Juhannuksen grilliruokakrapulasta toipunut PBC on back!
Uudessa jaksossa puhutaan Steamin kesäalejen kovimmista tärpeistä, Lionheadin farmin ja intergalaktisten moottoriteiden väistämättömästä yhteentörmäyksestä sekä uusista, vanhoista ja uusvanhoista konsoleista. Mukana kesän kuumimmat vatsamakkarat eli Tootsi, Zalor, Dyna ja Lionhead.
(01:08:53) Uutiset
Hearthstone sepät valottavat tulevaisuutta
Playdead studion ex-pomon uusi peli on nimeltään Somerville
MS näytti Halo fanipelille vihreää valoa
Sonyn mukaan seuraavaa pleikkaria saadaan odottaa vielä tovi
(01:44:07) Viikon pääaihe
SNES Classic Mini
(02:24:35) Edellisen viikon kysymys:
Mistä lähteestä ammennat peliaiheiset uutisesi?
Musiikit:
Sheep – Village Fete
Ollie King – Something Jazzy For Your Mind
Sin & Punishment – Heroine ’a’
Patchwork Heroes – ”BGM04”
Samorost 3 – Lianas
40 Winks – Wakey Wakey Races
Dragon Force – Leon’s Theme
Rayman Arena – Rise and Shine
Viikon kysymys:
Mitä peliä ei olisi koskaan saanut julkaista?
Podcast: Play in new window | Download (Duration: 2:39:00 — 77.4MB)
Duke Nukem Foreveriä ei olisi ikinä saanut julkaista. Pilasi hyvän pelisarjan ja teki itsestään vaan pellen ilmestyessä aikana milloin markkinoilla oli paljon parempiakin räiskintäpelejä.
Vaikka on monia pelejä, joita vihaan ylikaiken, en sanoisi yhdestäkään niistä, että niitä ei olisi koskaan pitänyt julkaista. Mutta sitten mielestäni ”pelit”, joita ei olisi pitänyt julkaista, ovat ihan puhtaat asset flipit, joita steamiinkin on reilusti päässyt liian vähäisen laatutarkkailun takia.
Asset flipit ovat ongelma, koska niiden tarkoitus on tehdä rahaa hyväksikäyttämällä systeemiä (esim. steamin keräilykortit). Huonoista peleistä voi olla mitä mieltä tahansa, mutta huonojen pelien kehittäjillä on ollut edes tavoitteena tehdä hyvä peli. Mielummin tuen huonoja pelintekijöitä kuin selkeitä rikollisia.
Juuh elikkäs hyvä cästi äijät haukkuu joka vuosi näitä pelitapahtumissa olevia rokkitähtiä ja mallityttöjä jotka kertovat peleistä eivätkä tiedä vittuakaan ja sitten nää vitun varhaisnuoret puhelee yleissivistävistä peleistä ja pohtii porukassa julkaistiinko final fantasy 3 vai 6 super nintendolle.. Ainakaan noi mallit eivät vedä pelipodcästiä. Itse pidän ff sarjaa täysin paskana mutta kyllä silti ymmärrän tämmöiset perusasiat.. Mitä kyssäriin tulee vastaus on dark souls 2.
Ps ”Mikä on ghosts n goblins” lopetin kuuntelun
Tähän ois monta vaihtoehtoa, täysin turhia tai raakileita olevia pelejä esim. Halo 2. Myös World of Warcraft, joka on pilannut niin monen finninaaman viimeisetkin mahdollisuudet normaaliin sosiaaliseen elämään. Tai sit vaa paskoja pelejä kuten Resident evil 6 tai Daikatana, mutta sanotaan kumminkin Deus Ex: Invsible War. Osa joka on kuin ei toivottu lapsi jolla on kaiken maailman epämuodostumat ja kromosomivirheet, jonka heittää yön pimeydessä biojätteenä roskikseen.
Hatred tai Postal 2 voisi sopia tähän vastauksiksi. Turhia pelejä molemmat jotka vaan haki shokkiarvoa eikä mitään muuta.
No, Reiskaseiska sen jo sanoikin. Steamin lukuisat ”peleiksi” kutsutut asset flipit.
Ymmärrän kyllä miksi niitä tehdään, mutta sitä en ymmärrä miksi niitä julkaistaan. Laittakoon niitä ilmatteeks jakoon jos haluavat jollain tapaa taitojaan esitellä.
Paska kysymys joten vastataan PBC.
Nyt kyllä amatöörinulikat menitte kusemaan tuon SNES Classic Mini -osuuden aivan fantastisen upeasti, ei varmaan kannata käsitellä aihetta, josta ei tiedä vittujakaan? Voisiko ainakin laitteen pelit käsitellä uudelleen ”vähän” asiantuntevamman jäsenistön voimin?
Vastaus kyssäriin vielä. Jos ”PBC 266: Viikon pääaihe” olisi peli, niin se.
Mini-konsoliksi haluaisin Sega Saturnin sekä Dreamcastin. Molemmat konsolit ovat jääneet itseltäni suurimmilta osin kokemata ja molemmilta konsoleilta löytyy todella paljon aliarvostettuja hittejä jotka varmasti saisivat ihmiset ostamaan kyseisen konsolin mini-painoksen.
Ei haittaisi vaikka konsoleista tehtäisiin ns. slim-versio eli pienempikokoinen mutta silti täysverinen Segan pelikonsoli, jolla voisi pelata ihan konsolin omia levyjä.