PBC 295: Tällästä

Taas on se aika viikosta kun PBC tulee ja laittaa paikat uuteen uskoon löperillä puheillaan. Tämän viikon anti koostui Klaffivirheen+Hazukin mölinöinneistä joissa aiheena pyöri lohikäärmeiden munat, Croc, Kaz Hirain salaiset kansiot sekä kaikenmoiset indie-tuotokset.
Ota jakso kuunteluun ja kadu jo ennalta.

01:09:38 Uutiset:
Myynnit = Switch > Wii U
RDR 2:n julkaisupäivä varmistettu
Kaz Hirai ratsastaa auringonlaskuun
Mario Kart kaartaa tiensä luureille

01:30:08 Viikon pääaihe:
Studioiden omien isompien pelien varjoon jääneet pelisarjat

02:17:12 Edellisen viikon kysymys:
Ketä äänestit vaaleissa?

Musiikit:
Yooka​-​Laylee – World 4
Xenosaga – U.M.N. MODE
KOF Maximum Impact 2 – A Secret Paradise
Dissidia Final Fantasy AC [Arcade] – Dancing Mad [FF VI]
Snake Pass – Bol-Dor’s Realm
Biker Mice from Mars – Vs. Race
A Hat in Time – The Subcon Caves
Mega Man Battle & Chase – Over The Top Ballad Version

Viikon kysymys:
Mistä pelistä taikka pelisarjasta pitäisi tulla Dark & Gritty reboot?

PBC 295: Tällästä

 
 
00:00 / 02:38:25
 
1X
 

8 thoughts on “PBC 295: Tällästä

 1. Huhtasaaren Laura oli kyllä merkillinen tapaus. Vaadin jokaiselta kastilaiselta pientä perustetta jos ääni sinne suuntaan lähti. Itsellä meni pitkän pohdinnan jälkeen niinistön ja väyrysen välillä panomiehelle.

  voisitteko ennen viikon kysymystä selittää mitä tuo tarkoittaa, dark ja gritty niinkuin mitäh? en nyt kerkeä lomalla googlailemaan mutta vastaan tuolla äänetystuloksella, puhukoon puolestaan.

  NK mainitsi jossain jaksossa myyvänsä boksiaan (X), onko mikä myyntihinta kyseessä? Ostin itse yhden julkaisussa mutta myin kaverille kuukausi takaperin ja nyt voisin ostaa oman itelleni. Samaten pitäis toinen ps4 ostaa ennen kuin lopettavat isompien erien lähetykset ka hinta kallistunee, pääkone olohuoneessa mutta voisi makkarin puolelle ostella toisen.

  ps. mielipide saadaanko vanhoja kunnon pelaajaboardeja vielä joskus takaisin interwebsiin?

  • unohtui mainita että losissa lomailen ja nautin lämmöstä, Sony Xperia kourassa, mikäs sen mukavampaa :)

 2. Ehdottomasti Pokemon. Sarjaan tulisi heti uutta kiinnostusta kun tunnetut ja pirteät taskuhirviöt korvattaisiin samalla designilla mitä netissä näkee näissä kauhuteemaisissa Pokemon-kuvissa.

 3. Knack!

  No eiku, nyt en vaan keksi mitään tiettyä peliä tähän pilattavaksi, mutta melkeinpä peli kuin peli muuttuu angstiksi kun graffojen väripaletti vaihdetaan siihen ruskean/harmaan miljoonaan sävyyn, vedetään huumeita yms. edgyä. Päähahmo voisi sitten laukoa herkeämättä one-linereita, jotka on kopsattu vaikka paskan Sonic Forcesin Infinite-themen ”lyriikoista”. Soundtrack tulisi myös laittaa tyylin istuvaksi, biisivalintoja voitte kysellä Norsukammalta.

  Niin joo, keskustelu Croc-peleistä toi elävästi muistoihini kevättalven 2014, kun meitsille suoritettiin ensinä viisaudenhampaan repiminen ja lohjenneen hampaan juurihoito. Muistoja, muistoja.

 4. Okamista voisi tehdä uusioversion, jossa Amaterasu ei olekaan mikään kiltti pastellivärisivellintä heiluttava pehmosusi, vaan kunnon tappaja joka puree ja raatelee viholliset armotta. Ainoa väri mitä peli tarvitsee synkkien sävyjen lisäksi on valtoimenaan virtaava punainen veri ja irtirevityt sisuskalut. Visuaalisen ilmeen täytyy muutenkin olla sellainen, kuin se olisi veistetty kirveellä ja hiottu raastinraudalla.

  Äh, en oikeasti haluaisi tuollaista. Elämä on tarpeeksi synkkää ja ikävää muutenkin, etten tahdo nähdä samaa meininkiä peleissä.

 5. Lähes kaikista Nintendon omista peleistä. Kuitenkin ensimmäisenä mieleen tulee Kid Icarus. Olin täpinöissäni kun kuulin, että pelistä olisi tulossa uusi 3ds versio, mutta pelihän olikin silkkaa Mikki Hiiri paskaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.