PBC 269: Ihmistunkio

Se on taas se aika viikosta kun PBC iskeytyy taajuuksille ja ämyreihin kovempaa kuin mikään muu. Jaksossa vanhat tiernapojat (Hazuki_exe, Tootsi, Rotten) saavat vieraakseen ihka oikean Mulukun….siis Mulukku Juhon.
Keskustelut pyörivät pääasiallisesti vieläkin Crash Bandicootin ympärillä, mutta kuullaan castissa myös puhetta Destiny 2 betan ongelmista, Bäfän pimeistä kentistä sekä Gameboy pelien korjaamisesta.
Visailu tekee myös tällä kertaa paluun!

00:49:12 Uutiset:
Doom Doomed? DLC nyt ilmaisena jaossa
Megamies saattaa päätyä valkokankaalle
Destiny 2 beta starttasi yskien
EVO uutiskooste

01:16:13 Kloonivisan hyökkäys

02:23:32 Edellisen viikon kysymys:
EVO on tappelupelien suurturnaus.
Mille muulle genrelle toivoisit vastaavaa turnausta (Ei FPS/MOBA)?

Musiikit:
Under Night In-Birth Exe Late – Sounds of Night Wind
Lufia 2 Rise of the Sinistrals – Battle Theme 1
ARMS – DNA Lab
Sonic Forces – Theme of Infinite
Guilty Gear X2 – Simple Life
Ape Escape 3 – Tomoki City
Street fighter Alpha 2 – Chun Li’s Theme
Nefarious – The Good End 

Viikon kysymys:
Mikä on sinun suosikki visailuohjelmasi?

PBC 269: Ihmistunkio
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 02:46:53
 
1X
 

7 thoughts on “PBC 269: Ihmistunkio

 1. Onnenpyörä ehdottomasti. Jos mietitään pelipuolen visailuja niin South Park-peli Chefs Luv Shackin voittanutta ei ole.

 2. Kyllä kirsi salo ja “pikka kok” ja oli aikansa legenda (kari Grandi). Yhdessä jaksossa kans Kirsti nakkasi arvuuttelijalle omat rintsikkansa kun se mies halusi uida liiveissä. Uijuijui kovvaa settiä. Toinen kova oli se jakso “Giljotiinissä” jossa se autismi pelkäs valoja ja lopuks kuittas Voiton kotiin.

  Lopuksi vielä koska on kesä ja ihmiset kävelee piknikeissä tuolla pihalla, niin haluaisin kertoa yhden ja itse keksimäni vitsin. Se menee näin.

  ” Mitä Tootsin Karjalalainen poikaystävä sanoi, kun kesken aktin, Tootsie alkoi näyttäämään orgasmin merkkejä? Tuut Sie?!?!?”

 3. Haluatko miljonääriksi on ollut loistavaa tavaraa läpi vuosien ja tuntuu olevan tämän päivän televisiossa ainoa kunnon yleistietoon pohjautuva rahapalkinnoin varustettu visailu.

 4. Ai jumankekka kun tuli revettyä Tootsin nieriän miettemiselle. Loistavuutta muutenkin koko jakso ja uusi osallistuja oli hyvin messissä alusta asti.

  Kysymykseen on vain yksi oikea vastaus niin kuin monessa tietovisassa muutenkin. Haluatko Miljonääriksi.

 5. Koska Wikipediakin sen visailuohjelmaksi tunnustaa, niin vastataan tälleen vähän perverssisti Kymppitonni. Se oli sellainen meidän perheen yhteinen ohjelma, jota yhdessä katseltiin saunan jälkeen – vai olikohan juuri ennen – ja koeteltiin itsekin arvailla, mitä sanaa siellä kilpailija on tarkoittavinaan. Erityisesti mieleen on jäänyt jakso jostain vuoden 2000 paikkeilta, kun eräs kilpailija – kutsuttakoon nyt vaikka JuFoksi – laittoi jonkin kierroksen päätteeksi oman sanansa (sorsa) nimikylttinsä alle roikkumaan, ja sitten Riitta Väisänen sanoikin vahingossa “JuFo Sorsa!” Se oli hauskaa se. Kyllä minua niin nauratti.

  Tietokilpailupuolelta Kolmosvisa Reijo Salmisineen ja Jyrki Otiloineen oli kovaa valuuttaa unohtamatta Suomen näsä… eikun tietoviisasta, vaikka olikin huomattavasti kuivakampi kuin Kolmosvisa.

 6. Se The tietokilpailu vuostuhanteen vaihteesta on Haluatko Miljonääriksi, vissiin silloin vielä koko Suomen Kansa kokoontui töllön ääreen jännittämään että saako joku sen miljoona markkaa(myöhemmin pari euroa). Tästä lokalisoitu Pleikkapelikin on vielä yhtä rapeaa kauraa. Paljon on muistoja myös Voitto Kotiin-visasta Neloselta kun sitä tuli katsottua aamupiirrettyjen ja jonkun vitun Dikimonin oheessa.

  Jakson visan hämärien kysymysten laatijan sijaan kiitoksia satelee tulokasäänen suuntaan.

 7. Tuttu juttu on se paras. Oisin loistavaa viihdettä ku hakala ja rotten ois saanu muijansa semmoseen. Hakala saisi valita erotiikka kysymyksiä muiden nauraessa hiljaa. Joel ja “Pekko” ohjelmassa nauratti toisten ukkojen muijia minkä kerkes. Rapakymppi saa komedia ja kunniamaininnan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.