PBC 325: Spider-Man on paska

PBC 325 on kuin Hämähäkkimiehen seitti. Se pitää sinut täysin liikkumatta ja aloillaan, mutta haihtuu pois parin tunnin kuluttua (virallista tietoa Mail-Manin palstalta).
Jakso pitää sisällään taas aimo annoksen huonoa huulta ja värikkäitä mielipiteitä. Peleistä myös puhutaan ja jos sinua kiinnostaa esim. Shadow of The Tomb Raider, Forza Horizon 4, Vampyr, Nintendon viimeisin Direct tai vaikka kuulijoiden Steamin blokkaustoiveet, on jakso sinulle kuin ambrosiaa.

00:51:27 Uutiset:
Nintendo Direct 14.09 Mini Pressicast

01:29:35 Top 3:
Sidekickit

02:04:27 Edellisen viikon kysymys:
Minkä julkaisijan/kehittäjän sinä blokkaisit Steamissä?

5 thoughts on “PBC 325: Spider-Man on paska

 1. Ehdotus visailuksi Pokemon äänivisa jossa kyselläänniistääänistäjoitapokemonitpäästää peleissä kun ne tu l loo poes poksupalloista

  Sony kylläv etäää vitan johon seinästä vuonna 2019 ja 2020

  tulee PSvitamiini jossa tulee PSvita ja Calcihewd3 purkki jossa onv itapelit pillerimuodossa

  • aha se vetääkin johon tänä vuuonna ja tuo psone minin sonyn johdon logiikka on ilmiselvä mikänipalla toimi onnistuu sonylla

 2. Vitan ehdottomasti koska silloin PBC:n ääliölauman pitäisi keksiä uusia vitsejä.

  Ei nyt vaiskaan. Long live Vita sillä paskempaa tuotetta saa hakea ja siitä heitettyä herjaa on mukava kuunnella.

 3. On kyllä taas pikkasen irvokasta asetelmaa tässä kysymyksessä.

  Mutta vastataan nyt kuitenkin. Raha tulee tämänkin kamppailun ratkaisemaan, eli jos Shumin perikunta lapioi vaan massia hihnalle, pysyy mies letkuissa vielä hyvän tovin. Vita taas roikkuu löysässä hirressä, mutta sen asema trophykoneena, ja japsien paskapelien tunkiona voivat pitää sen vielä pinnalla.

  En ota kantaa siihen kumman haluaisin pääsevän päiviltä, Vita on yksi iso vitsi jo nimensäkin puolesta, ja kersana vitutti kun Häkkinen jäi kakkoseksi formuloissa. Vastaan nyt sen peliaiheisen vastauksen eli Vitan, Shumi sentään on saavuttanut oikeasti jotain. Ja 3DS on voittajan valinta!!!

 4. Toinen on alansa suurimpia menestyjiä ja elävä legenda jonka nykytila on iljettävän traagisten sattumusten seuraamus ja toinen on Michael Scumacher.

  Tappakaa siis Vita. Jos se olisi kapinen tai tautinen kettu, se oltaisiin laitettu päiviltä jo ajat sitten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *