PBC 303: Trophywife

Meni v*tuiksi kuin PBC:n pääsiäinen ja siitä todisteena tämä tuorein podcastinkuvotus. Jaksossa kuullaan mm. ensimmäinen (yllättävänkin säyseä ja sopuisa) Kissa Pöydälle-osio sekä juttua mm. For Honorista, Snake Passista, A Way Outista, John Cenasta ja merirosvoista. Jakso kelpaa kuunneltavaksi vaikka ristillä roikkuessa.

HUOM. Nyt voit kuunnella jakson myös Youtuben puolelta halutessasi.

00:47:45 Uutiset:
Torvet soimaan, “Herttuan” esittäjä pelielokuvaan varmistui
No Man’s Sky päivittyy ja laajenee isosti, ketä kiinnostaa?
Rosvolukemat nousussa, jo kaksi miljoonaa varasta seilaa maailman merillä

01:04:04 Suuri Trophy Debate

01:34:35 Edellisen viikon kysymys:
Kuka on SoulCalibur pelisarjan paras hahmo?

Musiikit:
Kingdom Hearts II – Lazy Afternoons
ARMS – Byte&Barq
Pokémon Pearl/Diamond – Lake
Croc: Legend of The Gobbos – Be Wheely Careful
All Star – Mario Paint
Ni No Kuni 2 – Overworld
Super Mario Land – Muda Kingdom
Kirby Star Allies – Planet Popstar
Mario Tennis – Ending

Viikon kysymys:
Toivotko trophyjen/achievementien jatkavan myös ensi konsolisukupolvessa?

5 thoughts on “PBC 303: Trophywife

 1. En toivo. Turhaakin turhempaa virtuaaliegoilua joka on myös synnyttänyt vuosien saatossa näitä castissakin kuultuja haittapuolia. Ihan hyvin on Nintendonkin pelit otettu vastaan vaikka siellä ei näitä turhakkeita ole ikinä ollut.

 2. Janneusta ehdottomasti lisää mukaan tuleviin jaksoihin. Mies kuulostaa juttujensa ja äänensä kanssa ihan tympiintyneeltä Vulpesilta ja heittää mukavan kuivakkaa läppää siinä sivussa.

  Viikon kysymykseen vastaan että samapa tuo. En ole ikinä välittänyt saavutuksista tai trophyista mutta eipä niistä mitään haittaakaan ole.

 3. No itselle nämä saavutukset ovat yks hailee, eipä konsolipuolella näiden kanssa ole ollut mitään kosketusta joten vastaus kuuluu: pärjään ilman. Pelejen tulee olla pelaamisen arvoisia sellaisenaan. Paitti tietysti jos pelimaku on siitä kyseenalaisemmasta päästä.
  Vaikka myönnettäköön että Grim Fandangon remasterin The Right Way-achi, eli pelin pelaaminen sillä alkuperäisellä, mahtavalla, tunnelmallisella, ja eritoten oikealla tankkiohjauksilla hiirinysväilyn sijaan on hankkimisen arvoinen kokemus(siis peli sekä achi).

 4. Mikä nottei, ei itseäni haittaa niiden olemassaolo tai olematta oleminen. Minulle myös ihan sama, minkälaisia ostos- ja pelaamisvalintoja jotkut tekevät Trophyjen perässä. Jokainen nussikoot tavallaan.

  Toivon kuitenkin, kuten NK castissa mainitsi, että Trophyt kannustaisivat ennemmin taitopelaamiseen kuin puuduttavaan grindaamisen ja milloin minkäkin napanöyhtän keräämiseen.

 5. Trophyt ovat minulle täysin yhdentekeviä. Nykyään tulee harvoin pelattua pelejä 100 prosenttisesti, oli trophyja tai ei.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.