. Siinä tuli varmaan samalla vastattua viikon kysymykseenkin.

 2. Vastaan sen parhaan Tony Hawk-pelin eli samalla enginellä Disney Extreme Skate Adventure. Päällisin puolin lisenssiroskaa jossa Simba, Woody, Pumba, Buzz ja monet muut Disneyn ikisuosikit skedettää mutta Hawkien engine tekee tästä ihan helvetin laadukkaan skeittipelin.

 3. Jos parasta extriiiiim(lausutaan samoin kun siinä Konamin e3 pressissä)-urheilupeliä haetaan, niin katse sinne moottoriurheilun suuntaan. Nii just, ei mitään lökäpöksyjen skeittailua vaan kunnon motocrossia, nimittäin Excitebike 64:n muodossa. Kuusnepan loppupään julkaisujen parhaimmistoa toimivine fysiikoineen ja pelattavuudeltaan. Kirsikkana kakussa vielä rataeditori ja futismoodi.

  Tosin tällä hetkellä kun kirjoitan tätä viestiä, (keskiviikkoiltana 26pvä syyskuuta) ulkona puhisee ties mikä myräkkä ja pimeä syksy masentaa, niin mikäpä toisi parhaiten mieleen viime kesän seksihelteineen kuin Wave Race 64. Allekirjoitan väitteen jonka mukaan pelissä vanhentuminen näkyy vain visuaalien puolella. Tai ehkei edes siinä, sillä onhan pelissä myös vuoden vesi ’96, Digital Foundrykin on tämän tunnustanut.

  Pelatkaa jompaa kumpaa noista ja olkaa siunattuja.

 4. Kelpaako Dead Or Alive Xtreme Beach Volleyball vastaukseksi? Jos ei kelpaa niin sitten vastataan kotimainen Supreme Snowboarding.

 5. Koska en ole kovinkaan äärimmäinen ihminen, on noi extreme-lajitkin jääneet aika lailla väliin myös videopelimuodossa. Ensimmäisenä päähän nousi kuitenkin THPS3 kuin olut konsanaan, koska oluen noustua päähän tuota peliä aikanaan pelasin saatuani sen kaverilta lainaan. Hieman lisää mietittyäni siirsin valtikan kuitenkin Ski Or Dielle, jota tuli Amigalla kepitettyä siihen asti, että eräs ystäväni hermostuksissaan heitti disketin kaapinoveen. Heitossa oli tautia takana niin paljon, että oveen jäi pysyvä kolo. Se oli aika ikstriimiä!

  • Äärimmäisen turhauttavaa, kun taas kerran selain täytti väärän sähköpostiosoitteen ja yllä oleva kommentti sai väärän ikonin.

   T: Aito ja oikea Tontsa

 6. Ei jaksa miettiä enempää nii vastataan Toni Halme 2. SSX ja Skate sarjaa kans pelattu, mutta annetaan nostalgia mennä edelle. Tiukalla musilla ja huikeilla koodeilla varustettu peli jota kehtais vielä tänä päivänäkin pelata.

  Sessioon on pieni mielenkiinto mutta mitään en odota ennen kun pääsee ees kokeileen. Enemmän sais tulla extreme pelejä varsinkin skeitti aiheisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.