PBC 304: Hävetkää!

Toisin kuin kevät, ei PBC ole myöhässä tälläkään viikolla.
Uusin jakso sisältää juttua mm. Far Cry 5:stä, pelailusta lentokoneessa, Rollercoaster Tycoonista, Kirby Star Alliesista, Spyron paluusta sekä Lawbreakersista.
Jaksossa kuullaan myös yllättävän diipiksi menevä Top3-osio.

HUOM. Nyt voit kuunnella jakson myös Youtuben puolelta halutessasi.

01:25:12 Uutiset:
Lawbreakersin valoisa tulevaisuus
Araknofobiasta kärsivät paetkaa! Spider-Manille julkaisupäivä
Enter The Dragon eli Spyroa syksylle
Hienoja kuvia Abesta tarjolla

01:54:53 Top 3:
Tulevan konsolinsukupolven ominaisuudet

03:23:44 Edellisen viikon kysymys:
Toivotko trophyjen/achievementien jatkavan myös ensi konsolisukupolvessa?

Musiikit:
SNES Classic Mini – Home Menu
Mega Man X3 – Crush Crawfish
Mario Kart DS – Cheep Cheep Beach
Nintendo Labo – Trailer ll Song #2
Super Smash Bros. Melee – Yoshi’s Story
Final Fantasy X – Spiran Scenery / Spira Unplugged
Popeye (NES) – Stage Theme
Cave Story – Moonsong
Yoshi’s Island DS – Ending

Viikon kysymys:
Milloin alkaa seuraava konsolisukupolvi (Sonyn ja Microsoftin osalta)?

6 thoughts on “PBC 304: Hävetkää!

 1. Sony laittaa pelkillä vähän paremmilla tehoilla varustellun PS5:n ulos 2020 ja Microsoft ei toivottavasti julkaise tai julkista uutta konsolia enää ikinä.

  Mihinkäs on kadonnut Oulun oma mammanpoika FPS-fetisseineen? Onko äiti kieltänyt pelaamisen vai miksi ei NK:n kanssa maailman ykkösrasitteen sijaa jakava vammanaama ole jaksoissa ollut pitkään aikaan laukomassa typeriä totuuksiaan?

 2. Mikkis laittaa varmaan uuden boxin ulos aika nopeeta kun ei One ja sen turboversiot näköjään myy. Uutta plegeä nähdään varmaan 2019 puolella ja kauppoihin se tulee 2020.

 3. Ei koskaan. Tajuavat kummatkin notta pelaamisen parhaaksi olisi hyvä heittää suti santaan, ja palata oikeaan osaamisalueeseensa niin kuluttajat saisi taas nauttia vähemmän bugisista käyttöjärjestelmistä, tai laadukkaista Walkmaneista ja Trinitron-kuvaputkien teknologiasta. Sega tekisi taas paluun konsolikentälle ja elämä hymyilisi.

  Anteeksi, tuo meni vähän fantasian puolelle mutta realistisen cinemaattinen 25fps-vastaukseni kuuluu: Boksi 2020 ja Plege 2021.

 4. Jos plegen kovasti heikentyneet myynnit japanissa jatkuu koko vuoden niin saattaa jo loppuvuodesta tulla jotain paljastuksia tulevaisuuden suhteen. Boxin suhteen ei kiinnosta jos jatkavat ensi genissäkin tätä samaa linjaa että pelit saa myös PC:lle.

  Jaksosta vielä sen verran että jään innolla odottamaan Dynan ja NKn välistä väittelyä Zeldasta. Vääriä mielipiteitä kuultiin jo nyt mutta ihan hyvin perusteltuna joten popcornit tulille.

 5. ”Seuraava konsolisukupolvi” on jo alkanut, sillä lopulta huomataan, etteivät 2020 julkaistavat uudet mallit eroa juurikaan PS4 Prosta ja Xbox One X:stä, numerot ja kirjaimet vaan vaihtuvat. Nintendo julkaisee samoihin aikoihin vanhoja telakoita käyttäviä uusia Switch-malleja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.