PBC 310: Hype nousee jälleen

Nyt ollaan saatu kyllä kovaakin kovempi sekä jännääkin jännempi kopla kasaan, kun väsyneen Hazuki_exen seuraksi saapui läkähtynyt Obossumi, vielä suht. tuore Mohantis sekä jo vähän käynyt Vulpes Arctos.
Jakson aiheet pysyivät erittäin tiiviisti videopeleissä ja tiukkaa asiaa kuultiinkin mm. Donkey Kong Tropical Freezestä, South Park Fractured but wholesta, Pokemon Ultrasta, Onrushin betasta, Rage 2 paljastumisesta, Mikkiksen ohjaintempauksista, lukuisien pelien myöhästymisestä ensivuodelle sekä pelikehityksen sekä -alan ikuisuuskysymyksistä.

HUOM. Nyt voit kuunnella jakson myös Youtuben puolelta halutessasi.

00:59:52 Uutiset:
Microsoft tekee jälleen kerran uuden peliohjaimen
Rage 2 ei ollutkaan unta vaan totisinta totta
No Man’s Sky-pelin suuri moninpelipäivitys on päivätty
Flippereille kuuluu huonoa
2018 more like 2019 pikaraportti

01:29:10 Kissa pöydälle:
Pelikehityksen heikot hanget

02:19:17 Edellisen viikon kysymys:
Doom ja Quake tappeli. Kumpi voitti?

Musiikit:
BattleBlock Theater – Menu Theme
Fuzion Frenzy – Rhythm
Frostpunk – Main Theme + Menu
Tokobot Plus: Mysteries of the karakuri – Analysis Lab
Flower, Sun, and Rain – Sleepy KATH
Spyro Season of Ice – Market Mesa & Aqua Age Speedway
London Seirei Tantei-Dan – Battle Theme
The Swords of Ditto – Hero’s Town
Metropolis Street Racer – Freeway

Viikon kysymys:
Minkä toivoisit olevan pelialan seuraava trendi?

5 thoughts on “PBC 310: Hype nousee jälleen

  1. Olisi tosi mukavaa jos pelialan seuraava trendi olisi Nintendon oppien mukaisesti pelien valmiina ja laadukkaina julkaisu. Ei enää Mass Effectejä tai Battlefronteja vaan enemmän Breath Of The Wildeja ja Odysseyta.

  2. Kyllä oli hienoa taas kulla Vulpesin juttuja. Toivottavasti vapautuminen opiskeluista vapauttaa miehen useammin jaksoihin mukaan. Jakso oli muutenkin tosi hyvää tasapainoilua ihan vakavan asian ja perushäröilyn kanssa.

    Viikon kysymykseen vastaan että mikä tahansa muu kuin nykyinen BR-hulluus. Ei jaksa enää edes näitä kahta herraa ja hidalgoa (Fortnite ja PUBG) katsoa.

  3. 32/64 bittisen konsolipolven 3D visuaalit. Ei vältsiin äkkiseltään vaikuta myyvältä idealta, mutta kun miettii että N64/PSX/SAT-aikaan peleihin tutustuneet alkavat olla sopivassa iässä pelien nostalgisointiin, alkaisi tällekin tulla hieman markkinarakoa. Ja sitä kaikenkarvaista pikselipaskaa on tullut nähtyä jo vähän liikaakin niin tämä toisi kaivattua vaihtelua. Karkeudesta/suttuisuudestaan huolimatta visuaalit antavat vielä vähän tilaa mielikuvitukselle. Ja tietenkin erittäin tunnelmalliselle N64-sumulle.

  4. Samalta sohvalta pelatut moninpelit saisi tulla takaisin kunnon muotiin. Nuoret saisi vähän lisää sosiaalisuutta elämäänsä ja kehittäjien pitäisi taas keskittyä pelien hauskuuteen.

  5. Toivottavasti kaikkiin peleihin aletaan sisältämään enemmän venäläistä estetiikkaa, punaista, marssilauluja sekä kulttuuria parhaimmillaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *