PBC 294: Seksuaalisuutta ja armeijan ylipäällikköyttä

PBC ei jarruttele edes liukkaimmilla keleillä vaan uutta jaksoa pukkaa ulos kuin paskaa presidenttiehdokkaan suusta konsanaan. Uusi jakso sisältää vaikka mitä hauskaa joista maininnan arvoista kamaa on ainakin jutustelu Monster Hunterista, Celestestä, Street Fighterin päivityksistä, Ruinerista, David Jaffen tulevaisuudesta, Miitomosta ja vaikka Xbox Game Passin uudistuksista. Jaksossa on myös luvassa vuoden ensimmäistä visailua. Kuuntele ja nauti!

01:23:55 Uutiset:
Viimeinen sammuttaa valot – Miitomo Edition
Viimeinen sammuttaa valot – Jaffe Edition
Viikingit saapuvat etuajassa
Xbox Game Passi ja hammasharja

01:53:33 Viikon pääaihe:
Capcom visailu

02:49:09 Edellisen viikon kysymys:
Labo vai Knack?

Musiikit:
Grand Theft Auto V – Bury The Hatchet
Monster Hunter World – Quest Complete
Megaman Zero 2 – Departure
WWF Royal Rumble (SNES) – Razor Ramon’s Theme
Super Mario Odyssey – Lost Kingdom – Forgotten Isle 2
Mana Khemia – Nefertiti
Treasures of the Deep – wreck of the concepcion
Teenage Mutant Ninja Turtles (NES) – Ending Theme

Viikon kysymys:
Ketä äänestit vaaleissa?

PBC 294: Seksuaalisuutta ja armeijan ylipäällikköyttä

 
 
00:00 / 03:13:51
 
1X
 

9 thoughts on “PBC 294: Seksuaalisuutta ja armeijan ylipäällikköyttä

  1. Hauskaa kuunnella näin jälkikäteen tuota himmeetä analyysiä vaaleista, vaikka tulos oli jo ihan selvä, hah! Tiedossa on ollut jo ammoisista ajoista lähtien, ettei PBC kunnioita ketään tai mitään, mutta että nyt ollaan päästy jo vaalisalaisuuksien tonkimiseen. Peliaiheiset jutut lopussa ja lappu luukulle vai?(toiveajattelua taas tämäkin) Paljastetaan nyt ettei oma ehdokas voittanut, ja sekös kyrpii. Kiitti vaan teille lampaille.

  2. Ääni meni totta kai Merja Kyllöselle. En tiedä miksi mutta ääni pään sisällä sanoi äänestyskopissa että leuattoman vassarin on nyt päästävä johtamaan tätä valtiota joten siitä se ajatus sitten lähti. Koskakohan on luvassa tässä podcastissa seuraava peliaiheinen viikon kysymys?

  3. Äänestin. Ketä äänestin ei suoranaisesti kuulu kenellekään. Kaikenlainen spekulointi asiasta on myös turhaa, ja stereotypisointi valinnan perusteella vielä turhempaa. Ennemmin panostakaa kunnollisiin viikon kysymyksiin, koska tässä on tullut jo kaksi pohjakosketusta peräjälkeen. Mutta jotta ei menisi vain “tehkää ite paremmin” -itkuksi, niin tässä ehdotukseni seuraavan viikon kysymykseksi: liikeohjauksen, 3D:n, VR:n jne. on sanottu olevan pelialan tulevaisuus, mutta miltä pelialan tulevaisuus OIKEASTI näyttää a) 2 b) 5 ja c) 15 vuoden päästä? Visioikaa nyt oikein kunnolla.

  4. Olin vähän kahden vaiheilla meneekö ääni Teuvo Hakkaraiselle vai mika.hakalalle. Äänestyspäivänä pelasin kuitenkin Civilizationia kaverin kanssa ja monarkian pauloissa unohdin koko vitun vaalit lol.

  5. Nukuin darraani pois jokaisena mahdollisena päivänä kun sai äänestää joten nyt jäi se kirkkoveneen kuva äänestyslipukkeeseen tällä kertaa piirtämäti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.