PBC 270: Giljotiini

Uusi jakso, uusi koostumus, mutta samat vanhat läpät.
Jaksossa Oselot sai kutsuttua paikalle Drifun sekä Lionheadin mutta myös jostain kaukaisilta erämailta paikalle hoiperteli yksinäinen kettu nimeltä Vulpes Arctos.
Aiheet pyörivät taas vähän siellä ja täällä, mutta puhetta kuultiin ainakin  Harvest moon -peleistä, Parasite Evestä, Tekken seiskasta sekä ylläripylläri….Zeldasta.

01:13:05 Uutiset:
Sims 4 tulossa konsoleille
PUBG vaan jatkaa porskuttamistaan
DragonBall Fightez beta tulossa
Switch myy kuin häkä

01:47:59 Viikon pääaihe:
Remaken arvoiset pelit

02:26:20 Edellisen viikon kysymys:
Mikä on sinun suosikki visailuohjelmasi?

Musiikit:
Golden Axe – Wilderness
Zoom! – SOUNDTRACK
Guilty Gear Xrd SIGN – Marionette
Heroes of Might and Magic III – Stronghold Town Theme
Digimon Story: Cyber Sleuth – Hope Ster
Warhammer 40K – Chaos Gate
Shadowverse – Main Menu Theme
Valhalla Hills – There Is Always Another Isle

Viikon kysymys:
Mistä pelistä pitäisi tehdä kunnon remake?

7 thoughts on “PBC 270: Giljotiini

 1. Vulpes ja Oselot samassa jaksossa!! Tämä on kuin hyvää unta josta ei haluaisi herätä. Loistavaa settiä!

  Peli josta olisi kiva saada Crashien tyylinen remasterointi on tietty Super Metroid. Grafiikka tulevan Samus Returnsin kaltaiseksi ja musat nykyaikaan niin uusi klassikko olisi valmis.

 2. Ohoh. Vulpes Arctosiakin kuulee olevan elossa. Voiko tähän laittaa ne pakolliset toiveet tubekanavan henkiinherättämisestä? Joo elikkäs vastausta myös tuohon kysymykseen. Die Hard Trilogy voisi olla kiva saada nykypäivän tekniikalla julkaistua.

 3. Final Fantasy 9:lle remake kiitos!

  Pidetään staattiset kamerakulmat. Taistelu voisi pysyä vuoropohjaisena, mutta random-taistelut pois. Peliin voisi lisätä hieman lisäsisältöä ja taistelumekaniikkoihin hieman syvyyttä. Better than sex!

  Kasku:
  Miksi Lionhead tyytyy vain katsomaan tankkipeliä, sen sijaan, että pelaisi itse?
  -Lionhead ei tykkää tankkikontrolleista

 4. Vulpesia ja Osesluttia lisää, kiitos. <3

  Kunnon remake? Miten olisi ICO, TimeSplitters 2, Half-Life 1 ja 2, Silent Hill 1-3, SSX Tricky, GTA: Vice City tai Castlevania: Symphony of the Night?

  Jos noista julkistettaisiin mikä tahansa, täällä olisi kalsarit ja koko kämppä aivan soosissa.

 5. Kaikki hyvät Mega Man-pelit on sellaisenaan täydellisiä timantteja joten niihin ei pidä koskea sillä se olisi sama kuin piirtäisi Mona Lisalle Hitler-viikset. Näyttäisi paremmalta mutta ei olisi enää sama asia.

  On kuitenkin yksi tai siis kaksi Megis-peliä jotka voisivat pienen grafiikkapäivityksen myötä nousta uusiin sfääreihin ja tuoda tätä loistavaa Mega Manien sivuhaaraa nykyjonnen tietoisuuteen. Mega Man Legends jossa grafiikkaa ja kontrolleja hieman pyöreämmäksi ja Crashien tapaan molemmat kulttisuosikit samaan edulliseen pakettiin. Piilotettuna ekstrana voisikin olla vaikka vaporwareksi jääneen kolmannen osan traileri jotta me fanit voisimme taas niellä kyyneliä ja itkeä sikiöasennossa suihkun alla.

 6. Vakiovastaukseni tähän tuntuu löytyneen useasti Saturnin exkluvalikoiman peleistä. Panzer Dragoon Zwei&Saga ja Burning Rangers on nyt sellasia mitkä on liiankin hinnoissaan, ja suoran porttauksen ollessa käytännössä mahdotonta, olisi alusta tehty re-make ainoa mahdollisuus saada nämä nykyalustoille bugisen emuloinnin lisäksi.

 7. Joo lisää vanhaa paskaa vaan uusiksi julkaisuun!! Mitä sitä uusilla peleillä tai uusilla ideoilla tekisikään!! Toivottavasti joka saatanan FPS-räiskintä viimeisen kymmenen vuoden ajalta julkaistaan uudestaan 4K-versiona ja ekstramateriaaleihin lisätyn konseptitaiteen kera niin taas saa tuntea suurta juhlaa ollessaan pelaaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.